Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد بیماری کبد چرب و استئاتوهپاتیت غیرالکلی، احتمال بستری شدن در بیمارستان را به دلیل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویروس کرونا از ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ در ووهان چین شیوع پیدا کرد و سپس به مناطق و کشورهای دیگر انتقال پیدا کرد. تا کنون ۹۱ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۷۴۵ نفر به این بیماری مبتلا شدند و یک میلیون و ۹۵۶ هزار و ۳۸۶ نفر آن‌ها نیز جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان از زمان آغاز شیوع این ویروس تا کنون در حال بررسی عوامل مختلف تاثیرگذار بر آن بوده‌اند.

کسانی که بیشتر از دیگران مستعد ابتلا به بیماری کووید -۱۹ هستند شامل افراد مسن، افراد مبتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و ریوی و دیگر بیماری‌های مزمن می‌شود. استئاتوز کبدی که شامل بیماری کبد چرب غیر الکلی و استئاتوهپاتیت غیرالکلی می‌شود، با چاقی احشایی، بیماری متابولیک توسعه یافته و التهاب مزمن و آشکار ارتباط دارد. با توجه به اینکه بیماری کووید -۱۹ نیز با التهاب مرتبط است، می‌توان بیماری کبد چرب و استئاتوهپاتیت غیرالکلی را جزو عوامل خطرآفرین این بیماری در نظر گرفت.

گروهی از محققان به منظور بررسی تاثیر بیماری کبد چرب و استئاتوهپاتیت غیر الکلی بر بیماری کووید -۱۹، مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها داده‌های سلامت بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ فرد بزرگسال مبتلا به کرونا را بررسی کردند. اطلاعات پزشکی این افراد از ۵۶ کلینیک مراقبت‌های بهداشتی اولیه و ۱۲ بیمارستان از تاریخ اول مارس سال ۲۰۲۰ میلادی تا ۲۵ آگوست همان سال جمع آوری شده بود.

هدف اولیه محققان از انجام این مطالعه، بررسی تاثیر بیماری کبد چرب و استئاتوهپاتیت غیر الکلی بر افزایش خطر بستری شدن در بیمارستان، به دلیل مبتلا شدن به بیماری کووید -۱۹ بود. پژهشگران دیگر عوامل تاثیر گذار در این زمینه مانند تفاوت‌های جنسیتی و نژادی را نیز در نظر گرفتند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که استئاتوز کبدی خطر بستری شدن در بیمارستان را به دلیل ابتلا به بیماری کووید -۱۹ افزایش می‌دهد. علاوه بر این محققان به این نتیجه رسیدند که هر چه افراد مدت زمان بیشتری درگیر بیماری کبد چرب و استئاتوهپاتیت غیرالکلی باشند، خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل آلوده شدن به ویروس کووید -۱۹ در آن‌ها به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.

زمانی که مشخصات دموگرافیک (جمعیت شناختی‌) افراد شرکت کننده در مطالعه ارزیابی شد، محققان متوجه شدند خطر بستری شدن در بیمارستان در مردان و زنان از هر نژاد و قومی به صورت یکسان افزایش پیدا کرد. البته لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تایید شود.

به گفته محققان لازم است افرادی که شاخص توده بدنی (BMI) بالایی دارند، برای بیماری کبد چرب و استئاتوهپاتیت غیرالکلی غربالگری شوند تا از تمام خطرات مرتبط با چاقی احشایی و کووید -۱۹ مطلع شوند.

با وجود اینکه مزایای مصرف متفورمین، آگونیست گیرنده پپتید گلوکاگون ۱ و جراحی چاقی، امیدوار کننده است، اما روش‌های بیشتری برای درمان بیماری کبد چرب و استئاتوهپاتیت غیرالکلی نیاز است. اصلی‌ترین روش درمان بیماری‌های ذکر شده، کاهش وزن است. این موضوعی است که پژوهشگران باید در آینده به طور خاص به آن بپردازند.

نتایج این مطالعه در مجله medRxiv منتشر شده است.

کد خبر 468239

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا کبدچرب ابتلا به کرونا شیوع کرونا بیماران کبدی کرونا در جهان کرونا و کبد چرب کبد چرب و کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کووید غیر الکلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو زن قربانی تیراندازی در مراسم عروسی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان، فرماندار عنبرآباد گفت: در نتیجه تیراندازی شامگاه جمعه حین برگزاری جشن عروسی، خاله عروس و خواهر داماد جان خود را از دست دادند. 

یزدان افشاری‌پور افزود: فردی که به دلیل مصرف مشروبات الکلی در حالت عادی نبوده است با سلاح جنگی کلت تیراندازی کور می‌کند که این ۲ نفر که ۳۰ و ۲۳ ساله بودند جان خود را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: بار‌ها در مورد خطرات تیراندازی در عروسی و این رسم نامناسب اخطار داده شده است و رفع کامل آن نیاز به کار فرهنگی بیشتر دارد.

فرماندار شهرستان عنبرآباد یادآور شد: برای مقابله با توزیع و مصرف مشروبات الکلی برنامه داریم و جمع آوری سلاح غیرمجاز در کل جنوب استان هم طی ماه‌های اخیر تشدید شده است.

 آذرماه سال گذشته نیز در تیراندازی در یک عروسی در عنبرآباد فردی جان باخت.

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تیراندازی در عروسی جان دو نفر را در عنبرآباد گرفت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تیراندازی در عروسی/ تکرار یک رسم غلط ٢ نفر قربانی گرفت
  • تیراندازی در عروسی دو نفر را به کام مرگ فرستاد
  • دو زن قربانی تیراندازی در مراسم عروسی
  • تیراندازی در عروسی ۲ قربانی گرفت
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟