Web Analytics Made Easy - Statcounter

سند همکاری مشترک فی مابین دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مرکز پویانمایی صبا سازمان صدا و سیما در محل مرکز پویا نمایی وابسته به سازمان صدا و سیما به امضا رسید.

خبرگزاری میزان - سند همکاری مشترک فی مابین دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مرکز پویانمایی صبا سازمان صدا و سیما در محل مرکز پویا نمایی وابسته به سازمان صدا و سیما به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی محمد زنگانه، مدیرکل دفتر امور کودکان، زنان و خانواده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با حضور در محل مرکز پویانمایی صبا وابسته به سازمان صدا و سیما، سند همکاری مشترک جهت تبدیل محتوای تولید شده در حوزه پیشگیری رشدمدار به تولیدات رسانه‌ای در قالب انیمیشن و انتشار و پخش آن را امضا نمودند.

محمدرحیم لیوانی، رئیس مرکز پویانمایی صبا در این نشست با اشاره به اینکه روش تدوین تفاهم نامه بسیار تئوریزه و چارچوب‌مند می­­باشد، گفت: امید است بتوان از ظرفیت­های موجود حداکثر استفاده را برد و نتیجه­ی قابل قبولی ارائه کرد.

مدیرکل دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مسئول پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی، نیز در ادامه خاطر نشان کرد: پیشگیری رشدمدار یک نوع پیشگیری با فایده و هزینه اثربخشی بالاست و در واقع به نوعی سرمایه گذاری در جهت پرورش نسل خود کنترل، خودآگاه و دارای مهارت‌های اجتماعی و سایر مهارت‌های لازم در حوزه­ی مدیریت خود، پرورش فکر و تصمیم گیری، شناخت و مدیریت هیجانات، تقویت هوش‌های چندگانه، پرورش خلاقیت و ارزش‌های اخلاقی است. برآیند ما در این سرمایه گذاری این است که به ازاء هر یک دلار هزینه در این حوزه ۱۷ دلار ارزش افزوده ایجاد می‌شود؛ این در حالی است که هم اکنون ما برای هر زندانی ۲۰ برابر سرانه­ی یک دانش آموز هزینه می‌کنیم.

 

زنگانه افزود: در طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد)، ۷۲ مجلد در ۱۰ محور محتوایی از جمله مهارت‌های مشارکتی، خودآگاهی، خود مدیریتی، تنظیم شناختی هیجانات، مقابله با استرس، صبر، بخشایش گری، حل مسئله با رویکرد معنوی، توکل، منظومه رشد (شامل حسن گزینی و خیر گزینی) تدوین شده است؛ که همگی قابلیت ارائه در قالب محصولات رسانه­ای را دارد.

وی اذعان کرد: تمامی محتویات مربوط به دوران کودکی و طرح نماد، پس از صحه گذاری علمی، از سوی فوکال پوینت‌های دانشگاهی، توسط مراجع دینی صحه گذاری شده و کتاب صحه گذاری دینی نیز به صورت یک مجلد مجزا تدوین شده است. ما به وسیله‌ی این تفاهم نامه، مرحله­­­­­­­­­­­ی تولید انیمیشن و انتشار آن را به مجموعه­ی صبا سازمان صدا و سیما میسپاریم.

مدیرکل دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مسئول پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اینکه جنس محتوای حوزه‌ی رشد مدار مسئله محور نیست، بلکه ارتقائی می‌باشد گفت: همین امر مانع از پرداختن به مداخلات حاشیه­دار و حساسیت برانگیز که در رویکرد آسیب محور گرفتار آن هستیم، خواهد شد.

رحیمی رئیس اداره­­­­­­­­­ی حمایت از کودکان، زنان و خانواده، با اشاره به اینکه دبیرخانه این تفاهم نامه اداره پیشگیری­های فرهنگی و اجتماعی است گفت: ما بلافاصله پس از امضای قرارداد عملیات اجرائی را آغاز خواهیم کرد.

در ادامه معاون برنامه ریزی مرکز پویانمایی صبا بیان کرد: با توجه به مشکلاتی که مجموعه صبا از قبیل عدم وجود محتوای علمی، بومی و قابل اعتماد برای تولیدات رسانه­ای دارد، محتوای تهیه شده در معاونت اجتماعی قوه قضائیه بسیار مفید، کاربردی و همه جانبه است و با استفاده از محتوای ارائه شده به تولید انیمیشن و انتشار آن در رسانه‌ی ملی بسیار مشتاق شدم.

در پایان جلسه سند همکاری مشترک فی مابین دفتر امور کودکان، زنان و خانواده و مرکز پویانمایی صبا به امضاء دکتر علی محمد زنگانه و دکتر محمدرحیم لیوانی رسید.

انتهای پیام/

برچسب ها: معاونت پیشگیری از وقوع جرم مرکز پویانمایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاونت پیشگیری از وقوع جرم مرکز پویانمایی سند همکاری مشترک دفتر امور کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد