Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع کرونا در انگلیس منجر به رقم خوردن بحران اقتصادی جدی برای این کشور شده است. خبرگزاری میزان – انگلیس که در سومین قرنطینه درازمدت سراسری کرونایی به سر می‌برد، تاکنون بیش از ۸۱ هزار مورد تلفات و بیش از ۳ میلیون و ۱۱۸ هزار مورد ابتلا را ثبت کرده است.   به گزارش «گاردین»، انگلیس که همزمان با چالش‌های ناشی از خروج از اتحادیه اروپا باید با بحران‌ها و پیامد‌های ناشی از شیوع «کرونا» مقابله کند، در شرایطی دشوار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  شیوع کرونا در انگلیس و جهش این ویروس، مشکلات متعددی را برای انگلیس رقم زده است که از جمله آنها می‌توان به اختلاف نظر میان دولت و مقام‌های اجرایی مبنی بر اجباری شدن ماسک در فضای بسته است.   در حالی که دولت انگلیس و وزیر بهداشت بر اجباری شدن ماسک در فضا‌های گسترده سربسته مانند فروشگاه های مواد غذایی اصرار دارند، مقام‌های اجرایی و پلیس از یک سو و فروشگاه ها از سوی دیگر از اجرای این دستور خودداری می‌کنند.   مخالفت پلیس انگلیس با این دستور به دلیل کمبود نیرو و بودجه و مخالفت فروشگاه‌های زنجیره‌ ای به دلیل نگرانی از کم شدن مشتری است.   در عین حال میزان تردد‌ها در انگلیس نیز افزایش یافته است و این امر را می‌توان در آمار مسافران روزانه در شهر‌های مختلف مشاهده کرد.   از سوی دیگر دوچرخه سواری هفت مایلی «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس، در شرایط قرنطینه و بی توجهی وی به دستورالعمل‌های کرونایی، به جنجالی جدی تبدیل شده است.   افت و رکود بی سابقه میزان خرده فروشی در انگلیس نیز ضربه‌ ای کاری به اقتصاد این کشور وارد کرد.   خرده فروشی در انگلیس در سال ۲۰۲۰ کاهشی شدید را تجربه کرد که از سال ۱۹۹۵ تاکنون بی سابقه بود.   این امر ناشی از اجرای قرنطینه سراسری و تغییر در الگو و هزینه خرید مصرف کنندگان است.   در عین حال بررسی‌ها نشان می‌دهند، هزینه‌ های مصرف کنندگان در انگلیس نیز کاهش یافته است.  بیشتر بخوانید:  انگلیس روی خط بحران کرونایی  وضعیت بهداشتی خطرناک در انگلیس البته بررسی‌ها و تحقیقات همچنین نشان می‌دهند هزینه‌ های زندگی خانواده‌ های فقیر در انگلیس در دوران شیوع کرونا افزایش یافته است.   یک بررسی نشان داد که بیش از یک سوم از فقیرترین خانواده‌های انگلیسی، با دشواری‌های اقتصادی مضاعفی در دوران کرونا مواجه شده اند؛ چرا که آنها مجبور شدند هزینه‌های بیشتری را صرف غذا، قبوض آب و برق و گاز و البته تحصیل فرزندان در خانه کنند.ت.   دولت انگلیس نتوانسته است حمایت مالی موثری از این خانواده ها کند؛ این در حالی است که پیش بینی می‌شود قرنطینه سراسری سوم ماه‌ ها به طول بینجامد.   ممنوعیت صادرات مواد پروتئینی، لبنی و فرآورده‌های گوشتی از انگلیس به کشور‌های عضو اتحادیه اروپا پس از خروج رسمی انگلیس از این بلوک سیاسی – اقتصادی نیز چالش جدی دیگری برای لندن ایجاد کرده است.   «ریشی سوناک»، وزیر دارایی انگلیس هم در مورد بدتر شدن اوضاع اقتصادی این کشور در عرصه‌های رشد و اشتغال، پیش از بهبودی هشدار داد.   انتهای پیام/ برچسب ها: انگلیس بوریس جانسون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس انگلیس بوریس جانسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۴۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند

یک سند دولتی نشان می‌دهد هزاران پناهجویی که قرار است  توسط وزارت کشور انگلیس به رواندا اخراج شوند، ارتباط خود را با این وزارتخانه از دست داده‌اند.

به گزارش روزنامه تلگراف، از ۵ هزار و ۷۰۰ نفری که برای اخراج از کشور معرفی و شناسایی شده‌اند، فقط ۲ هزار و ۱۴۵ نفر همچنان با وزارت کشور ارتباط دارند و می‌توان جای آن‌ها را برای بازداشت پیدا کرد.

برخی کارشناسان می‌گویند بسیاری از این افراد برای اینکه به آفریقا فرستاده نشوند احتمالا به صورت عمدی مخفی شده یا به ایرلند رفته‌اند.

حزب کارگر این وضعیت را یک «مضحکه» توصیف کرد و گفت که چنین رخدادی «عدم تسلط کامل» دولت بر سیستم پناهندگی را آشکار می‌کند.

انگلیس قصد دارد پناهجویان را در سفری یک طرفه، به رواندا در شرق آفریقا بفرستد تا بدین ترتیب از ورود بیشتر آنان به خاک خود جلوگیری کند. اما به نظر می‌رسد این آخرین مورد از مجموعه شکست‌های دولت انگلیس در طرح اخراج پناهجویان به رواندا باشد.

فیلیپو گراندی، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و ولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل پیش‌تر در بیانیه‌ای مشترک از انگلیس خواستند تا در طرح خود برای انتقال پناهجویان به رواندا تجدیدنظر کند و هشدار دادند که این اقدام تأثیر مضری بر حقوق بشر و حمایت از پناهندگان خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛