Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا با ۲۳۰ رای طرح استیضاح دونالد ترامپ را تصویب کرد. تمام ۲۲۱ عضو حزب دموکرات و ۱۰ عضو حزب جمهوریخواه مجلس نمایندگان به این طرح رای مثبت دادند.

۱۹۷ نماینده جمهوریخواه به طرح استیضاح «نه» گفتند.

این اولین بار است که یک رئیس جمهوری ایالات متحده دوبار استیضاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس قانون اساسی ایالات متحده مجلس سنا وظیفه رسیدگی به استیضاح یا محاکمه رئیس جمهوری را دارد.

نمایندگان دموکرات مجلس آمریکا روز دوشنبه در واکنش به یورش گروهی از هواداران افراطی رئیس جمهوری، دونالد ترامپ و اشغال کاپیتول یا همان ساختمان کنگره، طرح استیضاح او را به دلیل «تحریک به شورش» ارائه کردند.

مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه ۱۳ ژانویه (۲۴ دی) از مایک پنس، معاون رئیس جمهوری خواست با استفاده از اختیارات قانونی‌اش، یعنی موضوع متمم ۲۵ قانون اساسی آمریکا، دونالد ترامپ را از کار برکنار کند. اما پس از آن که پنس گفت در فاصله تنها یک هفته به پایان رسمی دوران ریاست جمهوری ترامپ، این کار را نخواهد کرد، نمایندگان مجلس ساز و کار استیضاح را آغاز کردند.

ترامپ هشدار داده است که استیضاح او «خشم زیادی» را بر خواهد انگیخت. نخستین طرح استیضاح نخست رئیس جمهوری آمریکا که یک سال پیش در مجلس نمایندگان رأی آورده بود، در مجلسه سنا رد شد.

نشست امروز مجلس نمایندگان آمریکا در شرایطی برگزار شده است که به دلیل حوادث خونین هفته گذشته این ساختمان تحت تدابیر شدید امنیتی قرار گرفته است. نیروهای گارد ملی آمریکا برای حفظ امنیت و محافظت از کنگره در صورت وقوع یورش احتمالی در این محل به حالت آماده‌باش در آمدند.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا، شمار زیادی از نیروهای گارد ملی آمریکا هم اکنون در اطراف کنگره مستقر شده و آماده رویارویی با تهدید یورش به این مکان هستند.

یورش روز چهارشنبه گذشته هواداران خشمگین ترامپ به ساختمان کنگره به کشته شدن ۵ تن از جمله یک مأمور پلیس انجامید.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دونالد ترامپ استیضاح ترامپ مجلس نمایندگان آمریکا مجلس نمایندگان رئیس جمهوری طرح استیضاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا اعزام نیروهای این کشور به اوکراین را در صورت شکست کی‌یف در جنگ رد نکرد.

به گزارش ایسنا، «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا اگر سقوط کند، این احتمال وجود دارد که آمریکا مجبور شود وارد درگیری شود و این ورود، نه صرفا با پول بلکه با حضور سربازان ما انجام می‌گیرد.»

این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که یک جناح طرفدار روسیه در حزب جمهوری خواه در حال افزایش است و او آن را به تاخیر در تصویب بودجه مازاد برای نیازهای نظامی کی‌یف متهم کرد.

به گفته جفریز، این جناح نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و معتقد نیست که روسیه دشمن ایالات متحده است. این جناح توسط «مارجوری تیلور گرین»، عضو مجلس نمایندگان رهبری می‌شود.

واشنگتن بارها گفته که آمریکا مایل به اعزام و استقرار نیروهایش در اوکراین نیست.

در این میان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه ۲۶ فوریه سال جاری میلادی اعلام کرد بود که مساله احتمال استقرار نیروهای غربی در اوکراین در نشستی در پاریس که با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور غربی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ماکرون، شرکت کنندگان درباره این مساله به اجماع نظر نرسیدند اما چنین سناریویی را نمی‌شود برای آینده کلا منتفی دانست.

پس از این نشست، نمایندگان بیشتر کشورهای شرکت کننده گفتند برنامه‌ای برای اعزام نیرو به کی‌یف ندارند.

همچنین «سرگئی ناریشکین»، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه ۱۹ مارس گفته بود که فرانسه آماده اعزام یک گروه نظامی به اوکراین است که ۲۰۰۰ نیرو دارد.

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آنها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت