Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه عملیاتی کرونا در هفتمین جلسه اصلی این قرارگاه ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه دستگاههای اجرایی و کمک مردم عزیز به ویژه وزارت بهداشت و دوستان حوزه بهداشت و درمان بتوانیم گامهای بلندتر، مطمئن تر و باثبات تری را برداریم تا شرایط مطلوب و مناسب شود.

به گزارش برنا، رحمانی فضلی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در حاشیه هفتمین جلسه اصلی این قرارگاه در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز دو دستور کار مهم ارزیابی گزارشهای مربوط به طرح محله محور شهید سلیمانی و طرح مدیریت هوشمند کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در همین راستا استانداران ۴ استان به همراه روسای دانشگاههای علوم پزشکی و فرماندهان سپاه این استان ها در جلسه امروز قرارگاه حضور داشتند که گزارش ارائه شده در جلسه، نشان از توفیق نسبی طرح‌ها در همه استان‌ها و شهرهای کشور داشت.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ادامه داد: خوشبختانه با همکاری و تلاشهایی که همه دستگاه های اجرایی و کادر بهداشت و درمان انجام می‌دهند، رتبه بندی شهرها از قرمز و نارنجی، عمدتا به شهرهای زرد و آبی رسیده است که گشایشی در فعالیتهای مختلف در حوزه های مختلف هم در بحث مشاغل و خدمات و هم در حوزه خدمات فرهنگی ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم با این گشایش ها، تلقی عادی سازی نشود و کماکان باید تمام دستورالعمل ها، توصیه ها و اقدامات در رعایت فاصله اجتماعی، عدم تجمع بیش از حد و الزام استفاده از ماسک و همچنین بحث خودمراقبتی و کمک به دیگران را رعایت کنیم.

رحمانی فضلی گفت: گزارشی که در جلسه امروز داده شد، نشان از این دارد که مردم استقبال خوبی از این دو طرح داشتند. پایه اصلی این طرح ها بر دوش مردم بوده که الحمدا... توفیقات خوبی نیز کسب شده است.

وزیر کشور گفت: در جلسه امروز پیشنهاد داده شد که همکاری دستگاه‌های مختلف کماکان باید ادامه یابد تا ما بتوانیم به کمک همه دستگاهها و مردم مراحل پیشرفته کار را با استفاده از تجربیات و تحلیلهای علمی و پژوهشی که انجام شده است، با اولویت بندی مناطق، سنین و اقشار و مشاغل پیش ببریم و نگذاریم این شرایط مناسبی که ایجاد شده خدایی نکرده دوباره به شرایط قرمز و نازنجی بازگردد. 

وی ادامه داد: در طرح هوشمند مدیریت کرونا مبنا شهر و شهرستان است که در شهر و شهرستان مبنا محلات و در محلات خانواده است و از عنصر خانواده، محله و شهر و شهرستان و در نهایت استان را در برمی‌گیرد؛ یعنی در هر شهری که علائمی از کرونا دریافت کردیم که نشاندهنده ابتلا بالا و یا بستری گسترده در بیمارستان و یا فوت بود، باید در مراحل اولیه با رعایت اولویت بندی ها از سطح خانواده تا شهر بررسی کرده و تمامی اقدامات لازم انجام شود تا نگذاریم بیماری مجددا تسری یابد.

فرمانده قرارگاه عملیاتی تصریح کرد: ایام و مناسبتهایی در پیش رو داریم که برای ما مهم اند و باید تصمیم‌گیری های مناسب انجام شود. از جمله ۲۲ بهمن و دهه فجر که باید از الان سیاستهای لازم در نحوه برگزاری این جشن ها را برنامه ریزی و اتخاذ کنیم و تمام شرایطی که مبتنی بر سلامت مردم است فراهم کنیم.

وی ادامه داد: پس از آن عیدنوروز را در پیش داریم که مقدمات عیدنوروز از اسفند با شروع خریدها و تجمعات شروع می شود و پس از آن خود نوروز و ۱۵-۱۶روز تعطیلی ایام عید است که بحث مسافرت ها و دید و بازدیدها مطرح می شود. به دنبال این هستیم که کمیته های مربوطه ذیل ستاد ملی مقابله با کرونا، پروتکلهای لازم برای مناسبتهای پیش رو داشته باشند، تصمیم گیری و اعلام کنند تا در ستاد مطرح و تصمیم گیری شود. 

فرمانده قرارگاه عملیاتی کرونا همچنین اشاره کرد: در جلسه امروز به موضوع آثار اجتماعی بیماری کرونا اشاره شد که مسئولیت و ماموریت آن به شورای اجتماعی کشور سپرده شد تا با کمک همه دستگاهها بحث آثار اجتماعی این موضوع کاملا مورد بررسی قرار گیرد. همچنین آثار روانی بیماری کرونا نیز مطرح شد که طرح روان شناختی آن به وزارت بهداشت داده شد تا کار دقیقی در این حوزه انجام دهد تا ضمن اینکه که بحث سلامت بهداشتی مردم عزیز را فراهم می‌کنیم، سلامت روانی و شرایط اطمینان بخش اجتماعی را نیز مهیا کنیم.

رحمانی فضلی ابراز امیدواری کرد: با همه اقداماتی که تاکنون صورت گرفته و روند کاهشی و نزولی میزان ابتلا، بستری در بیمارستان و فوت ناشی از کرونا را داریم، با تامین واکسن برای گروههای حساس و اولویت دار بتوانیم در حوزه مصون سازی، بهداشت و درمان به مرحله و شرایط با ثبات و قابل اطمینانی برسیم تا همه مردم بتوانند به فعالیتهای خود بپردازند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی کرونا در پایان ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه دستگاههای اجرایی و کمک مردم عزیز به ویژه وزارت بهداشت و دوستان حوزه بهداشت و درمان بتوانیم گامهای بلندتر، مطمئن تر و باثبات تری را برداریم تا شرایط مطلوب و مناسب باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رحمانی فضلی فرمانده قرارگاه عملیاتی بهداشت و درمان جلسه امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب