Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه‌های اجرایی استان با توجه به سختی تخصیص اعتبارات باید با حداکثر کیفیت و سرعت بودجه را هزینه‌ کنند زیرا اگر اعتبار برگردانده شود سال بعد این بودجه به آن بخش تعلق نمی‌گیرد.

به گزارش ایسنا احمدعلی موهبتی 24 دیماه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان ضمن تشکر از همه مدیران استان که به صورت شبانه‌روزی کار می‌کنند و با اشاره به اینکه ظرفیت کار چندین برابر نیروی انسانی و امکانات موجود است اظهارکرد: تمامی دستگاه‌ها تلاش می‌کنند که عقب‌ماندگی تاریخی استان را جبران کنند اما در زمان‌هایی غفلت‌هایی در میان بعضی دستگاه‌ها انجام و سبب برگشت اعتبارات می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سالجاری نیز با این روندی که در حوزه اعتبارات است همین نگرانی وجود دارد و باید دقت بیشتری را داشته باشیم افزود: بعضی از امور هم به جهت اینکه مدیران از کنار آن بی‌تفاوت می‌گذرند یا ارجاع می‌دهند به افرادی که بی‌تفاوت‌اند مقداری بی‌نظمی ایجاد کرده است.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه بی‌تفاوتی یکی از معضلات جدی در جامعه اداری کشور بوده و این استان نیز از این موضوع مستثنی نیست اظهارداشت: باید بپذیریم که با این گرفتاری‌ها و سختی‌هایی که در کار است تامین اعتبار کردن و یک عددی به استان‌ها دادن و این عدد هزینه نشدن و برگشت آن ظلم در حق آدم‌هایی بوده که در منطقه حقوقی بر گردن ما دارند.

وی با اشاره به اینکه تغییر ساعات کار ادارات با هدف صرفه‌جویی در میزان انرژی بوده بیان کرد: با توجه به سرمای بیش از اندازه و مشکلات گاز نیاز به صرفه‌جویی وجود دارد و مسوولان توجه داشته باشند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان  نیز در این نشست گفت: تا کنون یکهزار و ۴۳۰ میلیارد تومان به استان ابلاغ شده که این اعتبار بین دستگاه‌های اجرایی توزیع شده‌است.
مهرداد عرب افزود: از یکهزار و ۴۳۰ میلیارد تومان ۳۲۳ میلیارد تومان تخصیص نقدی، ۲۹۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تخصیص اسناد، که مجموع تخصیص نقدی و اسناد ما  ۶۲۱ میلیارد تومان یعنی حدود ۴۳ درصد است.
وی بیان کرد: ردیف‌های متمرکزی که تا کنون به دستگاه‌های سیستان و بلوچستان ابلاغ شده و مبادله موافقت‌نامه شکل گرفته یکهزار و ۵۹۷ میلیارد تومان ابلاغ اعتبار، ۳۸۲ میلیارد تومان تخصیص نقدی، ۴۸۸ میلیارد تومان اسناد بوده که از مجموع یکهزار و ۵۹۷میلیارد تومان ۸۷۱ میلیارد تومان تخصیص ما بوده که حدود ۵۵ درصد است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان میلیارد تومان تومان تخصیص دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع در روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها و پروژه احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین اضطراری آب سیستان و زاهدان با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکارهای متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

امینی با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن گفت: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین 100 هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است