Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان روز سه شنبه در آیین تقدیر از "محمد حاتمی" عماد حاتمی" و "جواد هرمزی اظهار داشت: کودکان و نوجوانان از بازوهای موثر و کارآمد در اصلاح رفتارهای ترافیکی هستند.

سرهنگ مهرداد مشوق افزود: اصلاح فرهنگ و رفتارهای ترافیکی ارتباط مستقیمی با حفظ جان مردم دارد و به همین دلیل پرداختن به این موضوع باید از سنین پایه آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:استفاده از ظرفیت کودکان و نوجوانان برای گسترش رفتارهای قانونی با استفاده از فرهنگ سازی، استفاده از سایر اهرم های قانونی و قهریه را کاهش می دهد و از دیگر سو امیدواری ها برای کاهش رفتارهایی که در تقابل با قانون هستند، طی سالیان آینده را کاهش می دهد.

۴۰۰کودک همیار پلیس راه هستند

فرمانده قرارگاه پلیس راه هرمزگان نیز در این برنامه اظهار داشت: با توجه به آمار بالای تردد در جاده های استان، بهترین راهکار برای افزایش رفتارهای ترافیکی صحیح، آموزش به کودکان و نوجوانان و استفاده از آنان به عنوان همیار پلیس است که در این راستا هم اکنون ۴۰۰کودک و نوجوان به عنوان همیار پلیس راه فعالیت می کنند.

به گفته سرهنگ مهدی نیکبخت، استفاده از این ظرفیت موجب شده در بسیاری موارد کودکان به والدین خود درباره یک رفتار ترافیکی پرخطر تذکر دهند و نیازی به دخالت پلیس نباشد.

واکنش فضای مجازی نسبت به رویدادهای مثبت یک فرصت است

جانشین پلیس راه هرمزگان نیز گفت: همکاری رسانه ها و کاربران فضای مجازی نشان داد، جامعه نسبت به رویدادهای مثبت واکنش های  درستی دارد که باید از این ویژگی به عنوان یک فرصت استفاده کرد.

سرهنگ "اسماعیل تنها" با تشریح ماجرای شناسایی و تقدیر از این سه کودک، اظهار داشت: پلیس راه، ۱۶آبان امسال عکس این سه نوجوان را در اختیار رسانه ها قرار داد و از مردم خواست در شناسایی و معرفی آنها همکاری کنند تا از آنها تقدیر شود.

وی ادامه داد: در کمتر از دوساعت دهها پیام دریافت شد که مردم اسامی و مشخصات و محل زندگی این کودکان را اطلاع دادند و در بررسی های بعدی صحت این اطلاعات تایید شد.

به گفته سرهنگ تنها با تدبیر فرماندهی و جانشین پلیس استان برنامه ریزی ها برای تقدیر از این کودکان انجام شد و لباس افتخاری پلیس راه و کارت همیار پلیس به همراه جوایزی دیگر برای آنها پیش بینی شد.

سرهنگ تنها در عین حال یادآور شد: پلیس راه به شدت بر پرهیز عموم شهروندان و به ویژه کودکان از حضور غیرایمن در حاشیه جاده ها تاکید دارد و یکی از مهمترین اهداف شناسایی این کودکان نیز، آموزش به آنان در این زمینه بود.

عکس های این سه نوجوان در حالی که اسباب بازی شبیه دوربین جاده ای پلیس را ساخته و در حال تذکر به رانندگان برای رعایت سرعت قانونی بودند، آبان ماه در فضای مجازی منتشر شد که بازتاب زیادی بین کاربران داشت.

این سه کودک به همراه خانواده هایشان از روستای گوربند میناب به مرکز استان دعوت شدند و با حضور جانشین فرماندهی انتظامی استان، اولیای مدرسه محل تحصیل و تعدادی دیگر از مسئولان اجرایی و انتظامی مورد تقدیر قرار گرفتند.

برچسب‌ها میناب پلیس راهور ناجا هرمزگان فرهنگ سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میناب پلیس راهور ناجا هرمزگان میناب پلیس راهور ناجا هرمزگان فرهنگ سازی اخبار کنکور همیار پلیس پلیس راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۱۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت