Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-حجت نظری عضو شورای شهر تهران نوشت:خاطرم هست که ماه‌های پایانی دوره دهم مجلس شورای اسلامی، یکی از نمایندگان آن مجلس که از قضا به مجلس یازدهم هم راه پیدا کرده ، در مصاحبه‌ای که از رسانه ملی پخش شد تاکید کرد در شرایط شیوع کرونا و اوضاع نامناسب معیشتی نمایندگان نباید به مسائلی مانند انتخابات بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دغدغه آن نماینده محترم به‌جا بود، اما گویا همزمان با تغییر مجلس، دغدغه ایشان نیز به کل تغییر کرد و حداقل دیگر مصاحبه‌ای در انتقاد از بی‌توجهی مجلس به شیوع کرونا، معیشت مردم، گرانی‌های افسار گسیخته، آلودگی هوا و... مطرح نکردند.

مجلس هم به سراغ همان مواردی رفت که پیش‌تر به سبب انجام همان‌ها از مجلس دهم انتقاد کرده بودند. در این میان، یکی از مواردی که نمایندگان مجلس یازدهم در میانه بحران کرونا و مرگ‌های ناشی از آن و وضعیت بد اقتصادی مردم به آن علاقه‌مند شدند، موضوع انتخابات بود. به‌طوری که جلساتی متعدد را برای اصلاح و تغییر این قانون برگزار کردند و آه از هیچ نهادی هم بلند نشد که آیا این موارد، دغدغه و مطالبه امروز مردم است؟ آیا مردم مطالبه تغییر قوانین انتخابات را دارند؟

مجلس یازدهمی‌ها حالا در ادامه این روند و پس از دگرگون کردن شرایط کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری، به طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها رسیده‌اند و روز گذشته، با کلیات آن موافقت کردند. طرحی که هرچه گشتم، از جزییات و کم و کیف آن هیچ توضیحی به مردم و افکار عمومی داده نشده بود و متن کامل آن هم دست‌کم برای اطلاع بنده و دیگر شهروندان موجود نبود.صرفا چند مصاحبه و اظهارنظر رسانه‌ای درمورد آن پیدا کردم و درکمال ناباوری،متوجه شدم طرح امروز مجلس، نه برای انتخابات آتی شورای شهر، که برای انتخابات 1404 است و اصل ماجرا، ثبت‌نام از داوطلبان به شرط قبولی در آزمونی است که شش ماه قبل از انتخابات از متقاضیان اخذ خواهد شد.

واقعا نمی‌دانم هدف بهارستان‌نشینان از چنین تغییراتی در قانون چیست و اساسا چه فوریتی باعث شده تا آنان، معیشت مردم را رها کرده و به فکر انتخابات 1404 شوراهای شهر باشند. اما می‌دانم پاسداری از نهادهای مدنی وظیفه تک‌تک افرادی است که به جمهوریت این نظام و مردمسالاری باور دارند. کنکوری شدن شرکت در انتخابات شوراها، بیشتر شبیه به فیلتری است که اگر نخواهیم آن را ضمانتی برای حضور دست‌کم هشت ساله جریان حاکم مجلس بر شوراها هم بدانیم، این ابهامات را ایجاد کرده که اساسا سازوکار تدوین سوالات چگونه است و چه ضمانتی بر عدم لو رفتن آن وجود دارد؟ در ثانی در شرایطی که بسیاری از کشورها نظام کنکوری و لغتی را مطرود می‌دانند، مهندسان انتخابات ۱۴۰۴ با چه متر و معیاری قصد دارند تا تعهد و مردم‌داری و شجاعت یک نماینده را در آزمون سراسری بسنجند؟ چطور می‌توان از طریق آزمون پی‌برد که یک نفر چقدر در پیگیری اهداف و مطالبات مردم جدیت دارد و چقدر ممکن است در برابر وعده‌هایی مانند املاک نجومی و رشوه‌های مانند رشوه 65 میلیاردی مورد اشاره آقای میرسلیم و... سست شود؟
این تغییر احتمال حضور افراد توانمند، کارکشته و سلیم‌النفس در انتخابات شوراها را کاهش می‌دهد، چراکه چنین افرادی، حاضر نیستند عزت‌نفس خود را در طبق آزمونی قرار دهند که نیت طراحش محل تردید است. دوستی به شوخی می‌گفت طرح بعدی مجلس باید موافقت با راه‌اندازی کلاس‌های کنکور شورای شهر باشد.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد انتخابات شوراها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی،سیاست حمایت دولت از تولید را سبب تمجید رهبر انقلاب از دولتمردان و خوب شدن حال کارگران عنوان کرد و گفت: دولت با ابتکار عمل خود بیش از ۸ هزار واحد و کارخانه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداند.

ذبیح الله اعظمی ساردویی در گفت و گو با ایرنا درباره فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران و اشاره ایشان به احیای هزاران کارگاه تعطیل‌شده یا نیمه تعطیل از سوی دولت سیزدهم گفت: یکی از اولویت‌های دولت از همان ابتدا، حمایت از مردم در تمام بخش‌ها بود که در عمل آنرا اثبات کرد تا حال کارگران در این دولت خوب شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در دولت گذشته به دلیل شرایط تحریمی، کرونا و ضعف مدیریتی، بیشتر کارگاه‌های تولیدی و حتی کارخانه‌های مهم تعطیل شدند اما دولت سیزدهم با ابتکار عملی که مسوولان آن تعریف کردند، بیش از ۸ هزار واحد و کارخانه تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداند و در عمل بسیاری از کارگرانی که بیکار شده بودند به اشتغال قبلی خود بازگشته و همچنین ۱۹۱ هزار شغل جدید ایجاد شد.

ساردویی با بیان اینکه توجه دولت به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان به رونق اقتصاد کمک شایانی کرد، یادآور شد: ۵ هزار شرکت دانش بنیان در ابتدای دولت سیزدهم فعالیت می‌کردند که این رقم در ۲ سال گذشته با عملکرد و حمایت دولت به بیش از ۱۰ هزار واحد رسید که نشان دهنده رویکرد دولت در جهش تولید و توجه به بخش خصوصی است

وی با اشاره به بازدید که از کارخانه تراکتورسازی تبریز انجام داد، تصریح کرد: طبق آماری که در این بازدید انجام شد، تولیدات این کارخانه نسبت به سال‌های ۹۸ تا ۱۴۰۰ در قطعات مختلف چندبرابر افزایش یافته که گویای این واقعیت است که رشد تولید در ۲ سال اخیر برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب محقق شده است.

نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی درباره اینکه چگونه می‌توان از امکانات و ظرفیت مجلس برای تحقق فرمایشات رهبری استفاده کرد، توضیح داد: مجلس یازدهم در چهار سال گذشته قانون‌های مهمی مانند قانون جهش تولید دانش بنیان، قانون مالیات بر عایدی سرمایه، قانون اصلاح موادی از قانون مالیات‌های مستقیم، قانون جهش تولید مسکن و دیگر قوانین مرتبط با مردم و تولید را مصوب کرد و مجلس دوازدهم باید این مسیر را ادامه دهد و دولت نیز با اجرای قوانین مهم، در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب گام بردارد.

ساردویی با بیان اینکه مردم در ۴۵ سال گذشته ثابت کردند هرجا به میدان آمدند موجب موفقیت شد، تصریح کرد: انقلاب، جنگ تحمیلی، حضور در صحنه‌ها در بزنگاه‌های تاریخی از جمله جلوه‌های مهم حضور مردم در میدان است که این حضور همیشه به طعم شیرین موفقیت و پیروزی ختم شده است و در این مقطع هم باید کار را به مردم سپرد که قطعا نتیجه خواهد داد.

وی با بیان اینکه تثبیت نرخ ارز و مشارکت بانک‌ها در تولید، منویات رهبر معظم انقلاب برای رشد و توسعه کشور با مشارکت مردم را محقق خواهد کرد، گفت: برای اینکه این روند رو به رشد در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه داشته باشد، ضروری است بانک‌ها از تولیدکنندگان حمایت فعال داشته و تسهیلات لازم را به آنها پرداخت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • تغییر عرصه بین‌الملل به واسطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد