Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@07:43:24 GMT

استقلال ارتش مدیون نیروی انسانی متعهد و مجاهد است

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۰۷۴۷

استقلال ارتش مدیون نیروی انسانی متعهد و مجاهد است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار دوم مهدی شعبان‌زاده صبح پنج‌شنبه در مراسم دانش آموختگی دانش پژوهان مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) در رشت با اشاره به اینکه حضرت زهرا در زندگی کوتاه اما پربرکت خود به عنوان یک الگوی بین المللی محسوب می‌شود، گفت: رابطه حضرت زهرا (س) با جهان پیرامون و در زندگی شخصی به عنوان یک راهبرد زندگی در عصر امروز مورد استفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیروی و دفاع از ولایت مهم‌ترین نکته زندگی حضرت زهرا است، بیان کرد: این بانوی بزرگ در راه دفاع از حریم ولایت جان خود را فدا کرد و به شهادت رسید.

فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم نداجا در رشت با بیان اینکه موارد عبادی، تربیتی، سیاسی و اخلاقی حضرت زهرا (س) سرمشق زنان و مردان مسلمان است، افزود: این بانوی بزرگ اسلام با برخورداری از سجایای اخلاقی به درجه بالایی نزد خداوند رسیده بودند.

وی با اشاره به اینکه خدمت در نظام اسلامی افتخار است، تصریح کرد: دانش آموختگان در مراسم امروز، افتخار سربازی برای نظام جمهوری اسلامی را پیدا کرده‌اند و باید به خود ببالند که در این لباس مقدس به خدمت نیروی راهبردی دریایی راه می‌یابند.

امیر شعبان زاده با بیان اینکه سربازان باید همواره آماده شهادت باشند، اضافه کرد: سربازان باید همواره اهداف خود را مرور کنند تا دچار زندگی روزمره نشوند و بتوانیم به اهداف تعیین شده دست یابیم.

فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم نداجا در رشت، الحاق ناو موشک انداز زره به بدنه نیروی راهبردی را مدیون نیروی انسانی متعهد و مجاهد دانست و عنوان کرد: با استفاده از نیروی انسانی خود توانستیم از وابستگی صرف در این حوزه به یک استقلال کامل در حوزه شناورهای سطحی و زیرسطحی و جنگ‌های الکترونیک برسیم.

وی با بیان اینکه جوانان به عنوان یک نیروی تازه نفس، متعهد، انقلابی و آموزش دیده وارد عرصه شدند، تصریح کرد: حضور جمهوری اسلامی در دریا به عنوان دست بلند نظام، وظیفه سنگینی را متوجه نیروهای جدید می‌کند و باید همواره توجه داشته باشند که آموزش‌های خود را به مهارت و مهارت‌ها را نیز مدام ارتقا دهند.

امیر شعبان زاده با تاکید بر ارتقای ایمان و دانش و شجاعت، ادامه داد: ایمان موجب می‌شود در بزنگاه‌ها کم نیاوریم و در عرصه دریایی حضور قدرتمند و مؤثری داشته باشیم و با توسل به قرآن و ائمه (ع) توان و مهارت خود را ارتقا دهیم و همین بن مایه اعتقادی، ما را از سایر ارتش‌های دنیا متمایز می‌کند.

وی با بیان اینکه نیروهای جدید ارتش باید خود را با تجهیزات، تهدیدات و علوم جدید دریایی به روز کنند، بیان کرد: باید با روزآمد کردن دانش خود از علم روز دنیا عقب نمانید و به مؤلفه‌های تعیین شده توسط مقام معظم رهبری دست یابید.

کد خبر 5122016

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری نیروی دریایی خودکفایی نیروی انسانی ویروس کرونا شیراز آمار کرونا کرمانشاه بوشهر گرگان آلودگی هوا شهرستان کرج شیوع کرونا شهرکرد دهه فجر لیگ برتر فوتبال ایران آیت الله مصباح یزدی قزوین حضرت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • سانحه برای هواناوهای ارتش آمریکا و جراحت ۳۰ ملوان و تفنگدار دریایی
  • اشغالگران با پایان جنگ در چارچوب هر توافقی با حماس مخالف هستند
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی