Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر اقتصاد در آیین افتتاحیه ششمین نمایشگاه تراکنش ایران که روز سه‌شنبه 23 دی‌ماه در هتل اسپیناس‌‌پالاس برگزار شد، از دیجیتالی‌شدن تمام سفته‌ها ظرف ماه‌های آینده خبر داد.

به گزارش پول نيوز، عباس معمارنژاد، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد و دارایی کشور، اقتصاد دیجیتال و تحول دیجیتال را ابرقدرتی در جهت اصلاح نظام بانکی به سمت دیجیتالی شدن دانست و گفت: در دنیایی به‌‌سر می‌بریم که از سیستم به اکوسیستم رسیده‌ایم و در وزارت اقتصاد به دنبال استراتژی فراگیری مالی هستیم که بر اساس آن تمام مردم کشور در اقصی نقاط کشور باید به تمام خدمات مالی به سهولت دسترسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تحول دیجیتال، تولید محصول مطابق نیاز مشتری و سواد مالی را سه مولفه اصلی در زمینه تحول دیجیتال دانست و افزود: بررسی نتایج تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد، شرایط کرونا در دنیا خدمات پرداخت اینترنتی را بیش از گذشته تسریع کرد.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد و دارایی کشور درخصوص ایجاد سفته دیجیتالی در سال گذشته گفت: در چند ماه آینده تمام سفته‌ها دیجیتالی خواهند شد و دیگر سفته کاغذی موجودیتی نخواهد داشت.

او ادامه داد: در سال گذشته سند نقشه راه بانکداری دیجیتال در اقتصاد هوشمند تدوین شد که بانک‌های ملی، ملت و سپه در این زمینه آماده هستند.

وی درخصوص مرکز فابا و اقدامات مثبت این مرکز گفت: قدم موثر فابا برگزاری دوره‌های بانکداری دیجیتال با بررسی آینده و چشم‌انداز در این خصوص خواهد بود.

معمارنژاد در پایان افزود: بانکداری دیجیتال نیازمند نظارت دیجیتال و رگولاتوری هوشمند خواهد بود و ابراز امیدواری کرد که بتوانیم تحول دیجیتال را هرچه زودتر در کشور پیاده‌سازی کنیم.

ششمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران (ITE 2020) از روز سه‌شنبه، بیست و سوم دی‌ماه به مدت دو روز در محل هتل اسپناس پالاس برپا است.

شرکت‌ توسعه سرمایه‌گذاری شبا، شبکه الکترونیکی پرداخت کارت(شاپرک)، ایرانسل، ایران‌کالا، بانک سپه، بانک صنعت و معدن، آیریک تجارت نصف‌جهان، داده‌ورزی سداد، آُسان پرداخت، تریبون، یکتانت، بانک مسکن، فین‌تکس سنتر، بازارچه یکپارچه تبادل رمز ارز امین از جمله حامیان ششمین دوره نمایشگاه تراکنش ایران هستند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تراکنش فناوری بیمه امور بانکی بانک تحول دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد