Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه سردار احمدعلی گودرزی بعد از ظهر امروز در نشست خبری دراورمیه اظهار داشت: هوشمندسازی مرزها را با توجه به نگاه مقام معظم رهبری مبنی بر اقتدار ناجا مد نظر قرار داده ایم.

گودرزی با اشاره به اینکه ۹۰درصد تجهیزات مرزبانی بومی است ادامه داد: طرح هایی برای هوشمندسازی مرزها داریم و ضروری است دولت و نمایندگان مجلس در زمینه جذب اعتبار کمک حال ما باشند تا شاهد تحول در ارائه خدمات و بهبود فرایندهای مراقبتی در مرزها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در قالب طرح های هوشمندسازی مرزها، بهره برداری از سامانه الکترونیکی، اپتیکی و سنسورهای الکترونیکی را در سطح گسترده شاهد خواهیم بود.

گودرزی گفت: مرزبانی استیفای حقوق مرزنشینان را عهده دار است و آنها را مرزبانان افتخاری می دانیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر رعایت حقوق مرزبانان، استیفای حقوق دولت نیز مد نظر قرار دارد، اظهار داشت: در این راستا دیدارهای مرزی مختلفی داشتیم.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی از دیدار با ژاندارمی ترکیه به صورت ویدئو کنفرانس طی روزهای آینده خبر داد و افزود: خواسته هایمان را در زمینه مبارزه با قاچاق و و مبارزه با گروه های معاند مورد  بحث و تبادل نظر قرار می‌دهیم.

تشکیل قرارگاه مبارزه با قاچاق دام

گودرزی ادامه داد: ابتدای سال جاری افراد سودجو نسبت به قاچاق دام اقدام می کردند که آذربایجان غربی نیز یکی از این استانها بود که با تشکیل قرارگاه، عرصه را برای قاچاقچیان دام تنگ تر کردیم.

وی اعلام کرد: مرزبانی ۷۴ هزار راس انواع دام سبک و سنگین را کشف کردند که آذربایجان غربی و استان کردستان سهم ۷۶ درصدی در قاچاق احشام داشتند و باید گفت امسال کشفیات ۱۰ برابر شده است.

این مقام مرزبانی گفت: ۸۰ درصد دامهایی که در تلاش برای خروج هستند، کشف می شود و اجازه خروج دام به خارج کشور را نمی دهیم و باید ارگانهای دخیل در این زمینه  به جد به موضوع ورود پیدا کنند.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی گفت: به دلیل اختلاف قیمت سوخت شاهد افزایش قاچاق سوخت هستیم که در این راستا امسال ۱۳ میلیون لیتر کشفیات انواع سوخت داشتیم که این میزان کشفیات امسال رشد ۵ درصد دارد.

گودرزی با بیان اینکه قاچاق دارو نیز به جد مورد پیگیری قرار می گیرد، تصریح کرد: امسال۱۰ میلیون و۹۲ هزار و  ۷۳۵ قلم دارو کشف  شده که این رقم نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۸۳ درصد رشد نشان می دهد.

وی به میزان کشفیات سلاح جنگی اشاره کرد و اظهار داشت: همچنین امسال شاهد رشد ۱۲ درصدی کشفیات درحوزه سلاح‌های جنگی هستیم و برخوردها در این زمینه بسیار قاطع است.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی افرود: امسال رشد ۱۱ درصدی دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر در کشور را داریم که در این راستا  ۱۱۸ تن انوع مواد مخدر کشف شده است که در این خصوص شاه رشد ۵۸ درصدی کشفیات انوع مخدر در سال جاری هستیم.
 
گودرزی اعلام کرد:  مرزبانی متولی امنیت مرز است و با قانون شکنان عهد اخوت نبسته ایم و به حکم قانون با برهم زنندگان مرزها برخورد می کنیم.

گودرزی طرح رعد را مورد اشاره قرار داد و گفت: این طرح از هفته گذشته آغاز و در این مدت ۱۴۸ خودرو حامل کالای قاچاق توقیف، ۹۵ دستگاه شناور حامل قاچاق کشف و در این راستا ۶۰۷ قاچاقچی  کالا با ۵۲۲ پرونده قاچاق شناسایی شده است.

فرمانده مرزبانی گفت: ۹۱ هزار و ۹۰۰ قلم لوازم برقی، ۸۲۱ هزار و ۶۵۸ لیتر سوخت قاچاق، ۷۸۰ دستگاه لوازم صوتی و تصویری تبلت و گوشی در قالب این طرح کشف شده است.

وی کشف یک هزار و ۱۷۲ راس دام قاچاق، یک میلیون ۱۳ هزار و ۶۸۰ هزار نخ انواع سیگار، ۱۰ دستگاه موتور خوددو و یک دستگاه خودرو سنگین قاچاق را از دیگر کشفیات در قالب این طرح اعلام کرد و اظهار داشت:  ارزش ریالی کل مکشوفات در طرح رعد، ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.

گودرزی ادامه داد: ما نیز طرفدار کوله ها هستیم و تلاش میکنیم امنیت آنها را برقرار می کنیم ولی این حمایت شروطی داشته و ضرورت دارد این افراد تحت کنترل مرزبانی از معابر رسمی، با کنترل خاصی اقدام به کوله بری کنند.

گودرزی با اشاره به اعتبارات مرزبانی، تصریح کرد: امسال بودجه پیشنهادی ما نسبت به سال گذشته، در زمینه هوشمند سازی مرزها و استفاده از تجهیزات الکترونیکی و پهبادی، ۷۰ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نیروی انتظامی مقام معظم رهبری مرزبانی قانون فرمانده مرزبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۳۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • خدمتگزاری به مردم افتخاری بزرگ برای نیروهای مسلح است
  • توقیف ۳۲ محموله قاچاق در هندیجان
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم