Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس بازرسی فنی شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه پایداری تولید در سایه سلامت تجهیزات و ابزارآلات محقق می‌شود، گفت: این واحد فنی با استفاده از علم روزآمد، دانش و تخصص و سلامت تجهیزات، پایداری تولید را تضمین می‌کند.
به گزارش شانا، بهزاد پرچم‌پور گفت: بازرسی فنی این واحد صنعتی برای اطمینان از صحت عملکرد تجهیزات همسو با تولید پایدار با استفاده از نیروهای متخصص داخلی اقدام‌های قابل توجهی انجام داده که خروجی آن در تولید این شرکت، نمود عینی یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در 9 ماهه امسال بازرسی، صدور دستورعمل تعمیراتی و صدور گواهینامه برای 43 تجهیز ثابت انجام شده، تصریح کرد: بازرسی و صدور گواهینامه برای 122 تجهیز بالابری و کمک بالابری به‌منظور جلوگیری از نصب تجهیزات غیراستاندارد انجام شده است.
رئیس بازرسی فنی شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: بازرسی تست و کالیبراسیون 71 شیر اطمینان و صدور گواهینامه آنها، 398 بازرسی از تجهیزات برقی و ابزار دقیقی شامل ترانس و سرکابل‌های قدرت،کیت‌های عایقی، ترموول‌ها،سوییچ‌ها، تابلوهای کنترلی و UPSها از دیگر اقدام‌های بازرسی فنی در طول 9 ماه گذشته بوده است.
پرچم‌پور به صدور دستورعمل جوشکاری برای یک هزار و 942 اینچ جوش و نظارت بر صحت انجام آن اشاره و اظهار کرد: بیش از یک هزار و 286 اینچ رادیوگرافی از جوش‌ها برای اطمینان از سالم بودن آنها با نظر بازرسان فنی انجام شده است.
وی افزود: انجام بیش از 3 هزار و 500 نقطه ضخامت‌سنجی از لوله‌ها و تجهیزات برای اطمینان از مناسب بودن ضخامت آنها، انجام آزمون‌های غیرمخرب برای شناسایی عیوب همچون 52 متر مربع آزمون فراصوتی و آزمون نشت میدان مغناطیسی از دیگر اقدام‌ها برای تولید پایدار بوده است.
رئیس بازرسی فنی شرکت پالایش گاز ایلام گفت: تهیه و امضای چهار پیمان در زمینه خدمات کلی بازرسی فنی، انجام آزمون نشت شار مغناطیسی، پایش خوردگی خطوط لوله و صلاحیت ادامه سرویس (FFS)، صدور دستورعمل رنگ‌آمیزی برای 200 متر مربع و نظارت بر صحت انجام آن و تعویض 17 کوپن خوردگی و 108 بازرسی از سیستم‌های حفاظت کاتدی برای اطمینان از صحت عملکرد آنها، از دیگر اقدام‌های انجام‌شده است.
پرچم‌پور یادآور شد: در مجموع در همه حیطه‌های بازرسی فنی 108 دستورعمل تعمیراتی صادر شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برای اطمینان بازرسی فنی انجام شده اقدام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • تقویت انسجام ملی در سایه انجام عملیات وعده صادق
  • هفته گرافیک افتتاح شد