Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم دبیر اجرایی جشنواره قرآن و عترت گفت: بستر برگزاری غیرحضوری جشنواره از قبل آماده بود و شیوع ویروس کرونا خللی در جشنواره امسال وارد نکرد.

دکتر محمدحسن نادری در گفتگو با ایسنا، بیان کرد: شانزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت با حضور ۱۴ هزار و ۸۷۱ نفر برگزار می شود. از این تعداد ۱۳ هزار و ۷۵۰ نفر شامل دانشجویان و بقیه شرکت‌کنندگان از میان مدرسین و کارکنان بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بخش کتبی با زیرمجموعه ۹ رشته و اختصاص ۶۵ درصد ثبت‌ نام‌ کنندگان، بیشترین استقبال را نصیب خود کرده‌است. آزمون این رشته‌ها در دو مرحله و به صورت آنلاین برگزار شد. در خصوص آمار شرکت کنندگان دیگر بخش‌ها نیز، در بخش پژوهشی ۵۸۰ نفر، بخش شفاهی ۸۶۳ و بخش ادبی و هنری ۱۱۰۰ نفر شرکت کرده‌اند.
نادری ادامه داد: از دوره قبل آمادگی برگزاری غیرحضوری جشنواره ایجاد شده بود به همین دلیل شیوع ویروس کرونا خللی در جشنواره امسال وارد نکرد. در دوره‌های قبل ابتدا از شرکت‌کنندگان در سطح استان آزمون گرفته و نتایج ارسال می‌شد؛ سپس از برگزیدگان برای شرکت در اختتامیه دعوت به عمل می‌آمد اما از دوره پانزدهم اختتامیه نیز به شکل غیرحضوری برگزار شد.
وی دلیل غیرحضوری شدن کامل جشنواره را برگزاری یکنواخت مسابقه و استفاده بیشتر از ظرفیت‌های استان قم بیان کرد و گفت: بستری برای جشنواره فراهم شده که تمامی مراحل شامل ثبت نام، ارسال آثار، اعلام اخبار جشنواره، آزمون کتبی، اعلام نتایج و غیره را به صورت جامع مدیریت می‌کند؛ همچنین برگزاری غیرحضوری مسابقات، افزایش دقت در بررسی آثار و کاهش هزینه رفت و آمد دانشجویان را نیز به همراه داشت.
نادری بهره‌گیری از ایده‌های قرآنی و کارآفرینی را از مهم‌ترین اهداف این جشنواره دانست و ابراز کرد: در دو سال گذشته دو بخش کارآفرینی و ایده‌های قرآنی به جشنواره اضافه شد که امسال ۲۳ اثر در این زمینه دریافت و ۳ نفر برگزیده شدند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مسابقات قرآنی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۷۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد