Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی محمودی روز چهارشنبه در آیین رونمایی از برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بین المللی که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: در برنامه ای که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجرا است سعی شده با هماهنگی وزارت کشور  که به عنوان سیاست گذار در بین دستگاه ها است افرادی که به عنوان نخبه  شناسایی شده اند مورد حمایت قرار گیرند و تسهیلاتی در اختیار آنان قرار داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آیین نامه حمایت از نخبگان و فرهیختگان بین المللی تهیه شده است و بر اساس امتیاز بندی که در این کمیسیون صورت می گیرد، تصمیمات لازم برای ارایه خدمات به متخصصان و کارآفرینان بین المللی  گرفته می شود و به این افراد اقامت و تسهیلات ویژه  اعطا می شود.

دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی خاطرنشان کرد: بر اساس این برنامه از حداقل ۳ سال، ۵ سال، ۱۰ سال و اقامت داِئم  به متخصصان و کارآفرینان بین المللی داده می شود.

محمودی یادآور شد: فرآیند ثبت نام  متخصصان و کارآفرینان بین المللی از سال گذشته آغاز شده و  تعدادی معرفی شده اند، پرونده های بعدی نیز در حال طی  مراحل قانونی است، در حال حاضر ۷۰ پرونده در دست  بررسی  و مجوز ۳۰ اقامت  به شکل  تسهیلات ویژه و بلند مدت  صادر شده است.

وی گفت: کمیسیون اقامت متخصصان و کارآفرینان بین المللی در خدمت نخبگان و فرهیختگان علمی است، بسیاری از این افراد می توانند  در کشور خودشات  نقش آفرین باشند.

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور افزود: در حال حاضر  تعداد زیادی از مهاجران افغانستانی در ایران زندگی می کنند که امیدواریم شرایط در کشورشان فراهم شود و بازگردند و بتوانند در آن کشور تاثیر گذار باشند.

محمودی یادآور شد: مهاجران در ایران فقط از کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان نیستند بلکه مهاجران آمریکایی، اروپایی و آسیایی  نیز وجود دارند که مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران هستند.

 وی به حضور مهاجران افغان در ایران اشاره کرد و گفت: این کشور بیش از ۴۰ دهه پذیرای مهاجرین از کشورهای مختلف به ویژه افغانستان بوده است.

وی با یادآوری این که بیشتر مهاجران افغانستانی به دلیل شرایط امنیتی و اقتصادی حاکم در آن کشور برای کسب  و کار و امرار معاش مناسب به ایران سفر می کنند، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب اسلامی با فراز و نشیب های زیادی از جمله جنگ تحمیلی، ناامنی های گروهک ها و شرایط  تحریم روبرو بوده است  اما در همه این سال ها پذیرای مهاجران بوده است.

دبیر کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی با یادآوری این که باید مهاجران را به دو دسته  قانونی و غیر قانونی تقسیم کرد، ادامه داد: در تمام دنیا هر کسی که به صورت غیر مجاز  وارد کشوری شود به عنوان متجاوز مرزی شناخته می شود و مقامات ایرانی بر اساس قوانین و مقررات موجود می توانند  در یک طرح ضربتی جلوی ورود اتباع غیر مجاز افغانستان را بگیرند اما  شرایط آن کشو و خانواده های مهاجر انرا در تصمیم گیری ها مورد توجه قرار داده ایم.

محمودی یادآور شد: همواره در صدد بوده ایم در زمینه روادید به مهاجران از این کشور را کمک کنیم  و این امر تسهیل شود تا شاهد رفت و آمد آنها به راحتی باشیم.

ایجاد اردوگاه خود معرف برای مهاجران افغان

وی همچنین گفت: فرصت هایی در ایران برای مهاجران غیر مجاز از قبیل  اردوگاه های خود معرف پیش بینی شده است و مهاجران غیرقانونی از افغانستان می توانند به کشورشان بازگردند با این شرایط که  هیچ ثبتی در سامانه های بیومتریک ایران انجام نمی شود که این افراد غیر مجاز وارد ایران شده اند.

 مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تاکید کرد: افرادی که به عنوان مهاجر قانونی وارد کشور می شوند نیز سالانه آمایش می شوند.

در این مراسم از سامانه سه زبانه (انگلیسی، فارسی و عربی) برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بین المللی رونمایی شد. متقاضیان می توانند با مراجعه به این سامانه به نشانی http://iconnect.isti.ir ثبت نام کنند.

برچسب‌ها مهاجران وزارت کشور افغانستان وزارت امور خارجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاجران وزارت کشور افغانستان مهاجران وزارت کشور افغانستان وزارت امور خارجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار کنکور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور یادآور شد غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لیلا آقا قزوینی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، جدیدترین دستاورد‌ها در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی برای متخصصان داخلی و خارج از کشور ارائه می‌شود.

این متخصص رادیولوژی افزود: با توجه به اهمیت ارائه خدمات پزشکی به بیماران مراجعه کننده به اورژانس‌ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی، چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محور‌های مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات‌ها و چت جی پی تی (Chat GPT) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکار‌ها در این حوزه ارایه خواهد شد.

آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویربرداری برای دریافت گزارش‌های اصولی و کاربردی تصویربرداری، یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوطه در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن‌ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته‌ها قرار گیرد.

این کنگره با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می‌پردازد.

سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود. همچنین، همزمان با این کنگره، آخرین دستاورد‌های تجهیزات رشته تصویربرداری در قالب نمایشگاهی در معرض دید حاضران قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج