Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با تأکید بر توسعه هوشمند که تنها راه تولید محصولات پر ارزش پتروشیمی از مسیر تولید محصولات اولیه نفت و گاز است، گفت: مصرف خوراک پتروشیمی‌ها در پایان سال ۱۴۰۵، معادل ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت‌خام در روز خواهد بود.

بهزاد محمدی درباره وجود انتقادهایی مبنی بر اینکه شرکت‌های پتروشیمی به اسم اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی به هلدینگ‌های وابسته به دولت واگذار شده‌اند و این شرکت‌ها در انحصار خصولتی‌ها هستند، توضیح داد: به‌یقین درِ صنعت پتروشیمی به روی همه سرمایه‌گذاران باز است و هر سرمایه‌گذاری که برای توسعه طرح‌ها سرمایه و ایده دارد می‌تواند به شرکت ملی صنایع پتروشیمی مراجعه کند و ما خوراک در اختیار آنها قرار می‌دهیم و حمایتشان می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی

وی ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته واگذاری‌ها به هلدینگ‌های دولتی و خصولتی بیشتر بوده، زیرا آن زمان مسئله خرید پتروشیمی‌ها ازسوی بخش خصوصی مطرح نبود، بنابراین بیشتر هلدینگ‌های خصولتی برای خرید شرکت‌های پتروشیمی مراجعه می‌کردند، اما امروز درها به‌طور کامل برای توسعه این صنعت باز است و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌عنوان متولی توسعه صنعت پتروشیمی آمادگی دارد از سرمایه‌گذاران حمایت کند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی درباره انتقادهایی مبنی بر وجود فضای رقابتی ناسالم میان شرکت‌های پتروشیمی خصولتی و خصوصی، اظهار کرد: هر شرکت خصوصی یا دولتی تنها با تولید محصولات باکیفیت در بازار مطرح خواهد شد. برای نمونه بسیاری از هلدینگ‌های خصوصی بسیار هوشمندتر و با سود سرشارتری در حال فعالیت هستند، زیرا رشد آنها به دولتی یا خصوصی بودنشان ارتباطی ندارد، در واقع هر شرکتی محصول با کیفیت‌تری تولید کند در بازار داخلی و خارجی موفق‌تر خواهد بود.

محمدی با اشاره به نگاه شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای جلوگیری از خام‌فروشی، گفت: خام‌فروشی شعار نیست، مفهومی بسیار مهم است که فقط با توسعه هوشمند می‌توان از مسیر تنها تولید محصولات اولیه نفت و گاز به سمت تولید محصولات پرارزش پتروشیمی حرکت کرد.

۳۰ درصد بازار صادرات غیرنفتی در اختیار پتروشیمی‌ها

وی عنوان کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در انتهای سال ۱۴۰۵ معادل ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت‌خام در روز، مصرف خوراک در حوزه پتروشیمی خواهد بود که این مهم اتفاق مهمی در مسیر توسعه کشور است.

به گزارش «انرژی امروز» از خانه ملت، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه صنایع پتروشیمی در حوزه صادرات غیرنفتی نقش نخست را در کشور دارند، گفت: حدود ۳۰ درصد بازار در حوزه صادرات غیرنفتی در اختیار پتروشیمی‌هاست، همچنین سال گذشته نزدیک ۱۵ میلیارد دلار درآمد ارزی داشتیم که ۱۰ میلیارد دلار آن حاصل از صادرات خارجی و ۵ میلیارد دلار حاصل از فروش داخلی بود.

 

برچسب هابهزاد محمدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی (NPC)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بهزاد محمدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی NPC آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی صنایع پتروشیمی تولید محصولات پتروشیمی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی