Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های فولادی با سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب خلیج‌فارس به داخل کشور، باعث استفاده از آب تصفیه شده دریا در حوزه صنایع آب‌بر مانند فولاد شده است. گروه کشت و صنعت بازارنیوز - سیدسهند شریف زاده؛ یکی از صنایع مهمی که در سال جهش تولید، یک جهش و رشد مناسب در تولید داشت؛ صنعت فولاد بوده است. این رشد در تولید در شرایطی بوده که صنعت فولاد در جهان با کاهش روبرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده فولاد، چین نیز به دلیل کرونا با کاهش تولید روبرو بوده است.

همچنین بحث آب‌بر بودن این صنایع نیز بسیار مدنظر بوده است. تجربه کشور‌های بزرگ دارای صنایع فولاد، به خوبی بیان می‌کند که می‌توان با ۱) تصفیه‌خانه‌های پساب‌های شهری ۲) بازفرآوری آب خروجی از واحد‌های فرآیند‌های تولید فولاد ۳) کاهش مصرف اب در فرآیند‌ها و سیکل‌های تولید ۴) بهینه‌سازی فرآیند‌های کولینگ تاور از طریق انتقال تکنولوژی از هدررفت آب جلوگیری کرد.

از طرف دیگر، شرکت‌های فولادی با سرمایه‌گذاری ۱۶ هزار میلیاردی به تامین مالی پروژه انتقال آب خلیج‌فارس به داخل کشور پرداختند که سرمایه‌گذاری بسیار مهمی بوده است که باعث استفاده از آب تصفیه شده خلیج‌فارس در حوزه صنایع آب‌بر مانند فولاد شده است.  

مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با بازارنیوز پیرامون صنعت فولاد داخل کشور گفت: شرکت‌های فولاد رشد تولید مناسبی در شرایط تحریم و کرونا داشته اند که با توانسته اند با افزایش تولید صادرات انجام داده و ایران را از واردات این محصول بی نیاز کنند.

وی با تاکید بر حمایت مجلس از صنعت فولاد افزود: کمیسیون حتما از صنعت فولاد کشور حمایت می‌کند و در همین راستا طرح بسیار مهمی برای حمایت از صنعت فولاد کشور در حال تدوین است که انشاله طی هفته جاری در کمیسیون طرح و تصویب می‌شود.  

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون آب و کشاورزی مجلس در گفتگو با بازارنیوز پیرامون ابداعات شرکت‌های فولاد در زمینه ذخیره سازی آب گفت: اقدامات فولادی‌ها برای بحث پساب، اقدامات ارزنده‌ای بود و ما تاکید می‌کنیم که صنعت فولاد باید به سمت و سویی برود که کمترین میزان استفاده از آب بشود و به جای آن از پساب استفاده کنیم.

وی با اشاره به اولویت‌های زیست محیطی در صنعت فولاد کشور گفت: ملزومات زیست محیطی سیاست ماست و الحمدلله کارخانه‌های فولاد هم این سیاست را دنبال می‌کند که این از کار‌های ارزنده فولاد است. با توجه به آلودگی که این روز‌ها در اصفهان و دیگر شهر‌های بزرگ مواجه هستیم، باید با جدیت پرونده فولاد را در اولویت قرار داد و برای تمام طرح‌هایی که دارند پیوست محیط زیست هم مد نظر قرار داد.

نماینده خمینی شهر در مجلس تاکید کرد: نمایندگان هم پیگیر قضایا هستند و از کارخانه‌های فولاد که از پساب استفاده می‌کنند، به محیط زیست توجه دارند، آلایندگی تجهیزات را انجام می‌دهند و فیلتر‌های مربوطه که جلوی آلایندگی هوا را می‌گیرد استفاده می‌کنند، حمایت قانونی می‌کند و نمایندگان از هیچ حمایتی دریغ نمی‌کنند و انشاله در همین راستا بحث کاهش مالیات تولید از ۲۵ به ۲۰ درصد را به نتیجه برسانند. برچسب ها: فولاد ، مجلس ، محیط زیست ، خلیج فارس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lmt

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فولاد مجلس محیط زیست خلیج فارس شرکت های فولاد صنعت فولاد خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کاهش پیدا می‌کند.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ مصطفی طاهری امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت- ماه در همایش صنعت برق با اشاره به اینکه سال گذشته قانون مانع‌زدایی از صنعت برق در مجلس تدوین شد، اظهار کرد: برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ هزینه تولید برق ناترازی مالی نداشت و این ناترازی برق به دلیل اجرای این قانون رفع شد.

وی با اشاره به اینکه بدهی دولت به صنعت برق بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، افزود: سال گذشته در مجلس ویژه برای صنعت برق ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق چاپ شد تا بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرعت پیشرفت صنعت با پیشرفت سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی یکی نیست، گفت: سالیانه نیاز به مصرف گاز و برق داریم اما تولید متناسب با مصرف نیست و عقب‌ماندگی وجود دارد.

طاهری گفت: به عبارتی با دست خودمان سالانه ۲۵ درصد تولید به واسطه همین ناترازی‌ها که در نهایت با قطع برق و گاز انجام می‌شود، کم شده و به تعطیلی کارخانه منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه بهینه‌سازی در برق، نفت، گاز و حمل و نقل در کشور منابع خوبی در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: فعالان تولید باید از این منابع استفاده مناسب داشته باشند.

کد خبر 749844

دیگر خبرها

  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال