Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا پرنده مطلق روز چهارشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به مهمترین دستاوردهای برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان در سالجاری اظهارداشت: از میان ۲۴ پروژه اجرا شده توسط شرکت برق منطقه‌ای در این استان ۹ پروژه به ارزش ۴۲۲ میلیارد تومان مربوط به اسفندپارسال و ۱۵ پروژه به ارزش یکهزارو ۴۲۸ میلیارد تومان مربوط به آذرماه امسال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اتمام خط ۴۰۰ کیلو ولت، زاهدان - بم از سوی این شرکت به ارزش معادل ۶۷۰ میلیارد تومان یکی از شاخص‌ترین پروژه‌ها در صنعت برق کشور است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت اتمام خط زاهدان به بم افزود: برای تداوم خدمت‌‍رسانی به مردم از یک شبکه سراسری تغذیه می‌شویم که این شبکه سراسری هرچه پیوسته‌تر باشد احتمال حادثه و فروپاشی کمتر خواهد بود.

وی افزود: خط ۴۰۰ کیلو ولت زاهدان - بم، رینگ ۴۰۰ کیلو ولت شرق کشور را تکمیل می‌کند که این تکمیل پایداری در شبکه خراسان، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و هرمزگان را افزایش و تبادل انرژی بین این شرکت‌ها از حد بالاتری برخوردار خواهد بود.

پرنده مطلق با اشاره به اینکه خط زاهدان - بم به طول حدود ۲۷۰ کیلومتر ،۱۴ سال پیش کلنگ آن زده شده اما مشکل تامین منابع مالی برای تهیه سیم این خط وجود داشته اظهارداشت:با تدبیر همکاران مجموعه برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان به صورت فاینانس فروشنده، سیم اقساط خریداری شد.

وی بیان کرد: امروز آن سیمی که سال گذشته خریداری شد برای تکمیل خط زاهدان- بم به صورت اقساط، حدود ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه شد که هم‌اینک با توجه به افزایش قیمت‌ها بخواهیم آن را بخریم هزینه‌ای معادل ۳۰۰ میلیارد تومان خواهد شد.   

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با این اقدام توانستیم زمان اجرای پروژه را کوتاه و هزینه را کاهش دهیم بیان کرد: پروژه دیگری که بسیار مهم بود و در کوتاه‌ترین زمان به اتمام رسید ارتباط مزرعه بادی میل نادر به شبکه سراسری بود.

وی با اشاره به اینکه در سیستان و بلوچستان و در صنعت برق بخشی را به عنوان مزرعه بادی در منطقه سیستان که ماکسیمم باد در آنجا بود درنظر گرفته شد بیان کرد: این منطقه حدود ۳۰ کیلومتر با شبکه برق  فاصله داشت و حتی اگر سرمایه‌گذاری در منطقه میل نادر سرمایه‌گذاری می کرد امکان انتقال توان تولیدی را به شبکه سراسری نداشت.

پرنده مطلق با اشاره به اینکه این موضوع باعث شده بود تمام سرمایه‌گذاران که قبلا به سیستان و بلوچستان مراجعه کردند پروژهایشان را پیگیری نکنند گفت: به همین منظور یک خط ۴۰۰ کیلو ولت یعنی بالاترین سطح ولتاژ از مزرعه میل نادر تا شبکه سراسری ساخته شد که این خط به همراه یک پست موقت حدود ۹۰ میلیارد تومان ارزش دارد که این میزان ارزش امروز پروژه است.

وی با اشاره به اینکه هم‌اینک هر سرمایه‌گذاری که در منطقه میل نادر توربین بادی نصب کند می‌تواند از این شبکه برای انتقال توان استفاده کند افزود: یکی از مهمترین خصوصیات این خط برگزاری مناقصه آن به صورت EPC  برای نخستین بار در کشور است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان افزود: این مناقصه یعنی طراحی، تامین تجهیزات و اجرا را یک پیمانکار انجام ‌دهد این مهم باعث شد که بهترین طرح را برای این پروژه در نظر گرفته و هزینه‌ها تا ۳۰ درصد کاهش و در مدت زمان کمتری کار انجام شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از پروژه‌های مهمی که در سالجاری انجام شد واحد دوم نیروگاه ۵۰ مگاواتی سراوان بود گفت: سراوان یک منطقه بسیار مهمی است و از طریق یک خط به شبکه سراسری وصل می‌شود هرگونه حادثه در این خط این شهرستان را بی برق می‌کرد.

پرنده مطلق افزود: پارسال یک واحد ۲۵ مگاواتی در این منطقه راه‌اندازی شد و در سالجاری با کمکی که وزارت نیرو کرد واحد دوم نیروگاه سراوان در مدار قرار گرفت که افزون‌بر ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه این پروژه شد.

وی بیان کرد: این نیروگاه ۵۰ مگاواتی حدود ۳۷ مگاوات توان تولیدی را در اختیار شبکه قرار می‌دهد و همچنین وضعیت ولتاژ و نوسانات را در منطقه سراوان بهبود داده است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان شرکت برق منطقه ای سيستان و بلوچستان توسعه ایران اختصاصی ایرنا کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شرکت برق منطقه ای سيستان و بلوچستان توسعه ایران سیستان و بلوچستان شرکت برق منطقه ای سيستان و بلوچستان توسعه ایران اختصاصی ایرنا کارآمدی دولت اخبار کنکور برق منطقه ای سیستان و بلوچستان شرکت برق منطقه ای میلیارد تومان ۴۰۰ کیلو ولت شبکه سراسری میل نادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»