Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین‬ به‌ نقل‬ از‬ روابط عمومی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، مسعود ضیایی که با همراهی بهمن عبدی و جمال رحمتی ‏داوری این دوره از آثار رشته کاریکاتور ‌را به عهده داشتند ‏در خصوص نتیجه نهایی داوری و آثار راه یافته به جشنواره تجسمی ‏فجر‬ گفت: در بخش ‏کاریکاتور ‏۲۶۶ اثر از ۱۰۰ هنرمند ‏ در ‏جشنواره شرکت کرده بودند که در نهایت قریب به ‌۴۹ اثر جشنواره ‏راه یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوران جشنواره هنرهای تجسمی فجر معرفی شدند

وی درباره کیفیت و کمیت آثار رسیده به جشنواره گفت: در مجموع کیفیت کارها خوب بود و نسبت به سال گذشته هم تعداد ‏شرکت کنندگان و هم کیفیت آثار بیشتر بود. آثار نسبت خوبی با مسائل روز جامعه داشتند و از تنوع بالایی هم برخوردار بودند. با ‏توجه به اینکه دیدگاه‌ها و موضوعات آزاد بود در واقع هر کسی متناسب با حساسیتی که نسبت به موضوعات اجتماعی و… ‏داشته کار کرده بود.‌

ضیایی بیان کرد: می‌توان متصور بود که مخاطبینی که در جشنواره فجر به تماشای آثار بخش کاریکاتور می‌نشینند بازخوردی ‏از اتفاقات روز جامعه را خواهند دید که با زبان طنز و لطیف بیان شده و یک هشداری هم در خود دارد.

این عضو شورای داوری بخش کاریکاتور جشنواره فجر درباره ملاک‌های داوری نیز گفت: یکی از ملاک‌های ما این بود که ‏هنرمند اثر را برای جشنواره فجر کشیده باشد و به جشنواره‌های دیگر ارائه نداده باشد. دوم اینکه خلاقیت و نوآوری در نگاه او ‏نمود داشته باشد و جدای از تکنیک، پرداخت خوبی هم در اثر مشاهده شود. ما دنبال این بودیم که اثری را انتخاب کنیم که مشابه ‏نداشته باشد.

وی درباره اهمیت برگزاری جشنواره فجر و کارکرد آن نیز اظهار کرد: جشنواره فجر عموماً به خاطر خصوصیتی که دارد که در رشته‌های مختلف چه در حوزه تجسمی چه سایر رشته‌های هنری برگزار می‌شود دارای اهمیت است. جشنواره‌های دیگر ‏عموما در یک رشته مثلاً کاریکاتور یا کارتون برگزار می‌شود. اینجا یک جشنواره چند رسانه‌ای داریم که برگزیده شدن در آن دارای یک ارزش بالایی برای هنرمندان آن رشته است و همین آن را متمایز می‌کند. چه برای افراد حرفه‌ای و چه جوانی که ‏بخواهد از آثارش رونمایی کند یا خودی نشان دهد، دیده شدن و جایزه این جشنواره اعتبار دارد.‏

ضیایی در پایان گفت: کاریکاتور ایران در جهان جز برترین هاست و جایگاه ویژه ای در کارتون جهان دارد. هم به خاطر اینکه کارتونیست های با مهارت بالایی در ایران هستند و هم به خاطر جشنواره‌های زیادی که در ایران در سطح بین المللی برگزار می‌شود و موضوعات متنوعی هم دارد.

سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بهمن ۹۹ در مرکز فرهنگی و هنری صبا برگزار ‏‏می‌شود.‏

کد خبر 579281 برچسب‌ها هنرهای تجسمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هنرهای تجسمی هنرهای تجسمی جشنواره فجر تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۶۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • گشایش نمایشگاه توانمندی‌های هنرجویان هنرستان فاطمه الزهرا (س) فیروزه
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد