Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حدود ۱۱ ماه از آغاز شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور و به تبع آن آذربایجان غربی می گذرد که در این مدت، سه خیز قابل توجه شیوع پشت سر گذاشته شده است.

آذربایجان غربی که همواره یکی از استان های با شیوع بالا در کشور بوده و در حال حاضر نیز حدود ۷.۷ درصد کل مبتلایان به کرونا در کشور و ۶ درصد فوتی های ناشی از این ویروس را در اختیار دارد، در اواخر آذرماه سومین خیز را نظیر کشور پشت سر گذاشت و روند کاهشی ابتلا و مرگ و میر آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که تعداد روزانه بستری شدگان در برخی روزها حتی در آذربایجان غربی به بیش از ۳۰۰ نفر در دوران خیز می رسید و مرگ و میر ها نیز از ۴۰ نفر بالا می رفت، با آغاز روند کاهشی حتی شاهد بستری شدن روزانه ۳۰ نفر نیز در استان بودیم و در یکی از روزها هم، تعداد فوتی ها به صفر رسید که خبر بسیار خوشایندی برای استان بود.

در حال حاضر تعداد کل بستری ها در استان به ۲۰ درصد بستری شدگان در روزهای اوج کرونایی رسیده و روند افزایشی مرگ و میرهای ناشی از کرونا نیز به نزدیک یک دهم کاهش یافته است.

وضعیت کرونایی آذربایجان غربی پایدار شده است

استاندار آذربایجان غربی در این باره گفت: به دلیل تاثیر مثبت تعطیلی ها، محدودیت ترددها و رعایت دستورالعمل های بهداشتی وضعیت استان پایدار شده و شاهد کاهش آمار ابتلا و مرگ به خاطر کرونا هستیم.

محمدمهدی شهریاری با بیان اینکه بی توجهی به نظارت ها و عادی انگاری ۲ خطر اصلی تثبیت شرایط پایدار کرونا در استان است، اضافه کرد: اگر برای حفظ شرایط فعلی حساسیت لازم و اقدامات موثر انجام نشود، موج بعدی کرونا با تلفات بیشتری آغاز می شود.

وی اظهار کرد: به دلیل همراهی مردم، چهار شهر چایپاره، سردشت، پیرانشهر و بوکان از وضعیت آبی برخوردار هستند و برای اینکه آمار شهرهای آبی افزایش یابد، باید به دور از خستگی و بی تفاوتی، مصمم تر از همیشه نسبت به تثبیت و بهبود شرایط اقدام شود.

وی ادامه داد: از روز شنبه فعالیت تالارهای پذیرایی که از جمله صنوفی هستند که متحمل بیشترین خسارت شده اند با رعایت دستورالعمل های تدوین شده دانشگاه علوم پزشکی، آغاز می شود.

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: از ابتدای شیوع کرونا بیشتر مراسم به صورت غیر قانونی و زیرزمینی و بدون رعایت موارد بهداشتی برگزار می شد و امروز نیز اگر تالارهای پذیرایی دستور العمل های بهداشتی را رعایت نکنند، دوباره تعطیل می شوند.

وی گفت: از مجموع ۲ هزار و ۷۴۴ روستای دارای سکته در استان در ۴۷ درصد آنها هیچ نمونه ای از بیماری کرونا گزارش نشده که نشان دهنده وضعیت بهتر روستاها در استان است.

وی افزود: محدودیت منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در شهرستان های با وضعیت زرد و آبی در آذربایجان غربی اجرا می شود.

استاندار آذربایجان غربی با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه های اجرایی در رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تهیه ملزومات پیشگیرانه تصریح کرد: دستگاه ها موظف هستند که بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مجموعه های تحت کنترل نظارت جدی داشته و ملزومات لازم را نیز برای کارمندان تهیه کنند.

تلاش همگانی برای جلوگیری از ورود به فاز چهارم شیوع کرونا ضروری است

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: همه مسوولان و مردم باید تلاش کنند تا وارد موج چهارم شیوع کرونا در استان نشویم زیرا براساس بررسی‌های اپیدمیولوژیک، در صورت ورود به موج چهارم بیماری، زمستان سختی در پیش خواهیم داشت.

دکتر جواد آقازاده افزود: بر اساس بررسی های انجام یافته و با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مسوولان و مردم، باید آمادگی ورود به فاز چهارم بیماری را در استان داشته باشیم.

وی اضافه کرد: اقدامات پیشگیرانه در راستای جلوگیری از شیوع دوباره بیماری کووید ۱۹ توسط آحاد مردم و همه مسوولان در همه بخش ها ضروری است و نباید هیچ سهل انگاری در خصوص عادی شدن وضعیت داشته باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: با اقدامات زیرساختی صورت گرفته و در راستای ارائه خدمات بهتر تشخیصی و بیماریابی، یک واحد آزمایشگاه مولکولی تشخیص تست PCR در میاندوآب به منظور تسریع در تشخیص کرونا راه اندازی شد که می تواند مکملی برای واحدهای موجود در ارومیه و خوی باشد.

۳۴۱ نفر با تشخیص سندرم حاد تنفسی در آذربایجان غربی بستری هستند

مسوول کمیته اطلاع رسانی ستاد دانشگاه مقابله با کرونا در آذربایجان غربی گفت: طبق آخرین آمار، ۳۴۱ نفر با تشخیص سندرم حاد تنفسی در مراکز درمانی استان بستری بوده و اقدامات درمانی بر روی آنان در حال انجام است.

علی احمد آقاپور افزود: از این تعداد، ۱۶۳ نفر مشکوک به کرونا و ۱۷۸ نفر نیز مبتلای قطعی به بیماری کووید ۱۹ هستند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر همچنین ۱۲۹ نفر در مراکز درمانی تحت مراقبت های ویژه و ۲۹ نفر نیز متصل به دستگاه ونتیلاتور هستند.

مسوول کمیته اطلاع رسانی ستاد دانشگاه مقابله با کرونا در آذربایجان غربی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد ابتلای ۲۴۰ نفر به بیماری کووید ۱۹ در استان بودیم که از این تعداد حدود ۴۰ نفر بستری شده و تنها چهار مورد فوتی بر اثر ابتلا به این بیماری گزارش شده است.

آقازاده اظهار کرد: تاکنون سه هزار و ۴۱۹ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در آذربایجان غربی جان خود را از دست داده و ۱۰۱ هزار و ۵۲۲ نفر نیز به این بیماری مبتلا شده اند.

وی گفت: برای ایجاد روند کاهشی مستمر و کاهش بستری شدگان، مبتلایان و فوت شدگان بر اثر ابتلا به کووید ۱۹، رعایت مستمر موارد بهداشتی و خودداری از دورهمی های خانوادگی یک ضرورت اساسی به شمار می رود.

با توجه به نیاز مستمر به رعایت پروتکل های بهداشتی، ادامه روند کاهشی به اهتمام همه مردم و مسوولان وابسته است و در صورت تداوم این روند، روزهای بسیار بهتری پیش رو خواهد بود؛ هرچند در صورت عادی انگاری حتی بخشی از مردم، احتمال بازگشت به خیز چهارم با تعداد مبتلایان و فوتی های بسیار بیشتر از خیز سوم وجود دارد.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ارومیه محمدمهدی شهریاری پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ارومیه محمدمهدی شهریاری اخبار کنکور رعایت دستورالعمل دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی بیماری کووید ۱۹ روند کاهشی نفر نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه

به گزارش قدس آنلاین، قیمت هر قطعه سکه طرح جدید تا لحظه درج این خبر در معاملات امروز (پنجشنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۳) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز گذشته افت ۱۳۰ هزار تومانی داشت و به ۴۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید.

سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۱۳۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی دیروز، ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد.

امروز نیم سکه با کاهش ۱۸۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، ۲۴ میلیون و۸۰۰ هزار تومان و ربع سکه با افت ۱۴۰ هزار تومانی ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رسید.

قیمت سکه گرمی به نرخ ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دادوستد شد که نسبت به روز گذشته ۸۳ هزار تومان کاهش را ثبت کرد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز در بازار طلای تهران سه میلیون و ۵۳۰ هزار و ۹۰۰ تومان فروخته شد که نسبت به قیمت پایانی دیروز ۱۶ هزار تومان کاهش را تجربه کرد.

بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی امروز به ۲ هزار و ۳۲۲ دلار رسید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه
  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد
  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • آغاز طرح نظارت بر باشگاه‌های خصوصی و دولتی آذربایجان غربی
  • کوهپیمایی کارکنان سپاه شهدای آذربایجان غربی