Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبین علی میر گفت: از ابتدای امسال میزان صادرات از بازارچه های مرزی استان بیش از 950 هزار تن بوده است که این حجم با توجه محدودیت های بیماری کرونا یک رکورد محسوب می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مبین علی میر، مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون   بیان کرد: از ابتدای امسال میزان صادرات از بازارچه های مرزی استان بیش از 950 هزار تن بوده است که این حجم با توجه محدودیت های بیماری کرونا یک رکورد محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان در توسعه صادرات کالاهای غیر نفتی پیشتاز بوده و از هشت بازارچه استان هفت مورد فعال است و "پسابندر" هم در دهه فجر افتتاح می شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: در این بازه های زمانی بیش از  650 هزار تن در قالب ماده 116 در گمرکات دیگر نقاط کشور اظهار و از طریق بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان صادر شده است.

میر گفت: بیشترین صادرات هم از طریق بازارچه های میرجاوه و کهک انجام شد، بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان از گمشاد در حوزه افغانستان تا ریمدان در حوزه پاکستان فعال است و اغلب صادرات به پاکستان از طریق این مرزها صورت می گیرد.

مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: در 6 ماه اول سال جاری  10 درصد تجارت کشور از طریق بازارچه های مرزی استان صورت گرفته است.

وی بیان کرد: چنانچه در یک سری تصمیمات اتخاذ شده در کشور به ویژه تعهدات ارزی بازنگری شود، بازارچه های مرزی آمادگی دارند در خصوص تامین گوشت، برنج و نهاده های دامی نقش آفرینی کنند و صادرات از طریق آن ها به بیش از چهار میلیارد دلار خواهد رسید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طرزعلی در گفتگو با خبر ۱۴ گفت: برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تالاب هامون جازموریان جان دوباره گرفت
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت