Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسلامی با بیان اینکه در دوران کرونا با تلاش‌های صورت گرفته ۱۳ بیمارستان در سطح کشور ساخته شد، گفت: با ساخت این بیمارستان ها، یک هزار و ۱۰۰ تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور افزوده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، محمد اسلامی  وزیر راه و شهرسازی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از بیمارستان ۸۵ تختخوابی مهدیشهر در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه وزرات راه وشهرسازی وظیفه ساخت بیمارستان ها را برعهده دارد، گفت: از ابتدای دولت تدبیر امید تا کنون حدود 64 بیمارستان تحویل سیستم درمان داده شده و 30 بیمارستان نیز در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در دوران کرونا با تلاش‌های صورت گرفته ۱۳ بیمارستان در سطح کشور ساخته شد، افزود: با ساخت این بیمارستان ها، یک هزار و ۱۰۰ تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور افزوده شد. 

اسلامی با بیان اینکه متاسفانه 14 سال از ساخت بیمارستان مهدیشهر می گذرد، افزود: تاخیری که در تکمیل این بیمارستان بوجود آمد به علت این بود که قصد داشتیم در بیمارستان تغییراتی دهیم  که مبتنی بر نیاز وزارت بهداشت در زمینه بخش ایزوله کرونایی باشد .

وی با اشاره به اینکه طی یک و نیم الی 2 سال اخیر این عقب‌ماندگی جبران شده، گفت: با توجه به شرایط کرونا، بخش درمانی نیاز به بیمارستان دارد و از آنجایی که تامین نیازهای بخش بهداشت هم زمان بر است، بیمارستان مهدیشهر تا پایان سال تکمیل نخواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی درباره مشکل دسترسی بیمارستان مهدی‌شهر افزود : اگر زمانی که قرار بود این بیمارستان جانمایی شود مسئولیتی داشتم هرگز نمی‌گذاشتم این بیمارستان در این مکان ساخته شود.

اسلامی با تاکید بر اینکه این بیمارستان شتاب زده جانمایی شده و مشکل دسترسی دارد، اظهار کرد: قاعدتا ارتباط و رفت وامد به بیمارستان پرشتاب خواهد بود و جا نمایی بیمارستان در این مکان خلاف عقل است.

وی تصریح کرد: باید تمهیدات خاص ترافیکی برای آن اتخاذ شود که پیشنهاد شده راه و شهرسازی با شهرداری مهدی‌شهر برای انجام این امر همکاری کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۳۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: در حال حاضر صدور هرگونه پایان کار مستلزم رعایت نکات سیما و منظر متناسب با شهر قم است.

مجید متین فر گفت‌و گو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه در حوزه سیما و منظر، کمیته‌های نما در مناطق مختلف ایجاد شده است، اظهار کرد: در حوزه سیما منظر شهر تعامل استانداری، اداره کل راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی و شهرداری لازم است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد برای نزدیک کردن دیدگاه‌های این دستگاه‌ها با یکدیگر افزود: از نظر سیما و منظر شهری تعاریف جدیدی در حال مطرح شدن است.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری قم با اشاره به اینکه مسائل مرتبط با معماری اسلامی، ایرانی و سبک‌های وارداتی گسترده است، خاطرنشان کرد: در این موضوعات توافق نظری کاملی وجود ندارد و الگوی کاملی نداریم که بگوییم ساخت‌وسازها طبق این الگو باید انجام شود و الزام‌آور است، اما می‌توانیم موضوعات و نمادهای نامطلوب را شناسایی کنیم و آن را کاهش دهیم.

متین‌فر ادامه داد: یکی از اتفاقات جدید در ساخت‌وساز شهری قم احداث نمادی شبیه به گنبد است در صورتی که سبک و عناصر ایرانی اسلامی داشته باشد، جای تأمل دارد اما احداث گنبدهایی که به سبک معماری بیزانسی هستند، عنصری نامطلوب و بیگانه است.

وی اضافه کرد: از سال گذشته اقدامات سلبی و پیشگیرانه زیادی با سازنده‌ها صورت گرفت و حتی در مواردی با قوه قهریه وارد شدند، بعضی سازه‌ها برش خورد و بعضی اجازه تکمیل پیدا نکرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری قم تاکید کرد: در حال حاضر نیز صدور هرگونه پایان کار مستلزم رعایت این نکات است و امید می‌رود با تعامل بین سازمان و سازندگان این شرایط بهتر از گذشته پیش برود.

متین‌فر افزود: در حال حاضر جلساتی با اداره کل راه و شهرسازی، سامان نظام مهندسی و حتی مهندسان ناظر یا طراحان و معماران پروژه‌ها وجود دارد و این مسئله سختگیرانه بررسی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا دو ماه آینده نیز یک نشست تخصصی برای سیما منظر شهری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به دغدغه بزرگان و مردم در این زمینه تعاملات با حوزه و اعلام آمادگی از طرف این نهاد و نخبگان دانشگاهی وجود دارد و امیدواریم این تعامل سبب شود تا شهر قم معماری اصیل خود را بازیابد.

کد خبر 750003

دیگر خبرها

  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • مشارکت قرارگاه خاتم الانبیا در ساخت مسکن ملی در آذربایجان غربی
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب