Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین روحانی طرح ملی ایران قوی را رقابتی سالم و مبتنی بر نیازهای روز جامعه دانست و از تهيه بسته هاي تشويقي جهت افزايش مشارکت کانون های مساجد قم در این طرح خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «سعید روحانی» در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم با اشاره به دومین رویداد ملی فهما گفت: دومین رویداد ملی فهما در قالب طرح «ایران قوی» در سراسر کشور در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم افزود: این طرح همزمان با هفته دفاع مقدس آغاز شده است و تا دهه مبارك فجر ادامه خواهد داشت.

 

وی در ادامه طرح ملی ایران قوی را رقابتی سالم و مبتنی بر اقتضائات روز جامعه دانست و افزود: شناسایی و توانمندسازی استعداد های فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی، جریان سازی گفتمان ایران قوی، ترویج روحیه امید و تلاش و حضور موثر و هدفمند بچه های مسجد در فضای مجازی از اهداف طرح ایران قوی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی تاکید کرد: با توجه به شرایط پیش آمده و محدودیت های کرونایی، ولی با رعایت پروتکل های بهداشتی این طرح با قوت در حال انجام است.

 

وی در ادامه به برخی فعالیت های این ستاد برای مشارکت بیشتر کانون ها اشاره کرد و گفت: برای افزایش مشاركت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم در طرح ملی «ایران قوی» بسته های تشویقی مختلفی برنامه ریزی شده است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی افزود: بدین منظور بسته های تشویقی در دو قالب بسته های تشویقی هفتگی و بسته های تشویقی برترین ها برنامه ریزی شده است.

 

 مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم تصریح کرد: این مشوق ها در قالب قرعه کشی و بصورت هفتگی برنامه ریزی شده است که بر اساس رشد امتیاز کانون ها در هر هفته به تعداد 32 کانون ارائه خواهد شد.

 

وی ادامه داد: اهداء مبلغ 3میلیون ريال به قید قرعه به 2 کانون با رشد حداقل 2000 امتیاز در هفته ، اهداء مبلغ 2 میلیون ريال به قید قرعه به 3 کانون با رشد حداقل 2000 امتیاز در هفته و اهداء مبلغ یک میلیون ريال به قید قرعه به 5 کانون با رشد حداقل 1000 امتیاز در هفته ازمهمترین بسته های تشویقی هفتگی می باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین روحانی با بیان اینکه مشوق هایی نیز برای کانون های برتر با عنوان بسته های تشویقی برترین ها در نظر گرفته شده است، گفت: اهداء مبلغ 20میلیون ريال، 10میلیون ریال و 5میلیون ريال به تمام کانون هایی که موفق شوند تا تاریخ 22 بهمن 99 به ترتیب حداقل 20000، 18000 و 15000امتیاز کسب کنند.

 

وی یادآور شد: همچنین به قید قرعه به 10 کانونی که در تاریخ 22 بهمن 99 حداقل 10000 امتیاز داشته باشد، مبلغ 500.000 تومان اهدا می شود.

 

پایان پیام/414

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد حجت الاسلام والمسلمین روحانی بسته های تشویقی قید قرعه اهداء مبلغ ایران قوی کانون ها طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۲۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • زیر پوست بازار «رحم اجاره‌ای» در ایران
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • ارائه ۲ زنجیره برتر زنجان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ +فیلم
  • تجلیل از فرماندهان و مربیان برتر عقیدتی سیاسی
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد