Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: دستگاه‌های متولی در حوزه مقابله با آلودگی هوا باید به صورت منسجم و در محل دریافت اطلاعات گرد هم بیابیند و از این طریق قدرت تصمیم‌گیری را بالا ببرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امید بن‌عباس در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای اهواز در اداره کل مدیریت بحران خوزستان اظهار داشت: مهم‌ترین اقدامی که باید پیرامون شناسایی منبع آلودگی هوا صورت گیرد مطالعه دقیق منابع آلودگی در استان و به ویژه کلانشهر اهواز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تناقضاتی که در مطالعات مختلف از سوی برخی صنایع  و شرکت‌های استان پیرامون مسئله آلودگی هوا وجود دارد افزود: یکی از ضرورترین کارهایی که می‌توان برای یافتن منشا آلودگی هوا انجام داد تشکیل یک گروه علمی است که ابتدا علل آلودگی  و سپس سهم هر بخش آلوده‌کننده را با مستندات مشخص کند.

مدیر‌کل مدیریت بحران استان خوزستان افزود: پس از اینکه علل و منشا آلودگی مشخص شد می‌توان برای پیشگیری و کاهش آن راهکاری ارایه داد و به نتیجه رسید.

وی بیان کرد: استان خوزستان نیازمند یک مرکز کنترل پایش و اعلام وضعیت آلودگی هوا  است  که  دستگاه‌های مختلفی اعم از دانشگاه علوم پزشکی، بهداشت، مدیریت بحران، هواشناسی، محیط زیست و ... به اطلاعات آن دسترسی داشته باشند.

بن عباس با بیان این که اطلاعات دریافتی از مراجع مختلف در اختیار مرکز کنترل پایش آلودگی هوا  قرار می‌گیرد بیان کرد: در این مرکز باید با استفاده از  افراد نخبه و کارشناس به تحلیل داده‌ها دست یافت.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت وجود منابع اطلاعاتی مختلف و متنوع  برای روشن شدن مسیر تصمیم گیری گفت: در حال حاضر در سراسر جهان مبنای اصلی تصمیم‌گیری ها جمع آوری اطلاعات مختلف از منابع گوناگون و سپس تحلیل محتوای این اطلاعات است.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان ادامه داد: در کشور ما نیز ظرفیت‌های مناسبی  همچون سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، سازمان فضای ایران و ... وجود دارد که اطلاعات بسیار خوبی را می توان از آن‌ها دریافت و مورد استفاده قرار داد‌، همچنین از این طریق می‌توان به پیش‌بینی صحیح‌تری رسید.

وی گفت: اساسا اطلاعات دریافتی دارای ضریب خطا نیز هستند  اما جمع آوری آن‌ها یک مسیر و نقشه راه در اختیار ما قرار می دهد.

نیروگاه حرارتی پایه ثابت آلودگی قمفوران تلخی بی‌پایان آلودگی هوای اصفهان در روزهای تناقض‌گویی مسئولان/ آیا نیروگاه‌ها‌ مازوت‌سوزی ‌می‌کنند؟ + فیلمدلیل آلودگی هوا از زبان رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس

بن‌عباس توضیح داد: نکته دیگر که باید از دستگاه‌‌های مختلف در زمینه پیش‌بینی آلودگی هوا پرسید این است که  برای پیش بینی در چه حوزه ای با کمبود مواجه هستند آیا در زمینه نیروی انسانی یا در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری با کمبود دارند؟ به عقیده من در این برهه و با توجه به امکانات مختلف و موجود در استان تنها همت و اراده لازم برای این کار کم است.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های متولی در حوزه مقابله با آلودگی هوا باید به صورت منسجم و در محل دریافت اطلاعات گرد هم بیابیند و از این طریق قدرت تصمیم‌گیری را بالا ببرند تا بتوانیم  جلوتر از رخدادها تصمیم‌لازم را اتخاذ کنیم.

انتهای پیام/341/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان خوزستان مدیریت بحران آلودگی هوا تصمیم گیری پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران همزمان با برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه، چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان را نیز با افتخار اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه جامعه جراحان یکی از قدیمی ترین و عظیم‌ترین تشکل‌های علمی گروه پزشکی است و از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را با برگزاری کنگره‌های علمی سالیانه آغاز کرده، افزود: در کنگره امسال از مشارکت ۱۶ انجمن علمی و تخصصی برخوردار هستیم که برنامه‌های خود را طی هفته پیش رو در هشت سالن مختلف مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا خواهند کرد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نیز در سالن اصلی طی پنج روز برپایی کنگره برنامه‌های علمی متنوعی خواهد داشت که در این برنامه‌ها ۱۸ میزگرد (پانل) و چهار سخنرانی کلیدی اجرا می‌شود.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران افزود: سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه امسال چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، گفت: سال ۱۳۶۳ با همت بزرگان رشته‌های مختلف جراحی، جامعه جراحان ایران تشکیل شد و از آن زمان به طور سالانه یک کنگره بزرگ در تهران و یک کنگره میان دوره‌ای به همت شاخه‌های استانی در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف است، تاکید کرد: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نماد جراحان کشور است و از تمامی همکاران در رشته‌های گوناگون جراحی تقاضا دارم در این همایش بزرگ شرکت کرده و توان علمی و اجتماعی خود را مطرح کنند.

وی در پایان گفت: ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است و روز کنگره نیز امکان ثبت نام وجود دارد ولی بهتر است همکاران هر چه سریع‌تر به طور آنلاین ثبت نام کنند.

کد خبر 6095623 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی