Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@03:27:34 GMT

ناوبندر مکران و نقش آن در مأموریت‌های دور +فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۳۳۵۱

ناوبندر مکران و نقش آن در مأموریت‌های دور +فیلم و عکس

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، اسباب و تجهیز لازم برای حضور امن و مطمئن نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبهای بین المللی و آزاد به منظور صیانت از ترددهای دریایی و ناوگان تجاری کشورمان سال‌هاست که مهیا شده و تا به امروز هفتاد و یک ناوگروه دلیرمردان نیروی دریایی ارتش به آبهای آزاد و آبهای دور اعزام و ضمن صیانت از منافع ملت ایران در آبهای آزاد، پرچم افتخار و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در این مناطق به اهتزاز درآوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در ادامه تأمین تجهیزات ویژه برای تداوم مقتدرانه این حضور امنیت آفرین، ناوبندر مکران به عنوان بزرگ‌ترین کشتی جنگی کشورمان با قابلیت‌های ویژه پشتیبانی صبح امروز 24 دی ماه در سواحل مکران در دریای عمان به ناوگان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه چابهار و کنارک ملحق شد.

این کشتی عظیم جنگی با شکل و شمایل ویژه و با طول 228 متر و عرض 42 متر، بزرگ‌ترین کشتی جنگی ایران بشمار می‌رود که قادر است بدون پهلوگیری 3 دور کمربند کره زمین را دور زده و پیمایش کند و با بهره‌مندی از مخازن بزرگی به گنجایش مجموعا 100 هزار تُن، 5 ناوشکن را به مدت 3 ماه دریانوردی، پشتیبانی کند.

 

این ناوبندر با قابلیت حمل همزمان 5 فروند بالگرد، 6 قایق تندرو و انواع بی‌شماری پهپادهای رزمی و شناسایی و یک گروهان تکاور با دارا بودن امکانات متعدد رفاهی و پشتیبانی از جمله یک بیمارستان مجهز با بخش‌های آزمایشگاه، رادیولوژی، اتاق عمل، دندانپزشکی، داروخانه و بخش بستری و پزشکان عمومی و متخصص یک تراز قابل اتکایی را به ظرفیت‌های پیدا و پنهان نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران می‌افزاید و دست بلند ایران برای حضور بیش از پیش در آبهای بین‌المللی، آزاد و دور خواهد بود.

جای خالی این ناوبندر در میان ناوگان پرحجم و قدرتمند نیروهای مسلح کشورمان در دریاها خالی بود که از امروز دیگر اقتدار ایران را در سطح دریاها بیش از پیش تثبیت کرده و می‌تواند محور انجام مأموریت‌های جدید و ویژه‌ای از سوی نیروی دریایی ارتش باشد.

 این ناوبندر مجموعه‌ای از ظرفیت‌های موشکی و تسلیحاتی ویژه‌ای نیز برخوردار است که دژ مستحکم اقتدار ملت ایران در آبها خواهد بود و یک پایداری دفاعی و امنیتی را در منطقه برای ایران خلق می‌کند. 

ساخت و توسعه این پروژه بزرگ و افتخارآفرین در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صورت گرفته و تمامی مراحل پیچیده فنی و عملیاتی آن از نصب و بکارگیری موتور و دیگر تجهیزات راهبری و نظامی آن نیز بدست پرتوان متخصصان داخلی انجام شده که مایه مباهات فراوانی است.

زین پس از ناوبندر مکران بیشتر خواهیم شنید.

خبرنگار: مهدی خسروی

انتهای پیام/ 88055

 

منبع: فارس

کلیدواژه: ناوبندر مکران توسعه توان موشکی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیروی دریایی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۳۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

«ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ. اچ. هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیر‌های تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می شود
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده