Web Analytics Made Easy - Statcounter

" بهروز اکرمی" در نشست با بخشداران و دست اندرکاران انتخابات ۱۴۰۰ افزود: بخشداران باید کتاب قانون انتخابات را از هم اکنون با دقت مطالعه کنند و منتظر هیچگونه مکاتبه‌ای از سوی ستاد استانی انتخابات نباشند .
وی افزود: با توجه به نزدیکی فرآیند انتخابات ۱۴۰۰، انتظار می رود بخشداران و دست اندرکاران انتخابات در طراحی و برنامه ریزی فعالیت‌ها، محدودیت‌های اعتباری و کمبود نیرو را مدنظر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی، بخشداران را مسئول اصلی برگزاری انتخابات در روستاها عنوان کرد و گفت: دست اندرکاران انتخابات نباید هیچ‌گونه رفتار شائبه انگیزی نداشته باشند و امین و معتمد مردم و نظام جمهوری اسلامی باشند.
اکرمی تاکید کرد: شیوع کرونا منجر به بسیاری از محدودیت‌ها شده بنابراین دست اندرکاران انتخابات ۱۴۰۰ باید تمام تلاش خود را برای مشارکت حداکثری مردم به‌کار بگیرند .
وی یاد آور شد: بخشداران باید داوطلبان واجد شرایط را ترغیب به ثبت نام کنند و پذیرفتنی نیست که از روستایی هیچ‌گونه داوطلب ثبت نامی نباشد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ روز انتخابات همزمان ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستاها است گفت: در شرایط کرونایی برگزاری انتخابات در فضای باز صورت می‌گیرد، بنابراین باید تدابیر ویژه ای در این راستا اندیشیده شود.
اکرمی اظهار داشت: سلامت انتخابات در اولویت قرار دارد بنابراین مسئولان باید تمام تلاش خود را برای برگزاری انتخاباتی سالم قانونی و ضابطه مند به‌کار گیرند.
وی بیان داشت: میزان مشارکت مردم ارتباط معناداری با امنیت نظام جمهوری اسلامی دارد و امید است با تعامل و همکاری همه جانبه مردم، مسئولان و دستگاه های نظارتی شاهد انتخابات پرشکوه در سال ۱۴۰۰ باشیم.
مدیر کل دفتر سیاسی انتخابات و تقسیمات کشوری  استانداری مرکزی نیز در این نشست آموزشی گفت: هدف از این دوره آموزشی برای بخشداران، مجریان و دست اندرکاران انتخابات خرداد ۱۴۰۰، برگزاری انتخابات در کمال صحت و سلامت و افزایش حداکثری مشارکت مردم است.
عطیه صالحی افزود: تسلط بر قوانین نتخابات باید در اولویت اقدامات بخشداران و مسئولان هیات‌های اجرایی باشد و مباحث حقوقی نیز در انتخابات مد نظر قرار گیرد.
 

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ اراک استان مرکزی ستاد انتخابات کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ اراک استان مرکزی انتخابات ۱۴۰۰ اراک استان مرکزی ستاد انتخابات کشور اخبار کنکور دست اندرکاران انتخابات برگزاری انتخابات انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند

استاندار مرکزی گفت: شوراها به‌واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز_ یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی اظهار کرد: شوراها علاوه بر نقشی که به‌دلیل مشارکت مؤثر در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برعهده دارند و به واسطه ارتباط تنگاتنگی که با سازمان‌های اجرایی و مدیریت محلی دارند، امکان نیازسنجی، دسته‌بندی مسائل و مطالب و طرح منطقی و معقول آن‌ها را دارند.

وی افزود: حکمروایی مطلوب، شایسته و خردمندانه زمانی تحقق می‌یابد که ارتباط سازنده و مؤثر بین سه رکن بخش دولتی، مردم و نهادهای مردم نهاد برای تحقق پیشرفت و عدالت فراهم شود.

استاندار مرکزی گفت: شوراها به واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: با توجه به نقش‌آفرینی شهرها و به ویژه کلان‌شهرها به مثابه موتور توسعه از یک سو و از سوی دیگر تهدیدها و چالش‌های شهرنشینی برای پایداری زیست‌محیطی و اقتصادی اجتماعی، برخورداری نهاد شورا و شهرداری از اقتدار قانونی و اجرایی مناسب برای اداره مطلوب شهرها ضروری است.

وی ادامه داد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای طرح و رتبه نخست تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی روستایی در کشور را دارا است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه سال گذشته در روستاهای استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح اجرا شد که در نوع خود بی سابقه بود، افزود: در سال گذشته مدیریت شهری استان در بخش‌های مختلف به ویژه عمرانی ۵۰ هزار میلیارد ریال کار انجام داده است.

وی ادامه داد: سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ما قبل در استان مرکزی به مبلغ ۵ هزار و ۲۴ میلیارد ریال هزینه شده و امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شوراهای شهرها و روستاها در بیان موفقیت‌ها عملکرد مناسبی نداشته‌اند در صورتی که بیش از سال‌های گذشته کار انجام شده است.

مخلص‌الائمه افزود: بودجه عمرانی استان مرکزی در مجموع سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ مبلغ ۳۲ هزار میلیارد ریال بود و این میزان در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶ برابر این سال‌ها بوده است.

وی ادامه داد: تا پایان دوره فعالیت شورا مدت زیادی نمانده بنابراین اعضای شورا باید تلاش کنند، دستاوردها و اقدامات انجام شده را تبیین کنند و از حاشیه‌ها و امور فرعی فاصله بگیرند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران باید با شوراها در ارتباط و برای این جایگاه اهمیت قابل توجه قائل شوند، خاطرنشان کرد: از طریق شورا می‌توان مسائل و نیازهای اجتماعی را به صورت مناسب‌تری مورد بررسی قرار داد.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: در اجرای نهضت ملی مسکن استان مرکزی جز استان‌های کم مشکل در تأمین زیرساخت‌هاست با این وجود پیگیری‌ها در حوزه مسکن صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به مناطق حاشیه‌نشین افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم کشور است بنابراین شهرهایی که به‌صورت جدی با این پدیده مواجه هستند باید به این منطق به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: موضوع شکایت از معادن باید مورد توجه شوراهای اسلامی قرار گیرد و در صورت تخریب باید طرح شکایت شود، بخشی از معادن تخریب زیست محیطی داشته‌اند و در رسانه‌ها نیز مطرح شده است اما به‌دلیل نبود شاکی موضوع قابل پیگیری نیست، بنابراین شورا به‌عنوان نمایندگان مردم باید در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

علی‌اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم اظهار کرد: سال گذشته از طریق وزارت کشور موضوع صدور کارت شناسایی برای اعضا شورا پیگیری و این کارت به تعدادی از اعضا تحویل داده شد و مابقی اعضا هم در روزهای آینده این کارت را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: از مجموع ۸۰۲ شورای استان شناسه ملی برای ۶۴۵ عضو شورا صادر شده است، شوراهایی که شناسه ملی دریافت کرده‌اند، کار بودجه نویسی برای دریافت حق‌الزحمه را انجام نداده‌اند و این مهم به پیگیری شوراها ارتباط دارد.

کد خبر 748860

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • قدردانی وزیر علوم از دست‌اندرکاران حفظ سلامت کنکور
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس