Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران، شبکه تلویزیونی سی ان ان به نقل از برخی منابع گزارش داد که نزدیک به 25 عضو جمهوریخواه کنگره قصد دارند که از محاکمه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جمهوریخواه آمریکا حمایت کنند.

یکی سخنگویان به سی ان ان گفت که بین 10 تا 25 عضو حزب ترامپ آماده حمایت از تدابیر و اقدامات برکناری دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این سه عضو جمهوریخواه کنگره اعلام کردند که از برکناری رئیس جمهور کنونی حمایت می کنند. «جان کاتکو» از ایالت نیویورک،«ولز چنی» از «وایومینگ» و «آدم کینزینگر» از ایالت الینوی» حمایت خود را از برکناری ترامپ اعلام کردند.

در همین حال، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا با صدور قطعنامه‌ای از «مایک پنس» معاون رئیس جمهوری آمریکا خواستند تا با اجرای متمم ۲۵ قانون اساسی دونالد ترامپ را از قدرت برکنار کند.

در این قطعنامه که با ۲۲۳ رأی موافق در مقابل ۲۰۵ رای مخالف تصویب شد آمده است که دونالد ترامپ «برای انجام وظایف ریاست جمهوری ایالات متحده کفایت لازم را ندارد.»

به گفته نمایندگان موافق در صورتی که مایک پنس، رئیس جمهوری را از کار برکنار کند، مجلس نمایندگان دونالد ترامپ را استیضاح خواهد کرد.

پیش از تصویب این قطعنامه مایک پنس در نامه‌ای خطاب به نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان برکناری دونالد ترامپ را بر خلاف «مصالح ملی» دانسته بود.

پیش از این نیز شماری از اعضای کنگره به‌رهبری نانسی پلوسی کوشیده بودند تا دربارهٔ سلامت جسمی و روانی دونالد ترامپ، به‌ویژه پس از ابتلا به ویروس کرونا تحقیق کنند تا شاید بتوانند به این وسیله وی را از کار برکنار کنند.

نانسی پلوسی همچنین هفتهٔ گذشته وضعیت رئیس جمهوری آمریکا را «ناپایدار» خواند و گفت که شرایطی خطرناک‌تر از «عدم تعادل روانی رئیس جمهوری» وجود ندارد، خانم پلوسی همزمان دربارهٔ پیشگیری از «استفادهٔ دونالد ترامپ از کُدهای هسته‌ای» با سران ارتش این کشور گفتگو کرده بود.

طبق متمم ۲۵ قانون اساسی آمریکا، چنانچه معاون رئیس جمهوری و اکثریت کابینه وی به این نتیجه برسند که او به هر دلیل قادر به انجام وظایفش نیست می‌توانند این موضوع را کتبا به کنگره اعلام کنند و در صورت پذیرش این امر از سوی کنگره معاون رئیس جمهور بلافاصله سرپرستی ریاست جمهوری را بر عهده می‌گیرد.

برخی از روسای جمهور آمریکا پیش از این از متمم ۲۵ قانون اساسی این کشور برای انتقال موقت قدرت استفاده کرده‌اند. انتقال قدرت موقت در این موارد اغلب به‌دنبال اقدامات پزشکی بر روی روسای جمهوری صورت گرفته است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز گذشته-سه شنبه- دومین طرح استیضاحش در مجلس نمایندگان را «کاملا مضحک» توصیف کرد.

رئیس جمهور ایالات متحده که هفت روز دیگر دوره ریاست جمهوری اش پایان می باید همچنین هشدار داد که اقدام دموکرات ها برای تصویب طرح استیضاح او «خشم زیادی» را در سراسر آمریکا برخواهد انگیخت. اعضای دموکرات مجلس نمایندگان روز دوشنبه در واکنش به یورش اخیر هواداران دونالد ترامپ به ساختمان کنگره، طرح استیضاح او را به دلیل «تحریک به شورش» ارائه کردند.

رئیس جمهور آمریکا در بخشی از سخنان روز سه شنبه خود افزود که خواهان بروز «خشونت» نیست. او ضمن انتقاد از «اشتباه فاجعه بار» شبکه های اجتماعی که تصمیم به حذف حساب های کاربری وی گرفته اند تاکید کرد که اظهارات روز چهارشنبه گذشته اش پیش از اشغال ساختمان کنگره «مناسب» بود. این در حالی است که منتقدان دونالد ترامپ با استناد به سخنرانی او در جمع هوادارانش وی را به «تحریک» آنها برای اقدام خشونت آمیز متهم می کنند.

چهل و پنجمین رئیس جمهوری ایالات متحده پس از سخنانش در برابر خبرنگاران که اولین واکنش وی به دومین طرح استیضاح اش محسوب می شد کاخ سفید را به مقصد ایالت تگزاس ترک کرد. دونالد ترامپ قصد دارد در جریان سفر به این ایالت جنوبی از طرح ساخت دیوار در مرز مکزیک که یکی از وعده هایش در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ بود بازدید کند.

سفر او به تگزاس اولین برنامه برنامه رسمی رئیس جمهوری از زمان اشغال ساختمان کنگره در روز چهارشنبه گذشته است. دونالد ترامپ در صورت رای اکثریت اعضای مجلس نمایندگان به طرح استیضاحش نخستین رئیس جمهوری آمریکا خواهد بود که دو بار با استیضاح در کنگره روبرو شده است.

امکان رسیدگی به طرح استیضاح دونالد ترامپ در مجلس سنا پس از آغاز دوره ریاست جمهوری جو بایدن در روز ۲۰ ژانویه (اول بهمن) وجود دارد.

بنابراین گزارش، روز چهارشنبه هفته گذشته و تنها ساعتی بعد از پایان سخنرانی ترامپ در اجتماع هواداران خود، نشست مشترک کنگره با ریاست مایک پنس آغاز شد اما در همان ساعات اولیه، نمایندگانی که در حال تایید آرای الکترال کالج بودند، به خاطر هجوم حامیان ترامپ به ساختمان کنگره، مجبور به خروج از سالن یا پناه گرفتن در پشت صندلی‌ها شدند.نشست مشترک مجلس نمایندگان و سنای آمریکا برای شمارش آرای گزینشگران انتخابات ریاست جمهوری که با شور و یورش هواداران دونالد ترامپ به داخل ساختمان کنگره متوقف شد واکنش‌های بین‌المللی را در پی داشت و بسیاری از سران و مقامات عالی جهان ضمن سرزنش اقدام ترامپ و هوادارانش در به راه انداختن شورش، نسبت به وقایع واشنگتن ابراز نگرانی کردند.

در تیراندازی‌های رخ داده در جریان این شورش، دست کم 5 نفر کشته و دهها نفر هم زخمی شدند که تعدادی از آنها از نیروهای پلیس هستند. دست کم 68 نفر هم در جریان شورش بازداشت شدند. یکی از کسانی که در جریان حمله به ساختمان کنگره کشته شد یک افسر پلیس محافظ ساختمان کنگره بوده است و یکی دیگر نیز یک نظامی سابق در نیروی دریایی آمریکا بود.جو بایدن رئیس جمهوری منتخب آمریکا هم این حادثه را محکوم کرد و آن را تروریسم داخلی نامید.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 دونالد ترامپ برکناری ترامپ حمله طرفداران ترامپ به کنگره سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا

محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست علنی عصر امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌)، بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را قرائت کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

به نام خداوند بخشنده مهربان

امروز غزه صحنه تقابل یک ملت مظلوم و مصیب‌دیده و مقاوم با جماعتی بی‌رحم و غاصب است، در این معرکه همدردی با ستمدیدگان و اعتراض به ظالمان کمترین وظیفه انسان‌هاست. سابقه تجاوز و غصب صهیونیست‌ها در فلسطین به ۷ دهه می‌رسد. در این مدت همه راه‌های تسلیم و مسالمت با غاصبان توسط برخی از افراد سست عنصر طی شده است، آنچه امروز در قالب رشادت و حماسه و استقامت غزه بروز یافته است، آتشفشان خشم و درد متراکم ملتی است که سوزش بدعهدی و خیانت را در پهلوی خود حس می‌کند.

اعلام همبستگی با فلسطین از طرف دانشگاهیان جهان به ویژه در کشور‌های غربی حرکتی برخاسته از فطرت عدالت خواه و نوعدوست و انسانی است. این حرکت نشان می‌دهد که مظلوم‌نمایی، چهره‌سازی و تحریف حقایق در رسانه‌های جریان اصلی غرب نیز نتوانسته است صحنه خونین غزه را کاملاً بپوشاند. راه‌حل این بحران در بازگشت به عدالت است.

ما نمایندگان دانشگاهی مجلس قانونگذاری ایران ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند دانشگاهیان عزیزمان در حمایت از مظلومان غزه، درود خود را نثار همکاران شجاع و دانشجویان ظلم ستیز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و سایر نقاط دنیا می‌کنیم و همدردی، همراهی و همدلی خود را با دانشجویان و استادان و آزادیخواهان انسان‌دوست دانشگاه‌های آمریکا ابراز می‌کنیم و یورش سرکوبگرایانه نیرو‌های پلیس را به ساحت مرکز علم و دانش و هجوم به تحسن دانشگاهیان در آن کشور محکوم می‌کنیم. خشونت بی‌منطق در مقابل این ندای حق‌طلبانه دردی از ظالمانه دوا نخواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • حمایت نمایندگان مجلس از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه