Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در زمینه تاسیسات آب با اشاره خودکفایی ایران در زمینه ساخت دستگاه ازن ژنراتور گفت: متأسفانه با وجود خودکفایی در این زمینه، فواید گاز اوزون برای برخی از صنایع کشور شناخته شده نیست.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو(پاون)، شادی عزیزی‌ها مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در حاشیه بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق و شانزدهمین نمایشگاه آب و تاسیسات آب و فاضلاب، اظهار کرد: این شرکت دانش بنیان به عنوان شرکت پیشرو در زمینه پالایش آب و هوا و حذف آلودگی‌های زیست محیطی بیش از ۲۰ سال تجربه در زمینه طراحی و ساخت ازن ژنراتور دارد که توانسته راهکارهای مهندسی بسیاری از مشکلات زیست محیطی را شناسایی و دستگاهی را به مرحله تولید برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: از سال ۸۶ فعالیت خود را در زمینه واردات این دستگاه‌ها شروع کردیم و پس از چند سال توانستیم دستگاه ازن ژنراتور را با کمک متخصصان داخل به صورت کاملا بومی طراحی و تولید کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با تشریح دستگاه ازن ژنراتور خاطرنشان کرد: دستگاه ازن ژنراتور با استفاده از بالاترین تکنولوژی اروپا در کشور خودمان طراحی و ساخته شده به طوری که بدون نیاز به اپراتور متخصص می‌توان با عملکردی کاملا مطمئن این برنامه را نصب و راه اندازی کرد. استفاده از (high frequency) همراه با دی الکتریک از آلیاژ خاص تلفات انرژی را کاهش می‌دهد که برای خنک کردن سیستم عبور جریان هوا کافی بوده و به استفاده از آب نیاز نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه این شرکت در زمینه تولید چنین دستگاهی که مزایای بسیاری دارد به خودکفایی رسیده است، افزود: این ژنراتورها از قابلیت بالایی در پایش و ضدعفونی آب، پساب، هوا و سطوح برخوردارند و تقریبا می‌تواند جایگزینی برای تمامی مواد ضدعفونی کننده شیمیایی باشند بدون آنکه باقیمانده‌های مضر برای انسان و طبیعت از خود به‌جای بگذارند.

به گفته این تولید کننده، دستگاه ازن ژنراتور می‌تواند هزینه تامین، بهره‌برداری و نگهداری بسیاری از صنایع را کاهش دهد؛ چرا که ماده مصرفی نداشته و در بلندمدت صرفه اقتصادی را برای شرکت‌ها به ارمغان می‌آورد.

وی با اشاره به فراهم نبودن بسترهای لازم برای ارتباط با سایر کشورها در زمینه تولید این دستگاه یادآور شد: متاسفانه زمینه ارتباط و صادرات این نوع دستگاه فراهم نبوده، اما در داخل کشور حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد شرکت‌ها و کارخانه‌های کشور از این مهم بهره‌برداری لازم را انجام می‌دهد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در زمینه تاسیسات آب یادآور شد: متأسفانه گاز اوزون در کشور آن طور که باید شناخته شده نیست و خیلی از صنایع هنوز به اهمیت و فواید گاز اوزون برای شرکت یا کارخانه‌های خود واقف نیستند.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت دانش بنیان دستگاه ازن ژنراتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۵۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین‌المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال 1386 با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (2022) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

وجود 1200 گیاه دارویی در ایران/ رتبه چهارم کشور در تولید علم طب سنتی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته وی، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته‌اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‌‎‌بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پررنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت‌محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه‌دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور