Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: لازم است تا محاکم و مراجع قضایى براى ارجاع به داورى فعال شوند و فرهنگسازى در قضات یکى از اقدامات مورد توجه است.

خبرگزاری میزان - نشست شوراى ملى داورى با حضور حجت الاسلام والمسلمین صادقى، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور، قضات و اساتید دانشگاه و مدیران قضایى و فعالان حوزه داورى با موضوع بررسى مسائل کلان مرتبط با داوران از جمله موضوع تعیین کمیته هاى تخصصى شوراى عالى برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین صادقى رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور در این نشست ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه عنوان کرد: داورى یا حکمیت، موضوعی است که هم جنبه سنتى و هم جنبه مدرن دارد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور خاطرنشان کرد: داورى در کنار سایر راه حل‌هاى اختلافات به عنوان یکى از درمان‌ها براى دردهاى اجتماعى است و راه حلى شفابخش و درمان آن نیز ماندگار است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور اظهار کرد: وقتى که با رضایت طرفین داورى صورت مى گیرد و راى صادر و اجرا مى شود، آثار نیکوتری دارد.

وى بیان کرد: داورى به عنوان یکى از راهکارهای حل مشکلات اجتماعى مردم و اختلافات آن‌ها، مورد قبول و نافذ است و در فرهنگ اسلامى و ایرانى ریشه دارد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور، خاطرنشان کرد: روش هاى پیشرفته حقوقى به داورى توجه کرده اند و آن را توسعه داده‌اند. همت ما این است تا یک جهشى در این باره صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین صادقى اذعان کرد: کار بزرگ ما در این زمینه، فرهنگسازى است و باید روى آن کار کنیم. در زمینه اطلاع رسانى باید روى موضوع داورى کار کرد تا مردم با آن آشنا شوند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور با بیان اینکه داورى مى تواند از ریشه رفع خصومت را صورت دهد، گفت: در امر داورى سه بخش حاکمیتى، کارگزارى و بدنه واسط بین کارگزار و بخش حاکمیتى را پیش بینى کرده ایم.

وى عنوان کرد: در زمینه بخش حاکمیتى، مرجع آن دستگاه قضایى و مرکز توسعه حل اختلاف کشور است که در سند تحول قضایى نیز صراحتا تصریح شده که مرکز توسعه حل اختلاف این کار را عهده دار شود.

حجت الاسلام والمسلمین صادقى خاطرنشان کرد: پیش بینى کرده‌ایم تا در امر داورى مداخله و تصدى گری نداشته باشیم؛ چراکه داورى باید مردمى باشد و به هیچ وجه خود داورى را دولتى نمى‌کنیم.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: پیش بینى شده است تا هم داورى‌ها غیرسازمانى و هم داورى‌هاى سازمانى را توسعه دهیم. باید به سیاستگذارى، ریل گذارى و تسهیل کار و حمایت از آن بپردازیم.

وى با اشاره به لزوم ایجاد سامانه هاى یکپارچه براى داورى به عنوان یکى از وظایف مرکز توسعه حل اختلاف اظهار کرد: بخش دوم، موضوع کارگزارى در امر داورى است که بدنه اصلى کار است و کار اصلى داورى در آنجا صورت مى گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین صادقى بیان کرد: بخش سوم، واسط بین کارگزاران و بخش حاکمیتى است که نهادهاى صنفى امر داورى مانند کانون هاى داورى هستند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور در ادامه اظهار کرد: نقش‌هاى سه گانه تعریف شده و تفکیک وظایف صورت گرفته است؛ کار دیگر، موضوع مفصل معمارى سازمانى است که کل روش هاى حل اختلاف جایگزین دادگاه، چه جدید و چه سنتى را در بستر کار مى آوریم.

وى ادامه داد: مطالعات این امر تا حد زیادى جلو رفته و در موضوعات صلح و سازش، میانجیگرى، مذاکره و داورى کار با یک گروه دانشگاهى در حال انجام است.

حجت الاسلام والمسلمین صادقى تصریح کرد: در این مدت ساختار سازمانى تصویب و ابلاغ شد و امروز نقطه آغاز کار داورى است.

وى افزود: همکارى هاى بین بخشى جز برنامه هاست و هدف، گسترش و توسعه این کار است. اگر مسیر را درست برویم و کار فرهنگى را در کنار سایر کار‌ها دنبال کنیم، مى تواند موجى از مراجعات را به امر داورى به وجود آورد.

حجت الاسلام والمسلمین صادقى در ادامه گفت: باید فضاى کسب و کار داورى را رونق دهیم، ضمن آنکه نمى خواهیم هزینه را بر دوش مردم بالا ببریم که این کار حساس و دقیقى است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور افزود: لازم است تا محاکم و مراجع قضایى براى ارجاع به داورى فعال شوند و فرهنگسازى در قضات یکى از اقدامات مورد توجه است.

وى در پایان سخنان خود تصریح کرد: باید در زمینه در استحکام آراء داورى کار صورت گیرد و همچنین دانش افراد را بالا ببریم و داوران را آموزش دهیم.

در ادامه این نشست، هر یک از حاضرین نقطه نظرات خود را پیرامون موضوع نشست مطرح کردند.

انتهای پیام/

برچسب ها: مرکز توسعه حل اختلاف داوری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مرکز توسعه حل اختلاف داوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار

طی بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیش از ۲/۷ تن شمش طلا معامله شد که نرخ دلار محاسبه شده از قیمت شمش‌های طلا مبادله شده در مرکز مبادله اختلاف ۷ تا ۱۵ درصدی با قیمت روز دلار در بازار آزاد داشت.

به گزارش اکوایران، مرکز مبادله ایران بیست حراج حضوری شمش طلا طی سه ماه، ۲۷ دی تا ۴ اردیبهشت برگزار کرد و ۲۷۱۶ شمش طلای استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ در هزار معامله شد. میانگین قیمت شمش‌های طلای معامله‌شده طی این ۲۰ حراج مرکز مبادله، چهار میلیارد تومان به ثبت رسیده است.

علی سعیدی، مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در نخستین حراج شمش طلا عنوان کرد: قیمتی که در مرکز مبادله ایران مبنای مبادلات طلا خواهد بود، مبتنی بر عرضه و تقاضا است و مبادلات بر اساس پیشنهاد قیمت از سوی خریداران و پذیرفته شدن آن از سوی فروشندگان خواهد بود. او همچنین تاکید کرد که قیمت معاملات طلا در مرکز مبادله ایران به قیمت‌های روز نزدیک است.

بررسی نرخ دلار محاسبه شده از قیمت شمش‌های طلا معامله‌شده در مرکز مبادله و اختلاف آن با قیمت روز دلار در بازار آزاد نشان می‌دهد بیشترین اختلاف قیمت بین قیمت دلار در بازار آزاد (۶۶ هزار تومان) و نرخ دلار محاسبه شده از طریق قیمت شمش (حدود ۵۷ هزار و ۴۳۰ تومان) نیز با نزدیک به ۱۷ درصد در حراج هفدهم که در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ برگزار شد، به ثبت رسید. 

 مرکز مبادله حراج شمش را با نرخ دلاری معادل ۵۰ هزار و ۵۷۰ تومان در ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ آغاز کرد که اختلاف نزدیک به ۷ درصدی با قیمت روز دلار در بازار آزاد (۵۴ هزار و ۵۰ تومان) در آن روز داشت؛ که کمترین اختلاف قیمت موجود بود.

در بیستمین حراج مرکز مبادله که در چهار اردیبهشت صورت گرفت نیز قیمت روز دلار بازار آزاد (۶۴ هزار و ۳۰۰ تومان) اختلاف ۱۳ درصدی با دلار محاسبه شده از قیمت شمش (حدود ۵۶ هزار و ۸۶۰ تومان) داشت. 

این در حالی است که نرخ دلار رسمی اعلام شده از سوی مرکز مبادله ارز و طلا در این مدت در نیمه اول کانال ۴۰ هزار دلاری نوسان داشت و امروز در کانال ۴۴ هزار تومانی قرار دارد.

قرار است بیست‌ویکمین حراج شمش طلای استاندارد فردا یکشنبه ۹ اردیبهشت برگزار شود.

tags # طلا ، قیمت دلار سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص