Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصوری گفت:مقرر شده مشاوری ذیصلاح با تایید شرکت آب منطقه‌ای تعیین شود و به طور دقیق و کارشناسی به بررسی تاثیر اکتشاف و فعالیت معدن سنگ آهن همیجان بپردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد منصوری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص مباحثی که در خصوص پروانه اکتشاف معدن سنگ آهن روستای همیجان به وجود آمده است، گفت: مرجع صدور پروانه اکتشاف معادن سازمان صنعت معدن تجارت است و صدور پروانه اکتشاف سنگ معدن همیجان به نام شرکت آریا جنوب ایرانیان بدون استعلام از شرکت آب منطقه‌ای انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای اولین بار مطرح شدن موضوع این معدن در شرکت آب منطقه‌ای به سال 93 برمی‌گردد که فرمانداری بهاباد در مورد خصوص معدن با توجه به موضوعات مطرح شده  استعلام و درخواست کارشناس برای تعیین دبی منابع آبی و خسارت‌های ناشی از فعالیت این معدن می‌کند و گروه‌های گشت و بازرسی شرکت نیز متوجه فعالیت این معدن شده بودند.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان یزد عنوان کرد: محدوه اکتشاف معدن وسعت زیادی داشته و شرکت آب منطقه‌ای در آن زمان با توجه به قرار گیری 35 چشمه و قنات در آن محدوده و جهت رعایت حریم کیفی و کمی این منابع آبی اکتشاف معدن همیجان را مردود دانسته است، این معدن در سه محدوه مطالعاتی دشت ممنوعه بهاباد، دشت ممنوعه بافق و دشت ممنوعه شیطور قرار گرفته و آب منطقه‌ای قبلا طی مکاتبات اداری نظر و مخالفت خود را نسبت به فعالیت این معدن اعلام کرده است.

منصوری افزود: از آنجا که چشمه‌ها و قنوات متعددی داخل محدوه اکتشاف معدن وجود دارد باید حریم کیفی و کمی این منابع آبی رعایت شود و با توجه به اینکه برداشت سنگ آهن قرار است از این معدن اتفاق بیفتد جدا از بحث کمیت، بحث کیفیت منابع آبی نیز اهمیت خاصی دارد و برداشت از این معدن ممکن ای بر کیفیت منابع آبی تاثیرگذار باشد.

وی گفت: با توجه به موضوعاتی که اخیرا مطرح شده است جلسه ای برگزار شده و مقرر شده مشاوری ذی صلاح با تایید شرکت آب منطقه‌ای در این زمینه تعیین شود و به صورت دقیق و کارشناسی به بررسی تاثیر اکتشاف و فعالیت معدن سنگ آهن در این روستا بپردازند.

منصوری اضافه کرد: به غیر از بحث کمی منابع آبی موجود در محدوده اکتشافی معدن روستای همیجان، حفاظت کیفی این منبع نیز اهمیت بالایی برخوردار است که در انتخاب مشاور و اقدامات بعدی این موضوعات مد نظر قرار گرفته است، اکتشاف و بهره‌برداری از معادن باید با رعایت تمامی ملاحظات و جوانب زیست محیطی، منابع آبی، گردشگری و ... باشد و سپس بهترین تصمیم در بهره‌بردای معادن یا هر منبع طبیعی دیگر گرفته شود.

وی تصریح کرد: از آنجا که مرجع صدور پروانه اکتشاف، سازمان صنعت معدن تجارت استان است از همان سازمان نیز باید سوال شود که چرا در مورد صدور پروانه اکتشاف معدن همیجان از آب منطقه‌ای استعلام نشده است و وضعیت اعتبار این پروانه نیز باید از سازمان صمت جویا شد و باید در نظر داشت که مرجع ابطال پروانه اکتشاف معدن نیز قاعدتا شرکت آب منطقه‌ای نیست.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان یزد گفت: چنانچه سازمان صمت قبل از صدور پروانه اکتشاف معدن از آب منطقه‌ای در خصوص محدوده اکتشافی معدن استعلام کند این شرکت با انجام کارشناسی نظر خود در این زمینه را اعلام می‌کند که می‌تواند موافق باشد، یا اینکه با کل محدوده و یا بخشی از آن مخالفت کند، چنانچه پس از بررسی‌های کارشناسی آب منطقه‌ای با محدوده، مخالفت داشته باشد منجر به صدور پروانه نخواهد شد و یا اینکه آب منطقه‌ای با بررسی‌های کارشناسی می‌تواند با بخشی از محدوده اکتشافی مخالفت ‌کند که باید آن بخش از محدوده کسر شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروانه اکتشاف معدن صدور پروانه اکتشاف شرکت آب منطقه ای معدن همیجان منابع آبی سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود