Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@11:16:34 GMT

پدر وب فضای سایبری را بازآفرینی می کند

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۳۵۴۹

پدر وب فضای سایبری را بازآفرینی می کند

تیم برنرز لی، دانشمند رایانه بریتانیایی که برای ابداع سیستم ناوبری اینترنت معروف به شبکه جهانی وب لقب "سر" دریافت کرد، قصد دارد بار دیگر فضای سایبر را تغییر دهد.

برنز لی با استارتاپ جدیدی به نام اینراپت، قصد دارد برخی از مشکلاتی که در دوران پلتفرمهای بسته و عظیمی مانند فیس بوک "وب باز" را فلج کرده است، ترمیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استارتاپ اینراپت بر اساس ایده های شکل گرفته در پروژه نرم افزار کد باز "سولید"، وعده وبی را می دهد که در آن افراد از یک نام کاربری برای هر سرویسی استفاده می کنند و اطلاعات شخصی در پادها یا محل نگهداری دیتای شخصی کاربر که تحت کنترل خود کاربر قرار دارد، نگهداری می شوند.

برنز لی، در مصاحبه با رویترز اظهار کرد: وب جدید و آپدیت شده افراد را قادر خواهد ساخت به صورت تک به تک به اشتراک گذاری و همکاری بپردازند و تحت کنترل نباشند در حالی که شبکه های اجتماعی بزرگ با فراهم کردن امکان اشتراک گذاری اطلاعات به کاربران، بسیار موفق بوده اند اما کاربر تحت کنترل آنها قرار دارد.

جان بروس، یک مدیر باسابقه حوزه فناوری و مدیرعامل اینراپت اظهار کرد: سرویس سلامت ملی انگلیس، بی بی سی و دولت فلاندرز بلژیک مشتریان پایلوت این استارتاپ هستند و این شرکت امیدوار است تا آوریل مشتریان بیشتری را جذب کند.

بر اساس گزارش رویترز، هدف اصلی اینراپت نوشته شدن برنامه ها برای این پلتفرم توسط طراحان نرم افزاری است. اینراپت هم مانند وب اولیه در هسته خود مشتمل بر مجموعه ای از پروتکلها برای چگونگی برقراری ارتباط ماشینها با یکدیگر است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 

سرهنگ احسان بهمنی رئیس پلیس فتا استان هرمزگان گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم استفاده می‌کنند گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است. 

وی با بیان این که کلاهبرداران با توجه به نزدیک شدن به کنکور اقدام به تبلیغات کذب درجهت خرید و فروش سوالات کنکور می‌نمایند، افزود: افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیام‌رسان‌های موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است. 

این مسئول انتظامی گفت: برخی از این کلاهبرداران با ادعا‌هایی نظیر تضمین قبولی در دانشگاه‌های عالی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان و خانواده‌های آنان را اغفال می‌کنند و پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمی‌کنند بلکه دیگر پاسخگوی تماس‌های آنان هم نیستند.

رییس پلیس فتا استان هرمزگان با اشاره به اینکه چنین ادعا‌هایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانش‌آموزان نباید به این آگهی‌های دروغین اعتنا نکنند، از عموم شهروندان خواست ضمن توجه جدی به توصیه‌های پلیس فتا فریب این گونه کلاهبرداری‌ها نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک وهرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند و ویا از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • تردز حالا ۱۵۰ میلیون کاربر ماهانه دارد
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • (ویدئو) صحبت‌های خسرو حیدری، سوژه هواداران پرسپولیس شد!