Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@02:17:37 GMT

جشنواره نامزد‌های اصلاح‌طلب برای ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۶۷۱۸۱

جشنواره نامزد‌های اصلاح‌طلب برای ۱۴۰۰

روزنامه جوان نوشت: روزنامه شرق مدعی شده که احتمال نامزدی سید‌حسن خمینی «بالا» رفته است. شرق از قول غلامعلی دهقان، از اعضای حزب اعتدال و توسعه می‌نویسد «تن‌ها کسی که می‌تواند اجماع را شکل دهد آقای سیدحسن خمینی است. او مورد تأیید اصلاح‌طلبان سنتی و پیش‌رو، اعتدالیون و اصولگرایان معتدل است. به نظر می‌رسد اگر آقای سیدحسن خمینی ورود کند، باعث تعالی نظام سیاسی کشور می‌شود؛ چون او یک مجتهد آگاه به دو مقوله مکان و زمان است و می‌تواند راهی را که امام خمینی، رهبر فقید انقلاب، در فقه سیاسی شیعه ایجاد کردند، استمرار ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»، اما در ادامه گزارش اضافه می‌کند: «البته نامزدی حسن خمینی می‌تواند محل تردید باشد، زیرا اولاً او هنوز هیچ موضعی درباره حضور یا عدم حضورش در انتخابات نگرفته است و ثانیاً برخی در قبال احتمال نامزدی او موضوع عدم سابقه کار اجرایی او را مطرح می‌کنند.»

مجتهد بودن حجت‌الاسلام حسن خمینی البته با شبهه روبه‌رو است. چه آنکه او در سال ۹۴ در آزمون معمول انتخابات خبرگان حضور نیافت و به همین دلیل صلاحیت او برای شرکت در این انتخابات احراز نشد. حجت‌الاسلام حسن خمینی البته هم اکنون با اجماعی از سوی اصلاح طلبان مواجه نشده است.

در همین گزارش روزنامه شرق از قول محسن رهامی آمده: «اخباری رسیده که تأیید می‌کند احتمالاً لاریجانی از سمت حزب کارگزاران وارد میدان انتخابات شود». محسن رهامی البته در گفتگو با برنا از خودش به عنوان نامزد نهایی اصلاح‌طلبان نام برده است! در بخش دیگری از گزارش، شرق از قول علی صوفی آورده: «گویا اعضای کارگزاران به دیدار افرادی، چون آقایان ظریف، اردکانیان و لاریجانی رفته‌اند و حتی اخیراً آقای لیلاز بحث حمایت از نامزد نظامی را مطرح کرد. کارگزاران بیش از آنکه به وجه اصلاح‌طلبی نامزد‌ها توجه داشته باشد، به میزان رأی‌آوری افراد توجه می‌کند». اما محمدعلی ابطحی می‌گوید: «اصلاح‌طلبان از لاریجانی حمایت نمی‌کنند و بحثی هم در محافل اصلاح‌طلبی بر لاریجانی مطرح نیست».

روزنامه آرمان، اما به استقبال کاندیداتوری محمد خاتمی رفته است و در مورد او پرسیده تا حسین کاشفی، رئیس سابق خانه احزاب و فعال سیاسی اصلاح‌طلب بگوید که «اگر ایشان به صحنه انتخابات بیایند، کمک قابل‌توجهی به کشور در مسائل داخلی و خارجی خواهد شد. اگر آقای خاتمی به انتخابات بیایند، باید از حضور ایشان استقبال شود. زمانی که براساس شاخص‌ها در زمینه‌های مختلف، عملکرد دولت‌هایی را که تا‌کنون داشته‌ایم ارزیابی کنید، متوجه می‌شوید عملکرد دولت اصلاحات از همه بهتر بوده است.»

روزنامه اعتماد هم نه فقط برای ۱۴۰۰ بلکه از هم اکنون برای ۱۴۰۴ هم سراغ حسن خمینی رفته و تیتر زده: «تا ۱۴۰۸ با یادگار امام (ره)؟»! اعتماد می‌نویسد که اصلاح طلبان «تأسیس نهادی اجماع ساز» را آغاز کرده‌اند، اما احزاب «مسیر خودشان» را می‌روند تا نشان دهند دست‌شان از کاندیدای مطلوب «خالی» نیست.

اعتماد از بی تمایلی اسحاق جهانگیری برای کاندیداتوری نوشته و سپس با استناد به همان سخنان دهقان که شرق نوشته بود، می‌نویسد: «جریان اصلاحات و سیدحسن خمینی رابطه خوبی دارند. هر چند یادگار امام رسماً عضو هیچ گروه و حزبی نیست، اما روابط نزدیکش با شخصیت‌های برجسته جریان اصلاحات به‌ویژه سیدمحمد خاتمی باعث شده تا بسیاری او را از جمله اصلاح‌طلبان بشناسند.  نام سیدحسن خمینی، اما حالا در شرایطی مطرح می‌شود که به نظر می‌رسد احزاب اصلاح‌طلب برای رسیدن به کاندیدای واحد چالش‌هایی جدی پیش‌رو دارند. هر چند این مشکل به هیچ عنوان مختص اصلاح‌طلبان نیست و اتفاقاً اصولگرایان از آنجا که مسیر رسیدن به پاستور را پیش روی خود هموارتر می‌بینند، بیش از رقیب اصلاح‌طلب درگیر بحث اجماع و وحدت هستند.»

منبع: الف

کلیدواژه: سیدحسن خمینی اصلاح طلبان اصلاح طلب حسن خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج

«علی شیرین‌زاد» با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رای و «مصطفی سعیدی سیرایی» با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رای به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه یافتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرکز استان البرز در حالی به اتمام رسید که رقابت میان دو کاندیدا همچنان ادامه دارد و به مرحله دوم راه یافت. بر اساس آمار نهایی انتخابات مجلس ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه شهرستان کرج از مجموع ۳۴۱ هزار و ۵۱۸ رأی از آرا صحیح صندوق‌ها، علیرضا عباسی با ۱۰۸ هزار و ۲۴۱ رأی به عنوان نمایندگان مردم حوزه انتخابیه فوق به مجلس راه یافت.

همچنین علی شیرین زاد با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رأی و مصطفی سعیدی سیرایی با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رأی به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه می‌یابند. در ادامه به معرفی ۲ کاندیدایی که در مرحله دوم انتخابات مجلس با هم رقابت خواهند کرد، می‌پردازیم.

علی شیرین‌زاد کیست؟

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی متولد سال ۱۳۵۰ در نظام‌آباد تهران است و از سال ۱۳۵۳ در استان البرز سکونت دارد. او متأهل بوده و دارای سه فرزند است.

وی دوره کارشناسی خود را در رشته فیزیک کاربردی و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت فرهنگی گذرانده و هم اکنون دانشجوی دکتری مدیریت رسانه است.

شیرین‌زاد پایان نامه کارشناسی ارشد وی با عنوان طراحی الگوی مناسب مدیریت فرهنگی کلان‌شهر کرج مورد توجه و حمایت سازمان تشخیص مصلحت نظام در مرکز تحقیقات استراتژیک قرار گرفت.

وی سابقه حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال‌های گذشته را نیز دارد و در این دوره هدف خود را با تعریف شعاری مبنی بر «گره‌ای باز کنیم» اعلام کرده است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول انتخابات مورد حمایت لیست شورای نیروهای انقلابی بوده و دیگر لیست‌های مرتبط با حزب انقلابیون حمایت خود را از وی اعلام کردند.

سوابق مصطفی سعیدی سیرایی را بشناسید

مصطفی سعیدی سیرایی اهل روستای سیرا دیگر کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است. او ۴۴ سال دارد و دارای همسر و دو فرزند دختر است.

وی کارشناس مدیریت و کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم سیاسی دریافت کرده است. مشاور شهردار کرج، رئیس اداره رفاه کارکنان و اماکن عمومی شهرداری کرج، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی اعتبار کارکنان شهرداری کرج، مسئول بازرسی سازمان بازیافت شهرداری کرج، رئیس اداره حفاظت فیزیکی شهرداری کرج، مسئول حراست منطقه ۸ شهرداری کرج، مسئول حراست معاونت فنی و عمرانی شهرداری کرج و مسئول حراست سازمان اتوبوس رانی شهرداری کرج از دیگر سوابق اجرایی وی است.

حضور چند ماهه در کرسی مدیریت شهری فردیس و کرج در فاصله زمانی کوتاه از دیگر سوابق اجرایی او است و در هر دو پست مدیریتی توسط شورای شهر استیضاح شد.

بیست‌ویکم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ دور دوم انتخابات مجلس میان این دو کاندیدا برای تصدی کرسی مجلس حوزه انتخابیه کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا برگزار خواهد شد.

کد خبر 749280

دیگر خبرها

  • دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسارگاد
  • ببینید | اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه در انتخابات انگلیس
  • اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات از شبکه سهند
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی