Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@07:12:54 GMT

کشف دو نوع جدید از ویروس کرونا در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۲۶۴۱

کشف دو نوع جدید از ویروس کرونا در آمریکا

دانشمندان در اوهایو آمریکا دو سویه جدید و جهش یافته از ویروس کووید-19 یافته‌اند که با دو نوع قبلی شناسایی شده در انگلیس و آفریقای جنوبی متفاوت است و توانایی انتقال و شیوع بیشتری دارد.

 بر اساس گزارش اولیه "گیزمودو"، دانشمندان مستقر در اوهایو آمریکا دو نوع جدید از ویروس کرونا کشف کرده‌اند.

تیمی از دانشمندان دانشگاه ایالتی اوهایو جهش‌های جدیدی را در ویروس کووید-19 کشف کرده‌اند که مانند سایر سویه‌های شناسایی شده تاکنون، افراد بیشتری را آلوده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بدان معنی است که این سویه‌های جدید می‌توانند با سرعت بیشتری در یک جمعیت خاص گسترش یابند و پتانسیل نگران کننده‌ای برای افزایش تعداد ابتلاهای جدید در ایالات متحده ایجاد می‌کنند؛ کشوری که به شدت با این بیماری دست به گریبان است و هر روزه آمار بالایی در تعداد ابتلاهای جدید و قربانیان دارد.

محققان می‌گویند سویه دوم ویروس کرونا که در آمریکا شناسایی شده است، واگیرتر از سویه‌های قبلی است.

گزارش گیزمودو می‌گوید یکی از این دو سویه جدید ویروس کرونا فقط در یک نفر مشاهده شده است، این بدان معنی است که فعلا نمی توان حدس زد که تا چه میزان قابلیت شیوع دارد. اما محققان کشف کردند که این سویه، جهش مشابهی با سویه B.1.1.7 دارد که ماه گذشته شاهد به وجود آمدن آن در انگلیس بودیم.

اما سویه جدید دوم با سرعت بیشتری در کلمبوس اوهایو در حال گسترش است. این سویه شامل ترکیبی کشنده از جهش‌ها است که برخی از آنها قبلاً هرگز دیده نشده‌اند و قابلیت انتقال ویروس را به شکل چشمگیری افزایش داده‌اند.

با این حال دانشمندان هنوز تصویر کاملی از این سویه‌های جدید ندارند. مطالعه آنها هنوز در دست آماده‌سازی برای چاپ است، این بدان معناست که یافته‌های آنها هنوز در جامعه علمی ارزیابی کاملی نشده است.

"پیتر موهلر" نویسنده و مدیر ارشد علمی از مرکز پزشکی "وکسنر" ایالت اوهایو در یک خبرنامه مطبوعاتی گفت: مهم است که ما نسبت به این سویه‌های جدید تا حصول اطلاعات بیشتر واکنش بیش از حد نشان ندهیم.

محققان می‌گویند هنوز هیچ گونه ارتباطی میان این سویه‌های جدید با افزایش مرگ و میر وجود ندارد.

"موهلر" افزود: ما باید تأثیر جهش‌ها را در انتقال ویروس، شیوع آن در جامعه و اینکه آیا تأثیر قابل توجهی بر سلامت انسان دارد، درک کنیم.

نیازی به گفتن نیست که نوع واگیردارتر ویروس کرونا موج جدیدی در تعداد ابتلاهای جدید ایجاد می‌کند که متعاقب آن فشار به مادر درمان افزایش می‌یابد.

دانشمندان هنوز سویه جدیدی را که کشنده‌تر باشد، شناسایی نکرده‌اند که این در مورد همه سویه‌های جدید شناسایی شده در انگلیس، آفریقای جنوبی و ایالات متحده صدق می‌کند./ایسنا


آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سویه های جدید شناسایی شده ویروس کرونا سویه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند