Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرنوش قنبری، کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت و مشاوره دهنده ازدواج در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه در صورت شناخت زوجین از یکدیگر پیش از عروسی، می‌توان از آسیب‌های احتمالی جلوگیری کرد گفت: ابتدا باید هر فرد از مهارت‌های ارتباطی خویش آگاهی یابد و در صورت مشاهده ضعف در موارد مختلف از مشاورین حوزه زوج، یاری بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مراجعه به مشاوران حاذق به طرفین در رفع تعارضاتشان کمک کرده و بهتر می‌توانند به شناخت یکدیگر بپردازند؛ همچنین مشاورین می‌توانند یک سری قوانین را با کمک شما در ارتباطات تان وضع کنند تا طبق یک اصول مشخص بتوانید یک رابطه عاشقانه و سالم را داشته و نهایتا به ازدواجی ارزیابی شده و امن پا بگذارید.

قنبری بیان کرد: مشاورین می‌توانند به شما در بالا رفتن اگاهی و دانش در زمینه مهارت مذاکره، حل مسئله، رفع تعارضات، شیوه بیان درخواست‌ها و نیاز‌ها به طرف مقابل، همدلی و گوش دادن فعال و ارتقاء دانش شما در روابط زناشویی کمک کنند تا بتوانند ناسازگاری‌ها را برطرف و کشمکش‌ها را به حداقل رسانده تا یک رابطه زیبا و سالم ساخته شود.

شایان ذکر است که ارتباط زناشوئی زود هنگام قبل از ازدواج در دوران نامزدی باعث ترشح هورمون «اکسی توسین» در بدن هر ٢ جنس می‌شود که با نام هورمونِ «هم آغوشی» و وابستگی هم شناخته می‌گردد؛ البته میزان ترشح این هورمون در زن بیشتر از مرد است و طبعاً وابستگیِ ناشی از ترشح این هورمون در بانوان بسیار بیشتر از آقایان است، بنابراین؛ اگر به هر دلیلی رابطه به ازدواج منتهی نشود، آسیب روانی که به یک دختر وارد می‌شود بسیار بیشتر از یک پسر خواهد بود.

این کارشناس ارشد روانشناسی در ادامه گفت: هورمون اکسی توسین باعث جذب بیشتر زوجین به یکدیگر می‌شود و به دلیل بالا رفتن سطح استروژن در بدن زنان، احتمال حاملگی افزایش یافته و موجب بارداری‌های ناخواسته می‌شود. همچنین در این هنگام، زمانی که باید صرف شناخت یکدیگر قبل از ازدواج شده و زوج‌ها را برای یک زندگی طولانی آماده نماید، آن‌ها را به شدت درگیر «هیجانات جنسی» و درگیری‌های ذهنی ناشی از آن می‌نماید و به صورت ناخودآگاه باعث چشم پوشی از بعضی مشکلات رفتاری فرد مقابل می‌شود.

همین مسئله عاملی خواهد شد که این مشکلات پس از ازدواج نمود پیدا کند و آسیب‌های جدی به ارتباط زوج وارد نماید؛ که اگر چنانچه به این مشکلات قبل از ازدواج پرداخته می‌شد مانع از بروز آن‌ها در طی دوران زندگی مشترک پس از ازدواج می‌گردید.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ازدواج خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۵۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • استقلال با حداکثر هیجان صدرنشین ماند/ حرکت فولاد به‌سوی سقوط
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی