Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، عطاالله بهادری، رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه نفت مسجد سلیمان درباره مشکلات امکاناتی این باشگاه که گلایه مجتبی حسینی را هم در پی داشته عنوان کرد: حرف‌های حسینی منطقی است. در طول ۳ سالی که در هیئت مدیره نفت مسجد سلیمان بودم بار‌ها به مشکلات اشاره کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می‌کنم بهتر است مسئولان سیاسی به جای دخالت در امور ورزشی به فکر برطرف کردن مشکلات زیرساختی شهر‌ها باشند. واقعیت این است که زیرساخت‌های شهر مسجد سلیمان مشکل دارد.

بهادری در ادامه گفت: شهری که چند دهه پیش فرودگاه داشت، اکنون فرودگاهی ندارد و بازیکنان نفت مسجد سلیمان مجبورند در زمینی که بازی هایشان برگزار می‌شود، تمرین کنند و این یک مشکل است. بازیکنان لیگ برتری یک زمین مناسب برای تمرین ندارند. بازیکنان کنونی تیم و حسینی که ارادت خاصی نسبت به او دارم را ما جذب کردیم. حسینی مربی خوبی است و پیشنهاد ما بود. کارنامه او در سال‌های گذشته مشخص است و حتی قرار بود که اگر تارتار در نیم فصل از تیم رفت، حسینی را جایگزین او کنیم. با حسینی وارد مذاکره هم شده بودیم.

رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه نفت مسجد سلیمان درباره حمایت‌های وزارت نفت از این باشگاه اظهار داشت: این یک بحث طولانی است، اما واقعیت این است که ما تیم را با ۱۳، ۱۴ میلیارد تومان بستیم. مشکلات اقتصادی وجود دارد و حسینی درست می‌گوید. ما هم با این مشکلات مواجه شدیم. تیم قبل از بازی با پیکان در رده ششم بود که تصمیم گرفتند مدیریت باشگاه را تغییر دهند.

او درباره اقداماتی که در دوران مدیریت قبلی برای نفت مسجد سلیمان انجام شد گفت: ما اردوی تهران را برای تیم تدارک دیدیم. در آن مقطع بازیکنان شرایط خاصی داشتند و نفت مسجد سلیمان آخرین تیمی بود که مجوز حرفه‌ای آن با پیگیری‌های مسئولان شهری و وزیر نفت صادر شد. پیش از این قضایا هم با حسینی صحبت کرده بودیم و یکی از اعضای هیئت مدیره همراه با تیم به تهران رفته بود و علاوه بر اجاره کمپ از بازیکنان تست گرفته شد. تا هفته ششم هم ۲۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرداخت شد. هیچ کسی به غیر از هیئت مدیره یک ریال به تیم کمک نکرد و ما از طریق وزارت نفت به نفت مسجد سلیمان پول تزریق کردیم.

بهادری افزود: واقعیت این است که مسجد سلیمان زیرساخت‌های مناسبی ندارد و از نماینده شهر در مجلس شورای اسلامی می‌خواهم به صورت جدی پیگیر برطرف کردن این مشکل باشد. ۲ سال پیش برای رئیس جمهور نامه‌ای نوشتیم تا برای ساخت یک ورزشگاه اقدام شود و او نامه را برای واعظی فرستاد اما این موضوع پیگیری نشد‌. من نمی‌توانستم برای ساخت ورزشگاه اقدام کنم، زیرا این کار نیاز به ارتباطات نماینده شهر و استان دارد. ساخت ورزشگاه در اروپا هم از وظایف شهرداری‌ها و استانداری‌ها است. زیرساخت‌های مسجد سلیمان در شان مردم آن نیست.

بیشتر بخوانید:

حسینی: مسئولان تیم را تنها نگذارند/ حتی یک پزشک و فیزیوتراپ هم نداریم!

رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه نفت مسجد سلیمان گفت: مسجد سلیمان اولین شهر ایران است، اما ورزشگاه کنونی برای تمرین و مسابقه مناسب نیست و باید چند زمین مناسب برای بازیکنان لیگ برتری ساخته شود، زیرا بازیکنان با تمرین و مسابقه در این زمین‌ها ممکن است دچار مصدومیت شوند. به هر حال زندگی جوانی که تمام امیدش فوتبال است و فوتبال منبع درآمد او به شمار می‌رود، دچار مشکل می‌شود و تیم هم لطمه می‌خورد. امیدوارم مسئولان شهر و استان به فکر این شهر باشند، زیرا موفقیت نفت مسجد سلیمان برای مردم این شهر نشاط آور است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باشگاه نفت مسجد سلیمان لیگ برتر فوتبال نفت مسجد سلیمان هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان، گفت: سال گذشته حدود ۱۲۰ واحد تولیدی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و حدود ۳۰۰ مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی و برطرف شد. - اخبار استانها -

ابوالفضل برات‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، در آستانه هفته کارگر ضمن تبریک این مناسبت به جامعه کارگری استان و خانواده‌هایشان، اظهار داشت: در این ایام 80 عنوان برنامه در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، سیاسی، خدمت‌رسانی و جهاد تبیین در استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این هفته ویژه برنامه گرامیداشت بسیج کارگران و کارخانجات، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کارگر استان است که در آن از هر شهرستان یک خانواده شهید و پنج فرمانده پایگاه مقاومت موفق تقدیر می‌شود، همچنین پیاده‌روی 200 نفر از بسیجیان کارگری استان از مسیر مریانج به امامزاده محسن همراه با برنامه‌های جانبی پیش‌بینی شده است.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان گفت: در طول هفته بسیج کارگری پویش "من کارگر ایرانیم" را در فضای مجازی همزمان با سراسر کشور داریم که در راستای فرهنگ‌سازی و شعار سال انجام می‌شودف ضمن اینکه در سطح حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج برنامه‌های ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی برای خانواده‌های کارگران و تجلیل از کارگران نمونه انجام خواهد شد.

برات‌زاده با بیان اینکه مهمترین برنامه‌های ما در طول سال در دو بخش مهم انجام می‌شود، افزود: در بخش نخست در راستای تحقق ارتش ده‌ها میلیونی و بسیج در کار و تولید استان است که 67 پایگاه بسیج در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی در استان با بیش از 21 هزار بسیجی فعال است.

وی عنوان کرد: در بخش دوم در راستای کمک به جامعه اسلامی است برنامه‌هایی را برای خدمت‌رسانی و کمک به تولید استان در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت انجام می‌دهیم که مهمترین آن کمک به رفع موانع تولید با حضور در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است و در طول سال گذشته حدود 120 واحد تولیدی را مورد بازدید و بررسی قرار دادیم و حدود 300 مشکل را در سطح واحدهای تولیدی شناسایی کردیم.

برات زاده بیان کرد: به روش‌های مختلف در صدد رفع موانع تولید بودیم بسیجیان در سطح پایگاه‌های مقاومت بر آمدیم ضمن اینکه تشکیل گروه‌های جهادی را در واحدهای تولید خدماتی با برگزاری شیفت ایثار و بدون دریافت حقوق توسط بسیجیان داشتیم.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان همدان کمک به رفع محرومیت در سطح جامعه را از دیگر اقدامات مهم این جامعه بر شمرد و افزود: از جمله این اقدامات مرمت و بازسازی منازل در روستاها و کارخانجات، توزیع بسته‌های معیشتی و غیره بوده است.

وی گفت: طرح "شهید برونسی" در راستای فرهنگ‌سازی تولید، توزیع و مصرف کالاهای ایرانی در سطح واحدهای تولیدی در حال انجام است. از کارهای عمده این حوزه بازدید اقشار و آشنایی آنها از واحدهای تولیدی موفق استان داریم تا بریا مصرف کالای داخل استان تشویق و ترغیب شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • آیا «اجاره بلند مدت زمین های موقوفه» جایز است؟
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • ادعای واسعی در مورد فولاد قعرنشین؛ دخالت بازیکنان!
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد