Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@21:21:26 GMT

نگرانی‌ها از پیک چهارم کرونا

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۹۷۶۲

نگرانی‌ها از پیک چهارم کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، حریرچی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: انتظار این بود که به کاهش جان باختن ۵۰ یا ۶۰ کرونایی در روز برسیم که با قرمز شدن مازندران روند نزولی قابل انتظار رخ نداد.

حریرچی افزود: تجربه تلخ اردیبهشت که روند نزولی کرونا در کشور، دفعتاً صعودی شد؛ نشان داد که با کوچکترین اشتباه به قله اوج کرونا بر می‌گردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شرایط بیمارستانی ما آماده برگشت شرایط بحرانی را ندارد. سه بحران سخت را پشت سر گذاشتیم.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: کادر درمان ماشین نیست در یک سال گذشته شرایط سختی را پشت سر گذاشته است.

حریرچی افزود: وقتی خیل مردم مراعات نکنند و مسافرت بروند؛ در این شرایط نباید انتظار داشته باشیم کادر درمان از خود گذشتگی کند.

وی گفت: پیک چهارم اگر در بهمن اتفاق بیافتد با توجه به وضعیت موجود روانی و اقتصادی در جامعه، شرایط سختی خواهد بود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: دستور العمل های کنترل هوشمند شرایط را پیش بینی کرده و بهترین کار پاسداری از وضعیت فعلی ویروس است و نباید ساده انگاری کنیم.

حریرچی افزود: در شرایط کنونی نباید به بهانه رشد اقتصادی محدودیت‌های کرونایی را برداریم.
وی گفت: در کل کشور سه پیک داشتیم پیک سوم شدید بود که با طرح شهید سلیمانی این پیک کنترل شد.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: سیستم بهداشت و درمان و اقتصاد تحمل پیک چهارم را ندارد و به همین دلیل باید مراعات کنیم. گزارش تیم های رهگیری روند خوبی را نوید می دهد.

معاون کل وزیر بهداشت: اکنون شرایط بیمارستانی و پرسنلی ما آمادگی برگشت به بحران را ندارد. به همین دلیل روند نظارتی بیشتر شده است.

روند کرونا در گلستان کنترل شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان هم گفت: کرونا در استان روند نزولی دارد.
فاضل گفت: در پیک سوم تعداد بیماران کمتر از پیک اول و دوم بودند و مشکلات زیر ساختی بهداشتی استان حل شده است.

نگرانی از افزایش مسافرت ها به مازندران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران هم گفت: استان دیرتر از دیگر مناطق وارد پیک سوم شد.

موسوی افزود: متاسفانه در حالی که بیشتر استان‌های کشور پیک سوم شیوع کرونا را پشت سر گذاشته اند، این استان در حال ورود به پیک سوم است.

وی گفت: با برداشته شدن محدودیت ها مسافرت به مازندران بیشتر شده و این ما را نگران کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا مازوت کاظم صدیقی غنی سازی اورانیوم شاخص آلودگی هوا ایام فاطمیه حریرچی وزارت بهداشت ویروس کرونا پیک چهارم آلودگی هوا مازوت کاظم صدیقی غنی سازی اورانیوم شاخص آلودگی هوا ایام فاطمیه معاون کل وزیر بهداشت پیک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین‌اللهی اظهار کرد: نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا پیشتاز است و افتخاری بزرگ رقم زده است.

وی با بیان اینکه روند آموزش علوم پزشکی در دنیا در سال ۲۰۲۴ تاکید بر آموزش بالینی مبتنی بر جامعه بوده است، افزود: ادغام هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین در حال حاضر در جهان مطرح و جمهوری اسلامی ایران نیز در این زمینه، کارهای بزرگی انجام داده است.

 عین‌اللهی با بیان اینکه روش تدریس در گذشته به صورت سنتی استاد محور و جزوه محور بود، با تاکید بر نقش مهم دانشجویان، از دانشجویان فعال به عنوان یکی از مهمترین ارکان آموزش یاد کرد و گفت: در حال حاضر آموزش‌ها در علوم پزشکی بر اساس مسئله و حل مسئله در جریان است و فراتر از استاندارها عمل کرده و می کنیم.

وی دستاوردهای علوم پزشکی و حوزه سلامت را موجب افتخار ملی و بین المللی دانست و گفت: یکی‌ از دلایل موفقیت نظام سلامت ادغام آموزش و درمان در سال ۱۳۶۵ است چرا که آموزش را متناسب با نیاز بهداشت و درمان جامعه قرار داده و توانسته ایم تحولی در آموزش و درمان ایجاد کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی در حوزه آموزش پزشکی را به موازات یکدیگر پیش می‌بریم، افزود: در رشد کمی افزایش تعداد ظرفیت خدمات‌ سلامت، تماس دانشجو با جامعه، حضور دانشجویان در فیلد ارائه خدمات، توسعه مراکز آموزش پزشکی و حل مشکل خدمات توسط هیات های علمی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 عین اللهی توسعه پژوهش‌های کاربردی، افزایش دو برابری شرکت دانش بنیان و انجام پژوهش برای رفع نیازهای مردم را از جمله اقداماتی برشمرد که در بخش کیفی نظام سلامت انجام شده است.

 وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر دانشجویان در عرصه های خدماتی و تحقیقاتی، یادآور شد: تمرکز ما استفاده از آزمایشگاه های مهارتی و شبیه سازها در علوم پزشکی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و مهارت های آموزشی از راه دور است.

 وی گفت: توانمندسازی اساتید، اعضای هیات علمی و بکارگیری روش های نوین سنجش و ارزیابی از جمله مواردی است که باید در آموزش علوم پزشکی تجلی پیدا کند.

 عین اللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل شورای عالی کرامت در وزارت بهداشت، گفت: حفظ کرامت بیمار از سوی دانشجویان علوم پزشکی و نیروهای حوزه سلامت همواره مورد تاکید ما بوده و خواهد بود.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت مرجعیت علمی کشورمان در رشته های علوم پزشکی، یادآور شد: فعالیت گسترده شرکت‌های دانش بنیان در جهت پاسخگویی به نیاز جامعه و تحول در بهره مندی از ظرفیت نخبگان، تجاری سازی تحقیقات و تکمیل زنجیره علم و فناوری بخشی از ابزارهای رسیدن به این مرجعیت است. 
 
وی از تحصیل ۲۲۸ هزار ۶۹۷ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از نقاط قوت نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: خوشبختانه در دولت مردمی و در راستای تحقق عدالت در سلامت، در حوزه آموزشی ۲۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی به ظرفیت کشور اضافه شده و امسال برنامه ما تامین نیازهای آموزشی دانشگاه هاست.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دیگر دستاوردهای دولت مردمی آیت الله رئیسی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دوره، ۴ دانشکده علوم پزشکی، ۱۳ مجتمع عالی پزشکی، ۸ دانشکده پرستاری و ۴ دانشکده داروسازی ایجاد شده است.

 وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی باید در همه دانشگاه های علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد به تصویب آیین نامه دستیاری اشاره کرد و گفت: تعیین و تعدیل علمی میزان کشیک شب برای کلیه دستیاران مدنظر قرار گرفته‌ است و از سوی دیگر ارائه تسهیلات و بیمه پایه و تکمیلی در خصوص دستیاران تقویت شده است‌.

 وی با بیان اینکه بومی سازی منابع علمی را شروع کرده ایم، گفت: باید موضوعات نوظهور و میان رشته ای مورد توجه قرار گیرد. همچنین پیاده سازی فناوری جدید و نوین در آموزش پزشکی و رسیدن به مرجعیت علمی مدنظر ما قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی