Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حیدر قاسمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان امروز در دیدار رئیس، اعضای هیات مدیره و بازرسین مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان گفت: روحیه تلاش و جدیت در مرکز کارشناسان رسمی دادگستری اصفهان قابل ستایش است.

او ادامه داد: در صورتی که مجموعه‌های تصمیم گیر حوزه قضایی و حقوقی کارکرد مثبت و رضایتمندی داشته باشند تسهیل گری در امور رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تصریح کرد: یکی از رموز توسعه و موفقیت در کشور ایجاد رقابت است که این مهم باعث سرعت بخشی و تسهیل‌گری فرآیند‌ها می‌شود.

او خاطرنشان کرد: بسیاری از مباحث به دلیل ضعف در حوزه اطلاع رسانی است به همین دلیل خدمت گیری و خدمت رسانی با مشکلاتی روبه رو می‌شود.

قاسمی گفت: آرامش بخشی، تعادل و سرعت در فرایند پرونده‌ها و نگاه بیطرفانه باید مدنظر کارشناسان رسمی دادگستری قرار بگیرد.

مرکز کارشناسان رسمی دادگستری اصفهان رتبه نخست کشوری را کسب کرد رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان از کسب رتبه نخست این مرکز بین مراکز و هیات مدیره‌های کشور خبر داد و گفت: کسب این رتبه و مقام به همت خردجمعی هیات مدیره استان اصفهان اتفاق افتاده است.

محمد پرورش دلیل این انتخاب را میزان تعامل با دادگستری، میزان همکاری با سازمان‌ها و نهادها، تعامل با کانون کارشناسان، سرعت عمل در ارائه گزارش کارشناسی، فنی و به روز بودن و سرعت عمل در ارائه گزارش‌های کارشناسی برشمرد.

رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان بیان کرد: مشاوره به مراجعان، اقدامات معاضدتی و کارشناسی‌های خاص وثیقه زندانیان را به صورت رایگان انجام می‌دهیم.

او اظهار داشت: گزارش‌هایی که به مراجع قضایی داده می‌شود گزارش‌هایی است که در انشا رای قاضی جهت رای عادلانه‌تر بسیار موثر است.

پرورش گفت: با موسسات مختلف از جمله بانک‌ها و دیگر نهاد‌ها جهت موارد مربوط به حوزه کارشناسی در امور تخصصی در ارتباط هستیم.

او با بیان اینکه اعضای مرکز مرکب از هفت عضو اصلی، ۲ عضو علی البدل و ۲ بازرس است، تصریح کرد: در مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان ۷۰۰ کارشناس و بیش از ۶۴ رشته دانشگاهی فعالیت دارند.

به گفته پرورش، آزمون مرکز کارشناسان رسمی دادگستری فصل بهار سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان با اشاره به مهم‌ترین مشکلات و دغدغه کارشناسان رسمی دادگستری گفت: مشکل اصلی بی انگیزگی کارشناسان رسمی در اثر عدم رعایت تعرفه دستمزدهاست.

او ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات این است که به تازگی یکی از نمایندگان طرحی را مطرح کرد که غیرتخصصی بوده، زیرا اهانت به هویت کارشناسان رسمی است باید سعی شود شخصیت یک کارشناس زیر سوال نرود و به جامعه کارشناسان رسمی در کمال احترام هویت بخشی شود.

او در پاسخ به این سوال که رشته‌های تخصصی مرکز کارشناسان قوه قضاییه توانسته پاسخگوی نیاز‌های جامعه باشد اظهار کرد: تقسیم بندی و تخصصی کردن در هر امری راهگشاست، در رشته‌های کارشناسی بیش از ۶۴ رشته دانشگاهی را پوشش می‌دهیم و در همه رشته‌ها تقسیم بندی و تخصصی شدن را مدنظر قرار دادیم.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز کارشناسان رسمی دادگستری آراء قضایی مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • اضافه شدن ۲۹ نفر به کادر دادگستری فلاورجان
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲