Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس فرشیدی وزیر اسبق آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بزرگترین بازوی حکومت اسلامی جهت ایجاد تمدن اسلامی است، اما متاسفانه این نهاد سالیان مدیدی است که تحت مدیریت جریان غربگرا اداره میشود. مهندس فرشیدی وزیر اسبق آموزش و پرورش در گفتگو با جمعیت فرهنگیان جوان گفت: آموزش و پرورش بزرگترین بازوی حکومت اسلامی جهت ایجاد تمدن اسلامی است، اما متاسفانه این نهاد سالیان مدیدی است که تحت مدیریت جریان غربگرا اداره میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه افزود: بزرگترین حقی که مردم بر حکومت دارند حق تعلیم و تربیت است و مردم انقلاب کردند تا فرزندانشان تحت تعلیم و تربیت دینی و اسلامی قرار گیرند.
پیش از انقلاب افراد دغدغه‌مند در حوزه تعلیم و تربیت به دنبال یک دانش آموز بودند تا تربیت دینی و قرآنی را به او آموزش دهند، اما انقلاب اسلامی بستری به وجود آورد که تمام ساختار تعلیم و تربیت را در اختیار جریان انقلاب قرار داد.
وی با اشاره به سخن آقای حداد عادل مبنی بر اینکه بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی فتح آموزش و پرورش بود افزود: بنده معتقدم ما به ظاهر آموزش و پرورش را فتح کردیم، اما تفکر انقلاب و اسلام را نتوانستیم بر این نهاد حاکم کنیم.
مهندس فرشیدی در ادامه گفت: اینکه نتوانستیم تفکر انقلاب را بر این نهاد حاکم کنیم به این خاطر بود که متفکران این حوزه را به شهادت رساندند از جمله شهید رجایی و باهنر و علامه مطهری و شهید بهشتی و ... که در ابتدای انقلاب شهادت این متفکران ضربه و خلأ بزرگی را به نظام تعلیم و تربیت وارد کرد که تبعات آن همچنان گریبان گیر نظام تعلیم تربیت بوده است.
وی در ادامه افزود: هویت آموزش و پرورش در این خلا جذب نگاه‌های غیر توحیدی شد و در مسیری قرار گرفت که به دنبال حاکم کردن نظام تعلیم و تربیت غربی بر این نهاد بوده و هست و متاسفانه عده‌ای سکان داری آموزش و پرورش را عهده دار شدند که عقیده داشتند باید برای پیشرفت، سراپا غربی شویم.
وی در ادامه افزود: این جریان از هر فرصتی برای تضعیف نگاه توحیدی در آموزش و پرورش استفاده کرد و روزی به دنبال حذف معاونت پرورشی بود و روزی به دنبال تضعیف گزینش و امروز به دنبال حذف دانشگاه فرهنگیان.
وزیر اسبق آموزش و پرورش ادامه داد: اگر قرار است تفکر اسلام را بر آموزش و پرورش حاکم کنیم، تمام دروس ما حتی فیزیک و شیمی و ... همراستا با نظام توحیدی قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به نقش معلمان در تمدن سازی گفت: در انقلاب اسلامی، بعد از روحانیت مهمترین مرجع جامعه، معلمان بودند و اگر این معلمان پای انقلاب نبودند، انقلابی ایجاد نمیشد و بعد از انقلاب نیز همین معلمان بودند که با وجود همه کاستی‌ها و کم لطفی‌ها همچنان بار انقلاب را به دوش میکشند.
فرشیدی ادامه داد: اول انقلاب حرکتی با عنوان انقلاب فرهنگی به وجود آمد که رکن اصلی آن مراکز تربیت معلم و تحول در کتب درسی بود. برای امتداد دادن به حرکت انقلاب فرهنگی، نیاز به انسجام و اتحاد معلمان انقلابی داریم و اگر قرار است تحولی در آموزش و پرورش اتفاق بیفتد در درون این نهاد و توسط خود معلمان رقم خواهد خورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرشیدی آموزش و پرورش غربگرا آموزش و پرورش تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار حسن شاهوارپور بیان کرد: اجرای طرح حلقه‌های صالحین در پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد کشور طی چند سال اخیر دستاورد‌های فراوان تربیتی داشته است.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار نفر در رده‌های سنی مختلف در مساجد خوزستان در قالب طرح شجره طیبه صالحین سازماندهی شده است و برنامه‌های مختلف تربیتی، آموزشی و تفریحی برای این اعضا در طول سال برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه خوزستان با تاکید بر اینکه طرح شجره طیبه صالحین موج تربیتی در همه مساجد ایجاد کرده است گفت: شهرستان دزفول با سوابق طولانی فرهنگی و فعالیت چشمگیر مساجد و جلسات قرآن یکی از شهر‌های نمونه و قابل الگوبرداری در استان و کشور است.

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه استانی تعلیم و تربیت در شهرستان‌ها به منظور بررسی وضعیت شبکه تربیتی مساجد شهر‌های مختلف، بازدید از فعالیت‌ها و هم اندیشی در مورد اقدام‌های آینده حلقه‌های صالحین است که نخستین نشست استانی این قرارگاه در سال جاری در دزفول برگزار شد.

سردار شاهوارپور افزود: اعضای قرارگاه تعلیم و تربیت با تشکیل پنج تیم، به طور همزمان در پنج مسجد هر شهر حاضر و ضمن بازدید از مساجد فعال و بررسی فعالیت حلقه‌های صالحین، محتوای جلسات مساجد بررسی برنامه‌های آینده هم اندیشی می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از تعدادی از مساجد دزفول در قالب قرارگاه استانی تعلیم و تربیت گفت: کار‌های بسیار خوبی در مساجد دزفول در حال انجام است و فعالیت گسترده مساجد این شهر امیدآفرین و بی نظیر است که این ظرفیت‌ها باید تقویت شود.

امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه امید و امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است، گفت: علاوه بر تلاش برای حل نقاط ضعف و مشکلات، نباید از نقاط قوت موجود غافل بود.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری وجود مسوولان همدل را از جمله نقاط قوت خوزستان دانست و ادامه داد: گره گشایی از مسایل خوزستان نیاز به کار شبانه روزی تمام دستگاه‌ها دارد.

وی با اشاره به ضرورت مردم داری و حفظ ارتباط دستگاه‌های فرهنگی به ویژه امامان جمعه افزود: امامان جمعه باید مردمی باشند و ارتباط خود با مردم را حفظ کنند.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان با تاکید بر اینکه دزفول از دیرباز در زمینه فرهنگ و علم الگو و پیشتاز بوده است گفت: تربیت علما و شخصیت‌های برجسته از جمله شیخ اعظم مرتضی انصاری از علمای بزرگ جهان اسلام و موسس فقه و اصول در دزفول نشان از غنای علمی این شهر دارد.

وی ادامه داد: حوزه علمیه دزفول در زمان نه چندان دور با داشتن اساتید و علمای برجسته و شاخص، مرجعیت علمی داشت و در بین علما زبانزد بود.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سابقه درخشان فعالیت جلسه‌های قرائت قرآن در دزفول افزود: آغاز فعالیت قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان به منظور تقویت طرح شجره طیبه صالحین از دزفول اقدامی شایسته است.

وی با بیان اینکه مساجد باید محور فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در محلات باشد بیان کرد: طرح اشتغال مسجد محور در برخی استان‌های کشور آغاز شده است که باید تلاش کرد این طرح در خوزستان نیز اجرایی شود.

سالانه صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی در مساجد دزفول برگزار می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با تشریح برنامه‌های متنوع قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و تفریحی سالانه توسط این قرارگاه در مساجد دزفول برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار بهروز حکمت پور با اشاره به ایجاد ۲ شبکه تربیتی و مدیریتی در قالب قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان افزود: دزفول با داشتن سوابق فرهنگی، دینی و حوزوی جزو شهرستان‌های ممتاز فرهنگی خوزستان است.

وی یکی از ویژگی‌های بارز دزفول را وجود نیروی انسانی نخبه و مستعد دانست و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی طرح صالحین تربیت نیروی انسانی در تزار انقلاب اسلامی است که با اقدام‌های انجام شده با رویش‌های فراوانی نسل‌های جدید در مساجد دزفول مواجه هستیم.

 

دیگر خبرها

  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است