Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنها زنی که بعد از ۷۰ سال در آمریکا با حکم اعدام فدرال روبرو بود و تاکنون به دلایل مشکلات روانی چندین بار حکم اعدامش متوقف شده بود، در نهایت با تزریق کشنده انجام شد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «لیزا مونت گومری» تنها زنی که در آمریکا حکم اعدام فدرال داشت و اجرای آن روز گذشته متوقف شده بود، امروز (چهارشنبه) باحکم دیوان عالی فدرال با تزریق کشنده انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنا بر گزارش شبکه «فرانس ۲۴»، دادگاهی در ایالت «ایندیانا» آمریکا روز ۱۱ ژانویه (۲۲ دی ماه) طی حکمی اعدام مونت گومری را به دلیل مشکلات روحی و روانی متوقف کرده بود.

پیش از این قرار بر آن شده بود که در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۲۰ (۱۸ آذرماه)، مونت گومری در ایالت ایندیانا از طریق تزریق کشنده اعدام شود و پس از آن دادگاه اعدام وی را تا ۱۲ ژانویه (۲۳ دی ماه) به حالت تعلیق درآورده بود.

مونت گومری در شرایطی اعدام شد که وکلای وی تأکید کرده بودند که موکل آن‌ها به دلیل سال‌ها سوء‌استفاده جنسی و بدرفتاری به وسیله مادر و ناپدری‌اش در وضعیت روحی نامناسبی بوده و نیازمند بخشش است.

دیوان عالی فدرال نیز با رد درخواست وکلای مونت‌گومری اعلام کرد: «درخواست تعلیق حکم اعدام رد شده است».

بنا بر گزارش شبکه «بی بی سی»، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که برای اولین بار در تقریباً ۷۰ سال گذشته است که حکم اعدام فدرال درمورد یک زندانی زن به مرحله اجرا رسیده است.

طبق آمار و ارقام مرکز اطلاعات اعدام‌ها در آمریکا، آخرین زنی که حکم اعدام فدرال در مورد وی اجرا شد، «بانی هندی» بود که در سال ۱۹۵۳ با قرارگیری در اتاق گاز در ایالت «میزوری» اعدام شد.

یک دادگاه منطقه‌ای در سال ۲۰۰۷ مونت گومری را به دلیل قتل یک زن باردار در سال ۲۰۰۴ به اعدام محکوم کرد؛ این در حالی است که وکلای وی معتقدند او هنگام قتل دچار اختلال هذیان (از نشانه‌های جنون و روان‌پریشی) بوده است.

در ماه‌های اخیر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهورری آمریکا فرایند اجرای حکم اعدام را تسریع بخشیده است و حتی بعد از حوادث اخیر شورش در کنگره آمریکا نیز اعلام کرده که قصد دارد تا پیش از برگزاری مراسم تحلیف «جو بایدن»، دستور سه اعدام دیگر را اعدام کند که مونت گومری یکی از آن‌ها بود.

قبل از آنکه ترامپ قدرت را در سال ۲۰۱۷ به دست بگیرد، آخرین اعدام فدرال در سال ۲۰۰۳ انجام گرفته بود، اما دولت ترامپ، تاکنون در سال ۲۰۲۰، حکم اعدام ۱۳ زندانی آمریکا را صادر کرده است که ۱۱ مورد آن انجام گرفته است.

این اعدام‌ها تاکنون با تزریق مواد سمی انجام گرفته، اما وزارت دادگستری آمریکا مجوز استفاده از روش‌های دیگر اعدام را نیز صادر کرده است.

تشدید اعدام‌های فدرال در اواخر دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به اندازه‌ای بود که روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» ضمن ابراز نگرانی از تقلای دولت ترامپ برای رکوردشکنی میزان اعدام فدرال گزارش کرد: «ترامپ در آستانه این است که بیشتر از هر رئیس‌جمهور دیگری، به اعدام (فدرال) زندانیان دست بزند و تا قبل از آغاز ریاست جمهوری بایدن تعداد بیشتری را اعدام کند».

طبق گزارش این روزنامه انگلیسی، «ترامپ در حال تبدیل شدن به تنها رئیس‌جمهوری در تاریخ است» که در دوره انتقال قدرت درصدد انجام اعدام‌های فدرال در آمریکا است.

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا تابستان سال گذشته اعلام کرد قصد دارد اجرای حکم اعدام فدرال را از سر بگیرد و بیست و چهارم تیرماه امسال بود که بعد از گذشت ۱۷ سال نخستین اعدام فدرال در آمریکا صورت گرفت و فردی که محکوم به قتل بود، اعدام شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حکم اعدام فدرال مشکلات روحی و روانی دولت ترامپ حکم اعدام فدرال اعدام فدرال اعدام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف