Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@14:11:56 GMT

اکتشاف معدن روستای زیبای همیجان را از بین می‌برد

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۲۷۷۸

اکتشاف معدن روستای زیبای همیجان را از بین می‌برد

عبدالهیان از اهالی روستای همیجان گفت: مردم روستای همیجان که این روستا و طبیعت زیبای آن را سند هویتی خود می‌دانند تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند که معدن‌کاری در این روستا انجام گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد عبدالهیان یکی از اهالی روستای همیجان در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در خصوص فعالیت معدن سنگ آهن همیجان گفت: محدوده اکتشافی معدن که یک کوه است در داخل روستای همیجان قرار دارد و چنانچه فعالیت‌های اکتشافی معدن در این نقطه انجام گیرد کل روستا تخریب می‌شود چرا که خانه‌ها و درخت‌های مردم در پایین این کوه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: روستای زیبای همیجان در فاصله ۱۰ کیلومتری مرکز شهرستان بهاباد قرار دارد، یک روستای بکر و دست نخورده و روستای نمونه هدف گردشگری و چیزی شبیه یا حتی زیباتر از روستای  ماسوله در شمال است، خانه‌ها پلکانی از پایین به سمت بالا است و درون دره از ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر درختان گردو وجود دارد که شادابی خاصی به روستا داده است.

عبداللهیان تصریح کرد: چشمه‌ها و قنوات موجود در کوهی که محل اکتشاف سنگ آهن همیجان است تامین کننده تمام آب روستای همیجان و روستاهای اطراف آن است و برخی این موضوع را مطرح می‌کنند که تاثیر اکتشاف معدن بر منابع آبی بررسی می‌شود در حالی که مردم به هیچ عنوان حاضر نیستند که فعالیت‌های اکتشافی معدن در این روستا انجام گیرد و آرامش موجود در روستای همیجان را با هیچ چیز عوض نمی‌کنند.

وی ادامه داد: چنانچه آب منطقه‌ای هم با بررسی اعلام کند که اکتشاف معدن در این روستا به منابع آبی هیچ ضرری نمی‌زند و حتی به منابع آبی روستا اضافه هم می‌شود مردم روستای همیجان که این روستا و طبیعت زیبای آن را سند هویتی خود می‌دانند تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند و اجازه نمی‌دهند که معدن‌کاری در روستای همیجان انجام گیرد.

عبداللهیان عنوان کرد: مردم روستای همیجان به طرق مختلف و تجمع روبروی اداره منابع طبیعی، اداره میراث فرهنگی، محیط زیست شهرستان و فرمانداری شهرستان و ... اعتراضات خود را نسبت به معدن کاری اعلام کردند و نه تنها اهالی این روستا بلکه مردم شهرستان بهاباد نیز نسبت به معدن کاری در روستای همیجان معترض هستند و صدای خود را به طرق مختلف به گوش مسئولان رسانده اند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: روستای همیجان انجام گیرد معدن کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سلیمی مفرد ظهر سه شنبه در بازدید از روستاهای سطح بخش آبپخش اظهار داشت: برخی از روستاهای بخش آب‌پخش از جمله چم‌درواهی با توجه به نداشتن دهیاری و اعتبار کم روستا نیازمند توجه بیشتر مسئولان شهرستان هستند.

وی افزود: ۲ روستای چم دوراهی و میاندشت در مسیر اصلی ورودی و خروجی بخش آب‌پخش قرار گرفته‌اند و این موضوع نیازمند توجه بیشتر به ورودی‌های این روستاها به منظور جذب گردشگر است.

سرپرست بخشداری آب‌پخش ابراز داشت: آسفالت بریدگی‌های مسیر اصلی روبروی روستای میاندشت و ورودی این روستا از مهم‌ترین دغدغه‌ها و مطالبات مردم از اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دشتستان است.

کد خبر 6093283

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • رخ نمایی بهار در طبیعت زیبای روستای فندخت شهرستان زیرکوه
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه