Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-01@02:18:42 GMT

تداوم شایسته سالاری در بیمه آسیا

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۴۴۵۶

تداوم شایسته سالاری در بیمه آسیا

امتداد -  این هفته هم اعضای جدید هیات مدیره بیمه آسیا انتخاب شدند و سهامداران به عضویت  مسعود بادین، فضل اله معظمی، سید مهدی صادقی ، اسماعیل مهدوی نیا و محمدرضا عربی مزرعه شاهی به عنوان 5 عضو اصلی و مهدی شریفی به عنوان عضو علی البدل رای مثبت دادند و هم اینکه در نخستین جلسه هیات مدیره جدید باردیگر به اتفاق آرا، مسعود بادین به عنوان نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل این شرکت برگزیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتخاب در اجرای نظام حاکمیت شرکتی صورت گرفته است که نشان می‌دهد ثبات مدیریت در شرکت بیمه آسیا به عنوان بزرگ ترین شرکت بیمه غیردولتی کشور برخاسته از رضایت و اعتماد سهامداران و البته بیمه‌گذاران است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، از منظر بیمه‌گذاران، حسن شهرت و ایفای به موقع تعهدات در هنگام بروز خسارت‌ها یک معیار کلیدی برای انتخاب شرکت بیمه‌گر به حساب می‌آید و این امر محقق نخواهد شد مگر اینکه سکانداران شرکت‌های بیمه‌گر همانند بیمه آسیا در عملیات بیمه‌گری بر رعایت حداکثری الزامات فنی در برآورد خسارت‌ها و ریسک‌ها، صیانت همزمان از حقوق بیمه‌گذاران و سهامداران و البته تاکید بر احترام گذاشتن به حقوق ذی‌نفعان تاکید داشته باشند.
مسعود بادین در حالی دوباره به عنوان نایب‌رئیس و البته مدیرعامل بزرگترین شرکت بیمه‌ای غیردولتی ایران انتخاب می‌شود که رصد تحولات بیمه آسیا در طی مدتی که او سکان هدایت شرکت را برعهده گرفته، نشانگر این واقعیت است که خانواده بیمه آسیا به اینکه امانت‌دار یک سرمایه ملی و تکیه‌گاه مطمئن جامعه ایران در برابر ریسک‌ها هستند، سخت پایبند بوده و هستند و افزون بر اینکه بیمه آسیا هم در بیمه‌گری و هم در سرمایه‌گذاری پایدار، مطمئن و به دور از حاشیه‌ها و تنها بر اساس اصول و اخلاق حرفه‌ای حرکت می‌کند.

اعتماد سهامداران به تیم مدیریتی بیمه آسیا و انتخاب دوباره مسعود بادین به عنوان مدیرعامل بیمه آسیا البته روی دیگری هم دارد و اینکه آنها در ادامه مسیر راه دشواری را در پیش دارند و سطح مطالبات و انتظارات بیمه‌گذاران و سهامداران افزایش می‌یابد و به همین دلیل است که حساب بیمه آسیا از دیگر شرکت‌ها جداست.

به واقع اکنون بادین و همکارانش در بیمه آسیا با پدیده انتظارات و مطالبات جدید مواجه هستند و وقتی شرکتی موفق می‌شود جلوتر از برنامه پیش‌بینی شده حرکت کند و حق بیمه تولیدی 9 ماهه‌اش به اندازه کل حق بیمه تولیدی کل سال 1398 باشد، این هدف نانوشته در ذهن همه شکل می‌گیرد که آینده بیمه آسیا متفاوت و متمایز از دیگر رقبا خواهد بود چرا که بیمه آسیا در پیشرفت از خودش هم سبقت می‌گیرد.
در واقع دشواری مسئولیت هدایت بیمه آسیا نه فقط رقابت با دیگر شرکت‌ها بلکه به کیفیت عملکردها در حفظ اعتماد فزاینده سهامداران و بیمه‌گذاران برمی‌گردد و به همین جهت است که بادین راه دشوارتر از کارنامه موفق 2 سال گذشته را در پیش دارد تا بتواند سرآمد بودن و ممتاز بودن بیمه آسیا را تثبیت کند.

از این منظر شاید بتوان از رقم خوردن فصل تازه‌ای در کارنامه بیمه آسیا خبر داد که نشانگر سیر تحولات آینده در صنعت بیمه هم خواهد بود. این تحول البته در خصوص بیمه آسیا با توجه به افزایش حدود 950 درصدی سرمایه شرکت به عنوان گام نخست رخ خواهد داد و دست کم بسیاری از نسبت‌های مالی و شاخص‌های بیمه‌گری از جمله حضور قدرتمندتر بیمه آسیا در پذیرش ریسک‌های بزرگتر و استراتژیک اقتصادی، تغییر خواهد کرد که نتیجه آن افزایش و پایداری روند سودآوری شرکت و تاثیر مثبت بر عملیات فنی آینده خواهد بود.

آنچه که بیمه آسیا را در آینده متفاوت‌تر و متمایزتر از دیگر شرکت‌ها خواهد کرد، بستگی به این دارد که افق دید مدیران و البته سهامداران این شرکت معطوف به برنامه‌ریزی بلندمدت باشد و از هم اکنون به نظر می‌رسد مسعود بادین و همکارانش در حال طرح‌ریزی یک برنامه‌ای برای متحول کردن شرکت بر اساس نیازهای آینده هستند. در واقع بیمه آسیا می‌تواند و باید همچنان که به گذشته خود تکیه می‌کند، از تجربه‌های قبلی خود پله‌ای به سمت آینده مطلوب‌تر و پایدارتر بسازد.

واقعیت این است که بیمه آسیا یک سرمایه ملی و دارای اعتبار جهانی برای کشور است و صیانت از این سرمایه مهم یک ضرورت به حساب می‌آید. بیمه اسیا را می‌توان در آینده یک شرکت همچنان پیشرو و ممتاز نگه داشت به شرط اینکه سهامداران نگاه بلندمدت داشته باشند و افق دیدشان به آینده برخاسته از چشم‌انداز روشنی است که از هم اکنون نمایان است. بیمه آسیا در آینده می‌تواند یک شرکت آنلاین و تمام هوشمند بیمه‌ای، برترین در صنعت بیمه از حیث شفافیت در رقابت، سهم مطمئن و باکیفیت از بازار بیمه، متفاوت در سودآوری و بیمه‌گری و همچنان تکیه‌گاه مطمئن برای بیمه‌گذاران باشد.

  هرچند در ارزیابی عملکرد یک شرکت بیمه‌ای همواره نگاه‌ها به صورت‌های مالی و نسبت‌ها و سهم‌هاست، اما آنها که به آینده نظر دارند، نخست سعی می‌کنند که در مسیری گام بردارند که زیرپای آنها سفت و محکم باشد و استحکام مالی، ثبات مدیریتی، دانش فنی، تعهد و تخصص کارشناسی بیمه آسیا را تنها نمی‌توان در شاخص‌های  محدود نظیر توانگری مالی و … جستجو کرد چرا که کیفیت سرمایه‌ها و منابع مادی و غیرمادی نهفته در درون خانواده بیمه آسیا یک دارایی باکیفیت و ارزشمند است و وقتی با چاشنی اعتماد و رضایت فزاینده سهامداران و بیمه گذاران باشد، خود نشانه‌ای است از اینکه بیمه آسیا را باید متمایز دید و ممتاز. از حالا به بعد مدیران، کارشناسان و کارکنان بیمه آسیا مسئولیت فراتر از گذشته دارند چرا که خودشان باعث شده‌اند سطح مطالبات و انتظارات از بیمه آسیا بالا برود!

 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه آسیا بیمه آسیا بیمه آسیا بیمه گذاران مسعود بادین شرکت بیمه بیمه گری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری

امتداد - شرکت بیمه معلم که چند سالی است در رشته حمل و نقل کالا و بخصوص در زمینه بیمه کشتی فعالیت گسترده ای دارد، توانسته در سال مالی ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد بودجه خود را در این رشته محقق کند

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیمای بیمه معلم در گفت و گوی اختصاصی با بیمه نویس ضمن اعلام این مطلب خاطر نشان کرد: در سال گذشته حدود ۹۰ درصد بودجه شرکت در رشته حمل و نقل محقق شده و وضعیت پرتفوی شرکت در این رشته مطلوب است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های فنی شرکت بیمه معلم ، بیمه‌های باربری ،کشتی و هواپیما است، افزود: رشته‌های بیمه‌ای شامل بیمه حمل و نقل کالا (باربری)، بیمه بدنه کشتی و بیمه بدنه هواپیما تحت پوشش بیمه باربری قرار دارد و شرکت بیمه معلم با تمام توان به فعالیت خود در این حوزه مشغول است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین گفت: بیمه های حمل و نقل کالا به صورت قابل اطمینانی زیان های مالی کالاهای تجاری را درصورت تحقق خطرات مرتبط با حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی مورد پوشش قرار می دهد و طبق قراردادهای موجود، بیمه گر جبران خسارت و نیز تقبل هزینه های احتمالی ناشی از حمل کالا را به عهده می گیرد.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما در ادامه با بیان این نکته که در صنعت بیمه سهم بیمه باربری حدود ۲ درصد است، اضافه کرد: علت پایین بودن این سهم نسبت به رشته های دیگر این است که همه مردم کار تجاری یا صادرات و واردات انجام نمی دهند و تعداد کمی از افراد در این حیطه مشغول فعالیت هستند؛ بنابراین شرکت های بیمه هم سهم اندکی از پرتفوی خود را به این رشته اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد:  انواع بیمه های باربری عبارتند از بیمه های وارداتی، بیمه های صادراتی، ترانزیت و بیمه های داخلی که با توجه به تخصصی بودن این رشته و لزوم برخورداری نماینده های فعال دراین زمینه، تعداد نمایندگان شرکت های بیمه که در حوزه باربری فعالیت می کنند، بسیار محدود است.

سهم بیمه معلم از بیمه تخصصی کشتی ها

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما با بیان این نکته که در حال حاضر ۳۸ درصد سهم بازار از بیمه دریایی در اختیار بیمه معلم است، افزود: بیمه معلم از سال ۲۰۰۷ به این حوزه ورود کرد و سعی شده فعالان این حوزه را جذب کنیم و افراد متخصص در این زمینه مثل کاپیتان ها، مهندسان سازه، لجستیک و… که همگی آشنا به امور بودند  به صورت تخصصی در این حوزه مشغول به همکاری با بیمه معلم هستند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از علت های موفقیت بیمه معلم در رشته کشتی این بوده که بیمه مرکزی پوشش های اتکائی مربوطه را به خوبی تامین کرده است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم در ادامه گفت: در بیمه کشتی، شرکت بیمه با توجه به نوع شناور، مسئول جبران خسارت بدنه شناورها است و در بعضی از پوشش‌ها مسئولیت ناشی از تصادم و همچنین زیان همگانی نیز تحت پوشش قرار می‌گیرد ودر صورتی که بدنه و ماشین آلات و تاسیسات آن به علت وقوع هر یک ازخطرات بیمه شده، ‌زیان وارده به بیمه گذار را تا حداکثر مبلغی که به عنوان ارزش مورد بیمه در بیمه نامه تعیین می شود با توجه به شرایط و مقررات بیمه نامه جبران می کند.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین اظهار داشت: با وجودی که ضریب خسارت کل صنعت در این رشته ۲۵ تا ۳۰ درصد است اما بیمه معلم توانسته با ضریب خسارت ۱۰ درصد عملکرد موفقی را در این رشته رقم زده و در کل صنعت رتبه ۱۱ را به خود اختصاص دهد.

به منظور توسعه بیمه های حمل و نقل توصیه می گردد شرکتهای تجاری ایران قراردادهای فروش خود را بر اساس ترم CIF تنظیم نمایند که شرکتهای بیمه ی ایرانی بتوانند پوشش های بیمه ای لازم را به صادرکنندگان کالا ارائه نمایند.

وی تاکید کرد: می توان گفت ترکیب پرتفوی بیمه معلم در رشته حمل و نقل کالا بسیار مطلوب است؛ به طوریکه ۳۰ درصد به بیمه باربری وارداتی، ۶۰ درصد به بیمه باربری صادراتی و مابقی به بیمه های داخلی تعلق دارد و جالب است بدانید که رشته کشتی در جایگاه چهارم در پرتفوی بیمه معلم است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم از انعقاد قرارداد جدید بیمه حمل و نقل کالا با  گروه کشتیرانی  جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: این همکاری جدید در مراحل عملیاتی قرار دارد و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • احمدعباسی: نمی‌دانم پاداش‌مان چیست ولی قول آینده را دادند
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳