Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ خبرگزاری تقریب، نشست تفاهم نامه سه جانبه فی مابین شبکه نانو فناوری جهان اسلام و شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام و شبکه پارکهای علم و فناوری جهان اسلام با حضور «کریم نجفی برزگر، دبیر کل دانشگاه های مجازی جهان اسلام»، «علیرضا خاوندی مدیر شبکه نانو فناوری جهان اسلام» و «علی باستی دبیرکل شبکه پارک‎های علم و فناوری جهان اسلام»  ظهر امروز 24 دی‌ماه در محل سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این تفاهم نامه میان سه نهاد بین المللی ذیل مجموعه کمیته دائمی همکاری های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی به منظور افزایش همکاری ها در بخش علمی،آموزشی،پژوهشی فناوری و اجرایی منعقد گردیده است.

هدف از این تفاهم نامه تبادل اطلاعات در ارتباطات با ظرفیت‌های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در حوزه‌های فعالیت این سه شبکه؛ تقویت ارتباط با کمیته دائمی همکاری های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی؛ برگزاری دوره های آموزشی،کارگاه ها، پروژه ها،کنفرانس ها و نمایشگاه های بین المللی مشترک؛ تقویت ارتباط با نهاد‌های حاکمیتی داخلی و نهاد های بین المللی با استفاده از ظرفیت سه شبکه؛ ایجاد کمیته اجرایی مشترک؛ انتقال بانک اطلاعاتی اعضای سه شبکه به یکدیگر؛ تجاری سازی دانش و محصولات دانش بنیان بوده است.

در ابتدای این نشست کریم نجفی برزگر دبیر‌کل دانشگاه های مجازی جهان اسلام ضمن ابراز خوشحالی از امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه اظهار داشت: این نشست در جهت هم افزایی فعالیت های علمی و بین المللی ترتیب داده شده است؛ شبکه نانو فناوری جهان اسلام  از شبکه های بسیار مهم برای کشورهای اسلامی است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد،  کامستک به عنوان یک مرکز مهم علمی و فناوری را میزبانی کند؛ شبکه دانشگاه مجازی جهان اسلام هم میزبانی این شبکه را برعهده دارد.

دبیر‌کل دانشگاه های مجازی جهان اسلام اذعان داشت: این سازمان با هدف رشد زیر ساخت‌های علمی کشور‌های اسلامی 13 شبکه در جهان تاسیس کرده که مهم ترین آن، شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام بوده و میزبانی آن متعلق به کشورمان است.

برزگر تصریح کرد: امیدواریم که بتوانیم با همکاری این سه شبکه هم افزاییمان را گسترش دهیم و ارتباطاتمان را فعال کنیم؛ باید گفت که این هم افزایی برای رشد جهان اسلام و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام بسیار مهم و  اقدام موثری  است؛ برای کامستک بسیار مهم است که سه شبکه در جمهوری اسلامی ایران فعال باشد.

وی ادامه داد: خوشحالیم که نگاه هایی که از بیرون کشور به جمهوری اسلامی ایران است که ببینند مجموعه های ما با یکدیگر هماهنگ هستند و انشالله در صدد هستیم تا یک دبیرخانه مشترک دانشگاهی برقرار کنیم.

برزگر خاطر نشان کرد: نگاه ما تقویت جهان اسلام است؛ تا با بهره برداری از ظرفیت هوشمند جهان اسلام به نوعی بتوانیم در شکل گیری تمدن نوین اسلامی سهم ویژه ای داشته باشیم و به کامستک نشان دهیم که سه شبکه نانو فناوری جهان اسلام و شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام  و شبکه پارکهای علم و فناوری جهان اسلام به نحو احسن فعالیت های خود را انجام می‌دهند.

در ادامه پروفسور محمد اقبال چودری به صورت آنلاین در این نشست شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت.

سپس علیرضا خاوندی مدیر شبکه نانو فناوری جهان اسلام اظهار داشت: این تفاهم نامه در راستای هم افزایی های است که این سه شبکه می توانند با یکدیگر داشته باشند؛ امیدواریم بتوانیم با کمک یکدیگر یک اثر بخشی خوبی را هم برای سربلندی  کشور خودمان داشته باشیم، به جهان این موفقیت را نشان دهیم و به رشد ارتباطاتمان بیافزاییم.

وی افزود: این مسیر، مسیری است برای معرفی جمهوری اسلامی ایران به جهان اسلام از لحاظ حضور در صحنه های علم و فناوری، نانو و دانشگاه و... و توانمندی علمی ایران را در کشورهای جهان اسلام نشان می‌دهد و امیدواریم این همکاری ها ادامه دار باشد؛ ما آمادگی خود را در این مسیر جهت هرگونه همکاری اعلام می‌کنیم.

در ادامه علی باستی دبیرکل شبکه پارک‎های علم و فناوری جهان اسلام اظهار داشت: اهمیت این سه شبکه در جهان اسلام است و این وظیفه را برای ما سخت تر می‌کند؛ اما از طرفی انگیزه مان را در جهت پیشبرد امور افزایش می‌دهد.

وی افزود:فعالیتهای ما در خارج از جمهوری اسلامی ایران باید بیشتر باشد و این انگیزه ای را ایجاد می کند تا بتوانیم از نیروهای جوان در این مسیر استفاده کنیم و با برنامه ریزی صحیح به هدف مطلوب خود برسیم.

در پایان نشست  تفاهم نامه بین «شبکه نانو فناوری جهان اسلام»، «شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام» و شبکه پارکهای علم و فناوری جهان اسلام امضا گردید.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام علم و فناوری جهان اسلام جمهوری اسلامی ایران جهان اسلام سه شبکه تفاهم نامه بین المللی همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است