Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@10:28:23 GMT

دود نیروگاه مفتح در چشم استان‌های مرکزی و زنجان

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۲۸۸۹

دود نیروگاه مفتح در چشم استان‌های مرکزی و زنجان

ایسنا/همدان معاون محیط انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: در نیروگاه شهید مفتح همدان مازوت‌سوزی انجام می‌شود اما به علت فاصله زیاد بر هوای شهر همدان اثر ندارد و آلایندگی آن به سمت استان‌های مرکزی و زنجان است.

سیدعادل عربی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروز هوا با شاخص ۹۰ در وضعیت سالم است، اظهار کرد: همدانی‌ها در دی‌ماه دو روز را در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس پشت سر گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شاخص آلودگی ذرات ۲.۵ میکرون بود که منبع این ذرات تردد وسایل نقلیه داخل شهر است، در زمستان وارونگی دما باعث می‌شود ذرات جابه جا نشوند و در هوای سطح شهر باقی بمانند و بر غلظت آن‌ها اضافه شود.

وی با اشاره به اینکه آلودگی هوای شهرهای بزرگ در شرایط پایداری هوا طبیعی است و وارونگی دما نیز وجود دارد و غلظت آلاینده‌ها زیاد است و بر ناسالم بودن هوا تأثیر می‌گذارد، مطرح کرد: در نیروگاه شهید مفتح همدان مازوت‌سوزی انجام می‌شود اما به علت فاصله زیاد بر هوای شهر همدان اثر ندارد و آلایندگی آن به سمت استان‌های مرکزی و زنجان است.

عربی درباره منابع آلاینده ثابت هم توضیح داد: در شهر همدان منبع آلاینده ثابت هوا مانند کارخانجات وجود ندارد و کارخانه‌ها خارج از شهر هستند و عمدتاً گازسوزند اما بعضی از واحدهای صنعتی مثل دانه‌بندی‌ها و سنگ‌کوبی‌ها در حومه شهر قرار دارند که باعث انتشار گردوغبار می‌شوند و بیشتر در فصل‌های بهار، تابستان و پاییز نمود پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه شهر همدان از ابتدای امسال هفت روز ناسالم داشته است، مطرح کرد: دو روز در دی‌ماه، یک روز در آذرماه و چهار روز مربوط به ماه‌های قبل است که این چهار روز عمدتاً با پدیده گردوغبار همراه بوده است.

معاون محیط انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان بیان کرد: در سال جاری طبق دیتای پایش هوا شهرستان‌های کبودراهنگ و نهاوند تعداد روزهای آلوده بیشتری داشته‌اند که به علت موقعیت ایستگاه‌های این شهرستان‌هاست.

وی اضافه کرد: دیتای پایش هوای کبودراهنگ در نقطه ترافیکی است و ایستگاه نهاوند نیز در مجاورت یک پارکینگ خودرو واقع شده ‌و همین باعث می‌شود نمایشگر وضعیت کیفی این شهرها را آلوده نشان دهد همچنین اسدآباد از ابتدای امسال روز آلوده‌ای را تجربه نکرده است.

معاون محیط انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان استان همدان در پایان تصریح کرد: طبق شاخص کیفی از ابتدای سال تاکنون هوای استان ۷۲ روز ناسالم و آلوده برای گروه‌های حساس شامل سالمندان، کودکان و بیماران زمینه‌ای را تجربه کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مازوت نیروگاه مفتح آلایندگی آلودگی هوا محیط زیست هوای ناسالم برای گروه های حساس استان همدان شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران از اتمام مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در سه رودخانه پرآبی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدطاهر بابازاده عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مازندران یک‌صد نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است، اظهار کرد: این نیروگاه‌ها به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید، افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسید و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد، عنوان کرد: این تعداد نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

بابازاده برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه مهم‌ترین چالش را با سازمان حفاظت محیط زیست است مطرح و بیان کرد: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است که با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

کد خبر 749479

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • هوای زنجان از فردا ناپایدار می‌شود
  • پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد