Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک اندیشکده صهیونیستی در تحلیلی به صراحت نوشت که رژیم صهیونیستی با تهدیدهای عینی داخلی مواجه شده و به همین دلیل  به ایجاد یک نیروی امنیتی قوی نیاز است.

اندیشکده «بگین سادات» روز سه شنبه در تحلیلی به قلم سرلشکر بازنشسته «گرشان هاکوهن» نوشت، دولت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل هرج و مرج  و خشونت آمیز فزاینده در «النقب»، «الجلیل» و برخی شهرها را انکار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متوقف کردن این پدیده که در حال مبدل شدن به یک تهدید عینی است، نیاز به تلاش همه جانبه و تقویت ارتش و پلیس در کنار آماده سازی مناسب سیستم قضایی دارد.

*ناآرامی‌ها به نزدیک تل آویو رسیده است

 در بخش دیگر این گزارش به بروز ناآرامی‌های یک هفته قبل در شهر «اللد» نزدیک «تل آویو»  و سوزانده شدن خودروها و کامیون‌های شهرداری اشاره شده و آمده است، صدای تیراندازی به طور معمول در شهر شنیده می‌شود. در الجلیل و النقب  صاحبان مشاغل و حتی شرکت‌های دولتی در معرض اخاذی هستند و برای حفظ جان خود پول پرداخت می‌کنند. در شهر النقب در شب و روز حتی در مجاورت جوامع نیز تیراندازی صورت می‌گیرد. قضات تهدید می‌شوند و پلیس از کمبود مزمن نیروی انسانی رنج می‌برد.

* تهدید وسیع علیه حاکمیت رژیم صهیونیستی

در بخش دیگر این گزارش  آمده است، تلاش جدی‌تر برای درک آنچه اتفاق می‌افتد لازم است.ما با تهدیدی در مقیاس وسیع، علیه حاکمیت و دولیت  اسرائیل روبرو هستیم و شدت تهدید نیاز به یک پیکربندی مجدد ساختاری و نیروهای امنیتی نیاز دارد.

 

*برای مهار ناآرامی‌ها به نیروی امنیتی قوی نیاز است

نویسنده این مطلب ادامه داد، اغلب گفته می‌شود که فقط ارتش اسرائیل است که کل نیروهای خود را برای دوره احتیاط نیز حفظ می‌کند، اما این گفته‌ها صحت ندارد. اکثر کسانی که از خدمت مرخص می‌شوند به هیچ وجه برای انجام خدمت احتیاط وارد ارتش نمی‌شوند. آنچه لازم است ایجاد یک نیروی امنیتی قابل توجه بر اساس نیروهای ذخیره و شاید تحت نظر فرماندهی جبهه داخلی یا پلیس مرزی است. این ‌می‌تواند نوعی نگهبان شهری مشابه گارد ملی در ایالات متحده اما گسترش یافته، توانمند و حرفه‌ای تر باشد.

اندیکشده بگین سادات در خاتمه نوشت، متاسفانه دولت نتانیاهو در انکار  واقعیت است و به خود اجازه نمی‌دهد پدیده‌ای که به یک تهدید موجود مبدل می‌شود را، تصدیق کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو اسرائیل فلسطین اشغالی نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۴۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبودها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش ایرنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بیانیه حمایت از اعتراضات جهانی دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی در همبستگی با مردم فلسطین
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم
  • وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی راهی بیمارستان شد
  • خودوری «بن گویر» واژگون شد
  • واژگونی خودوری «بن گویر»
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • هیئتی از مصر وارد تل‌آویو شد
  • پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره