Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@01:28:01 GMT

تاریخی ‌ترین و قدیمی ‌ترین هتل‌های جهان + عکس

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۰۵۹۸

تاریخی ‌ترین و قدیمی ‌ترین هتل‌های جهان + عکس

هتل هایی که تصاویرشان را در زیر مشاهده می‌کنید قدیمی‌ترین هتل‌های جهان هستند که بیش از یک هزار سال ورود و خروج مهمان‌ها را شاهد بوده اند.

در اینجا تعدادی از تاریخی‌ترین هتل‌ها در سراسر جهان آورده شده است.

دسوتو، ساوانا، جورجیا، ایالات متحده آمریکا؛ هتل آل کاپون

هتل دسوتو مانند شهری که در آن حضور دارد غرق در تاریخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هتلی که قدمت آن به سال ۱۸۹۰ برمی گردد، محل اقامت گانگستر مشهور آل کاپون است. این هتل در منطقه تاریخی بلوط خیز ساوانا به عنوان یک نقطه عطف برجسته باقی مانده، اگرچه در طول دهه‌ها چندین بار به طرز قابل توجهی ارتقا یافته است. فضای داخلی آن کاملاً براق و مدرن و لابی آن مملو از هنر است و جزئیات دوره قدیم مانند لوستر‌های کریستال اصلی و کاشی‌های قدیمی در آن برای ادای احترام به گذشته است.

کلاریج، لندن، انگلیس

لندن بیش از سهم خود از بنا‌های تاریخی و هتل‌های نمادین برخوردار است، هرچند سخت است که از ظرافت بی انتهای هتل مهم مایفیر عبور کنیم. این هتل در ابتدا هتل میوارت بود که در سال ۱۸۱۲ تاسیس شد، تا اینکه در سال ۱۸۵۴ توسط خانواده کلاریج خریداری شد و دو سال بعد با این نام افتتاح شد. با تمرکز بر تجملات محرمانه، به سرعت میهمانان پولدار را به خود جلب کرد و محل اقامت ستاره‌های هالیوود، شخصیت‌های برجسته و سلطنتی از سراسر جهان شد.

ملکه ویکتوریا و پرنس آلبرت، آدری هپبورن، میک جاگر، وینستون چرچیل و النور روزولت از لیست میهمانان برجسته آن هستند. شهرت این هتل به عنوان پناهگاه تجملات در دهه ۱۹۲۰ زبانزد شده بود. این هتل در سال ۱۹۲۹ به سبک آرت دکو بازسازی شد. مرمت در دهه ۱۹۹۰ بر اساس عکس‌های بایگانی بود و شکوه و جلال مجلل آن دوران را بازیابی کرد.

نیشیاما اونسن کیونکان، یاماناشی، ژاپن

نیشیاما را به عنوان یکی از هتل‌های تاریخی جهان معرفی می‌کنند. طبق رکورد‌های جهانی گینس، این تفریحگاه با چشمه آب گرم قدیمی‌ترین هتل جهان است که قدمت آن به سال ۷۰۵ میلادی برمی گردد. این هتل همچنین قدیمی‌ترین تجارت مداوم جهان است. بنابراین، همانطور که می‌توان تصور کرد، صفحات بامبو، دیوار‌های کاغذ برنج و استخر‌هایی که چشمه‌های آب گرم آن را پر کرده اند، شاهد تاریخ کافی بوده اند. ریوکان ساحلی رودخانه (مسافرخانه سنتی ژاپنی)، در همان منطقه کوه فوجی، متعلق به بیش از ۵۰ نسل از یک خانواده است. سامورایی‌ها اغلب برای غوطه ور شدن، از این مکان استفاده می‌کنند. این هتل میزبان بسیاری از مهمانان برجسته در طول قرن ها، از جمله ایاسو توگوگاوا، بنیانگذار توگوگاوا، در اوایل قرن ۱۷ بوده است.

مارمونت، لس آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا

برخی از هتل‌ها به میزبانی پادشاهان، ملکه ها، شاهنشاهان و بنیانگذاران مختلف مشهور هستند. بیشتر تاریخ Chateau Marmont ناشی از جذابیت ماندگار آن برای مشاهیر و مفاخر است که بدنبال مکانی برای استراحت و اغلب مهمانی دور از چشم کنجکاوان هستند. این هتل کلاسیک گوتیک که در هالیوود قرار دارد، در سال ۱۹۲۹ ساخته شده و به اندازه هر ستاره‌ای که از در‌های آن عبور کرده باشد مشهور است. در سال ۱۹۸۲، وقتی جان بلوشی، بازیگر برادران بلوز، در حالی که در یکی از خانه‌های ییلاقی اقامت داشت، بر اثر مصرف بیش از حد مخدر فوت کرد، این هتل تیتر اصلی همه مجلات شد، اما درخشش ملک را از بین نبرد. ستاره‌ها با خدمات بی نظیر هتل و سوئیت‌های مجلل و باشکوهی که بیشتر آن‌ها بیشتر شبیه آپارتمان‌های لوکس هستند، جذب این هتل می‌شوند.

ویندزور، ملبورن، استرالیا

قدیمی‌ترین هتل استرالیا یک شاهکار زیبا و به سبک رنسانس است که در مقابل مجلس پارلمان ملبورن واقع شده است. دیوار‌های بکر و بی نقص تزئین شده آن و فرش‌های مایل به قرمز شاهد انواع و اقسام رویداد‌ها بوده است. از تهیه قانون اساسی این کشور در سال ۱۸۹۸ گرفته تا هیجان مهمانان VIP از جمله ویوین لی و سر لورنس اولیویه. هتل در سال ۱۸۸۳ افتتاح شد و در اصل The Grand نام داشت. در سال ۱۹۲۳، هتلی که به تازگی مرمت شده بود، ناهاری را با حضور شاهزاده ولز (بعداً ادوارد هشتم) برگزار کرد و به احترام او تغییر نام داد.

امروزه وسایل قدیمی آن، از لابی پر از اشیا عتیقه گرفته تا سالن مجلل و طلاکاری شده با شیشه‌های ویترای، حس تاریخی بودن این مکان را حفظ می‌کنند. از زمان افتتاح هتل چای بعد از ظهر در اتاق نشیمن سرو می‌شود و این حس سنتی به اتاق‌ها نیز کشیده می‌شود. در طی دهه‌های گذشته هتل مورد مرمت واقع شده است، اما مبلمان چوبی، پارچه‌های مخملی و فرش‌های مخمل خواب دار به شما کمک می‌کنند تا تعادل لذت بخشی از محصول مدرن و تاریخی را شاهد باشید.

منبع: چمدان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هتل هتل سبک زندگی پارسی خبر عکس هتل قدیمی قدیمی ترین ترین هتل هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد

استاندار لرستان در بازدید از هتل صخره‌ای به‌عنوان قدیمی‌ترین پروژه شهر خرم‌آباد، ضرب‌الاجل از سرگیری هرچه سریع‌تر عملیات ساخت این هتل را صادر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، پروژه هتل صخره‌ای خرم‌آباد به‌عنوان کلیدی‌ترین پروژه گردشگری لرستان سال 1378 در زمینی به‌مساحت 7 هزار و 800 مترمربع کلنگ‌زنی شد.

این پروژه بنا بود زمینه اشتغال بیش از 100 نفر را ایجاد و خلأ نبود مکان‌های اقامتی مناسب برای گردشگران در لرستان را پر کند، اما اکنون با گذشت 24 سال همچنان در هاله‌‌ای از ابهام است.

سرمایه‌گذار سابق هتل صخره‌ای خرم‌آباد در 25 اردیبهشت‌ 1394 در جلسه کارگروه گردشگری لرستان با بیان اینکه عده‌ای مانع تکمیل هتل هستند، گفت: باوجود مشکلات هفته دولت سال جاری هتل صخره‌ای خرم‌آباد گردشگر می‌پذیرد.

وی در این جلسه در رابطه با استخدام نیرو در این مجموعه نیز افزود: تا کنون 412 نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از بین ثبت‌نام‌کنندگان 170 نفر پس از آزمون و مصاحبه استخدام می‌شوند.

قدرت‌الله شمسی، نماینده وقت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان، سال 1395 در مرکز جذب و سرمایه‌گذاری لرستان از واگذاری روژه هتل صخره‌ای به سرمایه گذار جدید خبر داد و عنوان کرد: بانک عامل این پروژه را به‌علت معوقات بانکی به مزایده گذاشت و این پروژه به سرمایه گذار جدید واگذار شد.

بلاتکلیفی در آزمون استخدامی هتل صخره‌ای

محمد اصلانی، معاون عمرانی وقت استانداری لرستان، نیز دراین‌رابطه بیان کرد: سرمایه‌گذار جدید محدودیت منابع مالی ندارد و تا سال آینده آن را به اتمام می‌رساند.

اما این همه ماجرا نبود و پس از واگذاری هتل صخره‌ای به سرمایه‌گذار جدید عده‌ای از افراد که برای شرکت در آزمون استخدام این هتل ثبت‌نام کرده بودند نسبت به بلاتکلیفی خود اعتراض کردند.

سرمایه گذار سابق گفته بود طی فراخوان سال 1394 نزدیک به 380 نفر برای استخدام در هتل صخره‌ای ثبت‌‌نام کردند و 9 میلیون تومان به‌حساب شرکت واریز شد که هنوز هم دست‌نخورده باقیمانده است و متقاضیان هم بهتر است از طریق سرمایه‌گذار جدید پیگیر موضوع باشند.

این در حالی بود که سرمایه‌گذار جدید با رد این ادعا و با بیان اینکه هیچ مدرکی از افراد ثبت‌نام‌شده برای به‌کارگیری در هتل نزد ما نیست گفته بود که ما هنوز نتوانسته‌ایم راه دسترسی هتل را درست کنیم و چگونه می‌توانیم استخدامی در هتل داشته باشیم؟!

پس از گذشت 15 سال از عمر پروژه و بلاتکلیف ماندن هتل صخره‌ای مدیر کل وقت میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان بیستم خرداد 1395 با اشاره به طولانی‌شدن روند ساخت هتل صخره‌ای گفت: این پروژه به یکی از نمادهای توسعه نیافتگی تبدیل شده است، ولی در بهار 96 گردشگر می‌پذیرد.

وعده‌ای که هرگز عملی نشد

و اما سید موسی خادمی، استاندار اسبق لرستان، نهم آبان ماه 1396در جریان بازدید از واحدهای اقتصادی و پروژه‌های در حال اجرای خرم‌آباد پروژه هتل صخره‌ای را یکی از نمادهای ناراحت کننده کار گردشگری در لرستان دانست و تصریح کرد: این پروژه باید هرچه سریع‌تر توسط سرمایه‌گذار در بازه زمانی معقولی تعیین‌تکلیف شود.

پس از انتشار گزارش‌ها و پیگیری‌های متعدد خبرگزاری تسنیم در ارتباط با هتل صخره‌ای، سید امین قاسمی، مدیرکل اسبق میراث فرهنگی لرستان، 26 مردادماه سال 1399 در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم تأکید کرد: ساخت هتل صخره‌ای از همان ابتدا بدون پیش‌بینی راه دسترسی شروع شده‌است.

وی افزود: واقعیت این است با گذشت 24 سال از عمر پروژه هتل صخره‌ای عزمی در سرمایه‌گذار برای رفع مشکلات این پروژه دیده نمی‌شود.

گودرز امیری، معاون عمرانی استاندار اسبق لرستان، نیز در ادامه این گفت‌وگو با بیان اینکه سرمایه‌گذار هتل صخره‌ای پای‌کار نیست، عنوان کرد: سرمایه‌گذار باوجود تصرف غیرمجاز، قیمت کارشناسی زمین برای راه دسترسی را قبول ندارد.

البته این صحبت‌های معاون عمرانی و مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان در حالی مطرح شده بود که بارها نسبت به حضور نیافتن سرمایه‌گذار در جلسات بررسی و حل مشکل هتل صخره‌ای انتقاد کرده‌ و گفته‌ بود سرمایه گذار به دنبال بهانه‌ای برای کار نکردن است.

5هزار متر زمین برای راه دسترسی هتل

پرحاشیه‌ترین پروژه شهری خرم‌آباد سال 1400 باز هم خبر ساز شد و به گفته مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری لرستان 5 هزار متر زمین راه دسترسی هتل با قیمت کارشناسی در قالب اجاره به شرط تملیک پنج ساله در اختیار سرمایه گذار قرار گرفت.

آخرین تلاش‌های دولتمردان دولت تدبیر و امید در لرستان برای مسن‌ترین پروژه شهری خرم‌آباد که خود مثنوی هفتاد من کاغذ است به نتیجه نرسید تا اکنون با ورود ابوطالب شفقت به استانداری لرستان امیدها به احداث آن زنده شود.

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، با بیان اینکه جمهوری اسلامی به‌سمت خصوصی‌سازی و تقویت نقش مردم در حوزه اقتصادی پیش می‌رود، گفت: مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم به‌عنوان بخش خصوصی تأکید دارند تا شاهد تقویت استان‌های مختلف به‌ویژه در حوزه اقتصادی و معیشتی باشیم.

وی در حاشیه بازدید از هتل صخره‌ای خرم آباد، با تاکید بر اینکه باید اصول فرهنگی مبتنی بر هر منطقه حفظ شود افزود: روند تکمیل هتل صخره‌ای باید از امروز آغاز شود.

استاندار لرستان تاکید کرد: مدیران ذی‌ربط مسئول کنترل فضای بیرونی معماری ساختمان‌ها هستند و ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای سخن بگویند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان نیز در این بازدید تصریح کرد: ایجاد راه دسترسی و فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای تکمیل روند هتل صخره‌ای خرم‌آباد ضروری است.

احمدرضا دالوند بیان کرد: موضوع اختلاف‌نظر بین شهرداری و سرمایه‌گذار هتل برطرف شده‌است و مانعی برای ادامه کار وجود ندارد.

گزارش از پگاه دالوند

فیلم از رضا قبادی

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد (فیلم)
  • قدیمی ترین سد مدرن ایران هم سرریز شد | ویدئو
  • ورزش زورخانه ای و پهلوانی-زنجان
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • تصاویری قدیمی از پوشش متفاوت زنان افغانستانی قبل از طالبان
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • چه رسم زیبایی داشتند بازاری‌های قدیمی! (فیلم)
  • محله شِیخانبَر لاهیجان مقصد محله مج خبر
  • یک قرن سنندج در قاب تصویر