Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان مسائل بین الملل با تأکید بر اینکه آمریکا در یک بُن بست ناگشودنی قرار گرفته است، گفتند: این کشور با سرعت به سمت نابودی، شقه شدن و تجزیه پیش می رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ امروز شرایط متفاوتی را در سطح ایالات متحده آمریکا شاهد هستیم. اعتصابات و اعتراضات خیابانی در پی انتخابات ریاست جمهوری این کشور و اعلام فراخوان از سوی ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا به حضور در خیابان ها و در اختیار گرفتن کنگره توسط طرافداران او، کشته و زخمی شدن تعدادی از شهروندان در این اتفاق، عدم مدیریت مناسب و صحیح در مقابله با شیوع بیماری کرونا در این کشور، به تاراج بردن ماسک و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.  تنها بخشی از چهره واقعی استکبار جهانی، مدعی آزادی بیان و حقوق بشر است.

مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی تلویزیونی در سالروز قیام 19 دی ماه در این خصوص با اشاره به حوادث روزهای اخیر در آمریکا مانند حمله به کنگره و فرار نمایندگان از تونل‌های مخفی عنوان کردند" آنها در فتنه ۸۸ به دنبال نا امنی و ایجاد آشوب و جنگ داخلی در ایران بودند که موفق نشدند و خداوند همین مساله را در سال ۹۹ بر سر خودشان آورد".

اتفاقات اخیر رخ داده نشان می دهد که آمریکا در این مقطع بسیار ضعیف شده است به گونه ای که حکومت آمریکا با ان همه ادعای ابر قدرتی به زانو در آمده است و مسیر امروز این کشور نشان دهنده آن است که سرنوشت امروز ایالات متحده آمریکا به فروپاشی ختم می شود.

سید جعفر قنادباشی در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه آنچه در آمریکا در حال رخ دادن است یک چهره کاملا متفاوت دارد، گفت: بخش ظاهری و آشکار آن این است که یک رئیس جمهور از پذیرش نتایج انتخابات سربار زده و تلاش دارد که با توجه به مجموع آرایی که کسب کرده است، همچنان در روند روی کار آمدن رئیس جمهور جدید اخلال ایجاد کند.

عدم توانایی دستگاه های حکومتی آمریکا در اداره این کشور

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: در این بین دستگاه قانون گذاری و دیگر مقامات ایالات متحده آمریکا رئیس جمهور سابق آمریکا را مجبور به پذیرش نتیجه می کنند تا از شرایط نا آرامی که به وجود آمده است، جلوگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر، چهره واقعی است که این بخش در ورای بخش ظاهری وجود دارد، عنوان کرد: آنچه که در این بخش نمایان و روشن است این است که شاهد هجمه مردم و طرفداران ترامپ به کنگره و مجلسین آمریکا هستیم و در این شرایط دستگاه حکومتی و هئیت حاکم بر ساختار سیاسی آمریکا نتوانستند از این هجمه ها جلوگیری کنند و از قبل مشخص بود که چنین اتفاقی ممکن است رخ دهد، چرا که کارشناسان خارج از ایالات متحده آمریکا این مسئله را پیش بینی کرده بودند.

قنادباشی اظهار کرد: آنچه که در کنگره آمریکا اتفاق افتاد و منجر به کشته و مجروح شدن برخی از افراد، پائین آمدن پرچم آمریکا، تخریب بخشی از کنگره و حکومت نظامی در پایتخت این کشور شد؛ نشان دهنده این است که دستگاه های مختلف آمریکا که در روند اداره این کشور فعال بودند، توانایی لازم را برای جلوگیری از شرایط رخ داده را به کار نبردند.

رسانه های گروهی آمریکا در این کشور بی اعتبار شده اند

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: تحولات اخیر در آمریکا نشان داد، رسانه های ایالات متحده آمریکا که معروف است می توانند بر افکار عمومی تأثیر بگذارند و بیشترین تجهیزات رسانه ای و پیشرفته ترین شیوه های روانشناسی را در اختیار دارند؛ اینان در متقاعد کردن افکار عمومی این کشور به جهت پایان دادن نا آرامی ها کاملا ناتوان بودند و این مسئله نشان از بی اعتباری رسانه های گروهی آمریکا نزد افکار عمومی این کشور دارد.

وی با بیان اینکه دستگاه اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا در تحولات اخیر کاری انجام نداد، بیان کرد: چنانچه دستگاه های اطلاعاتی، اطلاعات کافی جمع آوری و دسته بندی کرده و در اختیار کنگره قرار داده بودند، آن اتفاقات رخ نمی داد و این نشان می دهد که دستگاه اطلاعاتی آمریکا در مأموریت های خود به خوبی عمل نکرده اند.

قنادباشی با اشاره به اینکه تحولات اخیر در آمریکا نشان داد دستگاه های دولتی این کشور بسیار ناتوان هستند، گفت: در شرایط شیوع بیماری کرونا شاهد هستیم که روزانه تعداد فوتی های این کشور بسیار زیاد است و از سوی دیگر اختلافات طبقاتی و شکاف های اقتصادی در ایالات متحده آمریکا بسیار زیاد است و همچنین شکاف عمیق نژادی بین سفید و سیاه پوستان در این کشور بیداد می کند.

آمریکا در بُن بست ناگشودنی قرار گرفته است

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: آنچه که در کنگره آمریکا رخ داد نشان از آن دارد که عمر دستگاه های حکومتی آمریکا به پایان رسیده است و هیچ امیدی وجود ندارد که این دستگاه ها مجددا احیا شوند.

وی ابراز کرد:  اوباما با شعار تغییر روی کار آمد و قرار بود تغییراتی را در ساختار آمریکا ایجاد کند تا این کشور به قهقهرا نرود تا دوران افول آمریکا آغاز نشود؛ اما اوباما به رغم هشت سال ریاست جمهوری نتوانست شعار تغییر را در سیاست و ساختار آمریکا تحقق ببخشد.

قنادباشی با اشاره به اینکه ترامپ نیز در تلاش بود که اقتصاد آمریکا را سر و سامان دهد که او نیز نتوانست، عنوان کرد: آمریکا در یک بُن بست ناگشودنی قرار گرفته است و در این شرایط هیچ نیرو، دسته و گروهی وجود ندارد که بتواند سرعت آمریکا را که به سمت سقوط پیش می رود را متوقف کند.

نمایش برگ نهایی دموکراسی لرزان آمریکا در کف خیابانها

این کارشناس مسائل بین الملل در پایان خاطر نشان کرد: مسلما در روزهای آینده شاهد، فهرست طولانی متنوع از آشوب ها، نا امنی ها، تنش ها و .. در آمریکا خواهیم بود؛ چرا که این کشور با سرعت به سمت نابودی، شقه شدن و تجزیه پیش می رود.

حسن هانی زاده در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه اتفاقاتی که اخیرا در آمریکا رخ داد و فراخوان دونالد ترامپ رئیس جمهور شکست خورده آمریکا از هواداران خود برای کشاندن به کف خیابان ها برگ نهایی دموکراسی لرزان آمریکا تلقی می شود، گفت: اتفاقات دردناکی که در روزهای اخیر در واشنگتن، شهرها و ابالات های آمریکا رخ می دهد، نشان داد که  آمریکا در آستانه فروپاشی و صف بندی میان طیف های مختلف قرار گرفته است.

این کارشناس مسائل بین الملل عنوان کرد: قتل تعدادی از شهروندان آمریکایی توسط پلیس فدرال و گارد ملی آمریکا نشان داد که دموکراسی مورد ادعای آمریکا هیچ گونه پای و اساسی ندارد و بسیار لرزان و شکننده است و با این اقدام چهره حقیقی آمریکا کاملا برای افکار عمومی جهان آشکار شد.

آمریکا در انتظار شرایطی بدتر از اتحادیه جماهیر شوروی سابق

وی بیان کرد: تعامل وحشیانه پلیس آمریکا با تظاهر کنندگان و همچنین ادعای رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ مبنی بر تقلب؛ نشان داد که دستگاه دموکراسی و همچنین حکومتی آمریکا یک ساختار بسیار شکننده و ناپایدار است و آمریکا به سمت تقابل جریان های مختلف از جمله بین سیاه پوستان و سفید پوستان نژاد پرست قرار گرفته است.

هانی زاده تأکید کرد: هم اکنون شرایط به سمت و سویی است که به نظر می رسد آمریکا در آستانه سقوط هولناکی قرار گرفته و در حقیقت جایگاه و هژمونی آمریکا سقوط کرده است.

این کارشناس مسائل بین الملل در پایان خاطر نشان کرد: با اقداماتی که مردم آمریکا، طرفداران سفید پوست آمریکا و دونالد ترامپ و تصرف کنگره آمریکا و تعامل پلیس با طرفداران ترامپ نشان می دهد که حوادث دردناکی در آستانه وقوع در ایالات متحده آمریکا است و همان شرایطی که برای اتحادیه جماهیر شوری سابق به وجود آمد به مراتب بدتر در انتظار آمریکا خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارشناس مسائل بین الملل ایالات متحده آمریکا افکار عمومی رئیس جمهور دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل

جان لیمبرت، گروگان سابق سفارت آمریکا در تهران در مطلبی با اشاره به سطح تنش‌ها بین ایران و آمریکا بر لزوم گفتگو بین طرفین تاکید کرد و گفت که صحبت با ایران سخت خواهد بود؛ اما اگر بتواند هر دو طرف را از مسیر فاجعه دور نگه دارد، ارزش دارد.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ جان لیمبرت، دیپلمات پیشین آمریکایی در مطلبی برای اندیشکده ریسپانسیبل استیت کرفت نوشت، برای چندمین بار، ایالات متحده و ایران به یک جنگ آشکار نزدیک شده اند که هیچ یک از طرفین آن را نمی‌خواهند. بر اساس این گزارش، اخیرا اسرائیلی‌ها به ساختمانی در محوطه کنسولگری ایران در دمشق حمله کردند که منجر به شهادت هفت مستشار نظامی ایران شد.

در مقابل ایرانی‌ها به این نقض اماکن دیپلماتیک اعتراض کرده و با پرتاب صد‌ها پهپاد و موشک جنگی به سمت اسرائیل به آن پاسخ دادند. در این بین آمریکا با هشدار‌های فراوان به رهگیری آن‌ها کمک کرد. اسرائیلی‌ها برای نشان دادن توانایی خود، دست به یک حمله متقابل زدند. به نظر می‌رسد که این مبادله تا دور بعدی فعلا پایان یافته است.

دیر یا زود، اگر آمریکا و جمهوری اسلامی می‌خواهند از این درگیری باخت-باخت اجتناب کنند، باید شروع به گفتگو کنند. ۴۵سال اتهام و نکوهش از سمت دو طرف، دستاوردی برایشان به ارمغان نیاورده است. همچنین برای دولت‌های متوالی ایالات متحده، ایران همچنان معما است و معما باقی خواهد ماند.

با الهام از تروتسکی می‌توان گفت «شما ممکن است کاری با ایران نداشته باشید. اما ایران با شما کار دارد.» برای ایران، آمریکا یک مشغله ذهنی باقی می‌ماند. جمهوری اسلامی ایران نیز نشان داده که بعد از چهل و پنج سال جایگاه خود را حفظ کرده است. حال این پرسش مطرح می‌شود که چرا باید با جمهوری اسلامی صحبت کنیم، در حالی که اصل سیاست جمهوری اسلامی به قول یکی از مقامات ایرانی «مخالفت با آمریکا» است؟

جان لیمبرت ادامه می‌دهد: «ما باید صحبت کنیم، زیرا صحبت کردن (و گوش دادن) به دشمن به معنای تامین منافع ملی ما از طریق برقراری ارتباط است. حرف زدن هرگز به معنای تایید یا حمایت نیست.» تا امروز که دو طرف با هم صحبت نکرده اند، چه اتفاقی افتاده است؟ یا به عنوان مثال وقتی نمایندگان جمهوری اسلامی در جلسات از ملاقات حضوری با همتایان آمریکایی خود اجتناب می‌کنند، چه اتفاقی می‌افتد؟

هر گاه دو طرف، همسایه ها، اقوام، کشور‌ها به هر دلیلی نتوانند با هم صحبت کنند، هر یک از طرفین برای دیگری به طور همزمان تبدیل به مافوق بشر می‌شوند که قادر به هر کاری است. در این صورت، یک ایران مافوق بشر می‌تواند در عرض چند هفته سلاح هسته‌ای بسازد و تحویل دهد، نیرو‌های محور مقاومت را برای انجام ماموریت هایش در هر جایی تقویت و امپراتوری‌های قدرتمند ایرانی دوران یونان و روم را بازسازی کند.

از سوی دیگر، ایالات متحده مافوق بشر نیز می‌تواند سیاست مداخله در رویداد‌های ایران را به شکل دیگری ادامه دهد. در یک سطح، سیاستمداران تهران و واشنگتن به دنبال اجتناب از جنگ ایران و آمریکا هستند. ایران نمی‌خواهد جنگ بزرگ، اوضاع را در این کشور به‌هم ریزد و در واشنگتن، هر دو رئیس جمهور دموکرات و جمهوری خواه می‌دانستند که «جنگ احمقانه دیگر» در خاورمیانه یک بازنده سیاسی به همراه دارد.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ در برابر چنین جنگ‌هایی مقاومت کرد و پیام او قدرتمند بود. اگرچه او به طرز احمقانه‌ای توافق هسته‌ای ایران را رها کرد و تهدیدی عجیب برای زدن «۵۲ مکان تاریخی» در ایران مطرح کرد، اما به وضوح شکی برای پرهیز از جنگ نداشت. زمانی که مشاور امنیت ملی‌اش او را به سمت رویارویی سوق داد، وی را اخراج کرد.

آیا نخست وزیر بنیامین نتانیاهو می‌خواهد ایالات متحده را وارد جنگ با ایران کند؟ به نظر می‌رسد که او در پی حفظ خود در قدرت است. جنگ‌ها اغلب با بیان اینکه هر دو طرف خواهان صلح هستند، آغاز می‌شود. اما محاسبات نادرست یا دست کم گرفتن طرف مقابل و اقدامات شخص ثالث می‌تواند کشوری را به سمتی سوق دهد که خود می‌داند ویرانگر است. لیمبرت در نهایت تاکید کرد که صحبت با جمهوری اسلامی سخت خواهد بود، اما اگر بتواند هر دو طرف را از مسیر فاجعه دور نگه دارد، ارزش دارد.

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • روح جاسوسان شوروی بازگشته؛ افزایش عملیات خرابکارانه روسیه در اروپا
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • آمریکا: در کوتاه‌مدت انتظار پیشرفت اوکراین در جبهه جنگ را نداریم
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • واکنش اوسمار ویرا به سوپرگل شهاب زاهدی؛ پِله هم نمی‌توانست چنین گلی بزند! + عکس
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد