Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کارشناس بازار بورس بیان کرد: در سال ۱۳۹۹، چون تحولات اقتصادی خاصی نسبت به بودجه و رویکرد بودجه قرار نیست در عمق جامعه صورت گیرد به همین خاطر می‌توان انتظار داشت که رویداد‌های سیاسی از مسائل اقتصادی پیشی بگیرد و همه رویداد‌های سیاسی بیشتر بر روی بازار سرمایه اثر گذار باشند تا عملکرد‌های اقتصادی. به گزارش پول نیوز، علی حیدری کارشناس بازار سرمایه در خصوص عملکرد بازار سرمایه در سال ۱۳۹۹بیان کرد: اگر ابتدا خوش بینانه به بازار سرمایه سال ۱۳۹۹ در حیطه بین الملل نگاه کنیم، این حتمال وجود دارد که به علت گسترش ویروس کرونا، ایالات متحده ادامه تحریم‌های ایران را به صورت موقت کنار بگذارد و این خبری مثبت برای بازار سهام می‌شود و می‌توان انتظار داشت که در فروردین، اردیبهشت و حتی خرداد سال ۱۳۹۹ بازار سهام با شتاب بیشتری مسیر صعودی خود را در پیش بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با همین سناریوی خوش بینانه اگر در حیطه داخلی بررسی شود متوجه آن می‌شویم که، چون مجلس در آینده یک دست و یکنواخت است و از اصولگرایان افراطی تشکیل شده است، می‌توان انتظار داشت که در اجرای مصوبات و هماهنگی‌ها، نظم بیشتری داشته باشد و قوانین با نظم بیشتری به مرحله اجرا در بیایند و حتی بعد از انتخابات ایالات متحده در سال ۲۰۲۰ این احتمال پیش می‌آید که مذاکرات احتمالی بین اروپا و ایران، آمریکا و ایران در مرحله شتاب و عملکرد مناسب تری اجرا شود.

حیدری اظهار کرد: در حالت خوشبینانه می‌توان انتظار داشت که در سال ۱۳۹۹ ابتدا سه فصل بازار سهام به صورت صعودی و در میانه راه این بازار به صورت اصلاحی و بیشتر صعودی طی می‌شود که در پایان سال با نوسانات بیشتر و به سمت اصلاح قیمت و نزولی، آرام پیش می‌رود.
وی خاطرنشان کرد: سناریوی بدبینانه این است که اگر در حیطه بین الملل بررسی کنیم در این سناریو می‌توان انتظار داشت که آنگونه که ایالات متحده عنوان کرده است، تحریم‌های جدید را به همراه خزانه داری کل از اواخر فروردین ماه اجرا کند که این تحریم‌ها سبب فشار‌های مالی بسیاری بر ساختار بانکی می‌شود از این رو می‌توان انتظار داشت که بازار در یک حرکت شدید به خصوص بازار سهام با یک روند نزولی در ابتدای سال مواجه می‌شود و سپس بعد از آن به خاطر افزایش میزان تورم بازار مجدد در سه ماهه دوم روند صعودی را آرام پیش می‌گیرد.   بیشتر بخوانید: ارزش بازار سهام با نماگرهای کلان اقتصادی هماهنگ نیست
این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: با سناریوی بدبینانه به بعد داخلی آن می‌پردازیم که در بعد داخلی سناریوی بد بینانه می‌توان انتظار داشت که یکی از این احتمالات این باشد که مجلس به دلیل تناقضات اجرایی با دولت فعلی حتی تا مرحله استیضاح حسن روحانی رییس جمهور نیز پیش رود و یا از سوی دیگر افزایش تنش‌های سیاسی بین دولت و مجلس به مرحله بالایی برسد و همین سبب شود که بازار سرمایه بی هدف با نوسانات شدید پیش رود. در مجموع در این سناریوی بدبینانه می‌توان انتظار داشت که ما شاهد یک نزول شدید در بازار سهام و سپس سود‌های مقطعی باشیم.
حیدری مطرح کرد: در مجموع سال ۱۳۹۹ سال پر از فرازونشیب همراه با نوسانات بسیار زیادی برای بازار سرمایه است از این رو به سرمایه گذاران توصیه می‌شود که در حد امکان سرمایه خود را به ۵ بازار سکه، طلا، ارز، مسکن، بازار سهام و سود بانکی تقسیم کنند.

وی افزود: در مجموع، در سال ۱۳۹۹، چون تحولات اقتصادی خاصی نسبت به بودجه و رویکرد بودجه قرار نیست در عمق جامعه صورت گیرد به همین خاطر می‌توان انتظار داشت که رویداد‌های سیاسی از مسائل اقتصادی پیشی بگیرد و همه رویداد‌های سیاسی بیشتر بر روی بازار سرمایه اثر گذار باشند تا عملکرد‌های اقتصادی.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس اوراق بهادار شاخص بورس عرضه سهام سهام عدالت توان انتظار رویداد های سیاسی بازار سرمایه سال ۱۳۹۹ بازار سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • انتظار موج جدیدی از خدمت در سال پایانی شورا 
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است