Web Analytics Made Easy - Statcounter

زعفرانیه به عنوان محله دوستدار کودک با هدف ایمنی و امنیت، سلامت و بهداشت عمومی، حمل و نقل، زیرساخت های فیزیکی و اجتماعی برای حضور بیشتر کودکان و نوجوانان آماده و مناسب سازی می شود.

به گزارش برنا؛ سید حمید موسوی، شهردار منطقه یک در خصوص انتخاب زعفرانیه به عنوان محله دوستدار کودک اظهار داشت: یکی از راه های تحقق شعار مدیریت شهری با عنوان "تهران شهری برای همه" توجه به مناسب سازی شهر برای گروه های مختلف شهروندان، از جمله زنان، مردان، کودکان، معلولان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

او افزود: با بهره گرفتن از مشارکت خوب شهروندان منطقه، طرح "محله دوستدار کودک" در زعفرانیه به مرحله اجرا در آمد و امیدواریم این طرح به تدریج در تمامی محلات منطقه اجرایی شود.

سید عباس سجادی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه نیز خاطر نشان کرد: طبق نظر مشاورین طرح، این برنامه براساس چک لیست استاندارد و پیمایش میدانی توسط کارشناسان متخصص آماده شده است و براساس اطلاعات جمعیتی، حدود ۱۷ درصد ساکنین محله زعفرانیه کودک و نوجوان هستند که این موضوع برنامه ریزی ها و سیاستگذاری های خاص مدیریت شهری و  توجه بیشتر به این رده سنی را گوشزد می کند.

او گفت: در طرح محله دوستدار کودک، با تمام ذینفعان به ویژه کودکان و نوجوانان، ساکنین محله، والدین و مدیریت شهری گفتگو شده و تمام معابر و بوستان ها برای حضور و تردد بیشتر و ایمن تر کودکان مناسب سازی می شود.

سجادی با تشریح ویژگی های محله به برخی برنامه های عملیاتی در حوزه معاونت های خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک، فنی و عمرانی اشاره کرد و افزود:  برنامه های زیرساختی طرح در ۳ سال و برنامه های اجتماعی و فرهنگی آن طی ۵ سال در محله به اجرا خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منطقه یک محله دوستدار کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد