Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، یونهاپ روز پنجشنبه این خبر را به نقل از وزارت خارجه کره منتشر کرد و نوشت: چوی جونگ کان این درخواست را در دیدارهای جداگانه با محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر خارجه قطر و سلطان بن سعد المرایخی وزیر مشاورامور خارجه قطر مطرح کرده است.

این رسانه افزود: سفر این مقام کره ای به قطر به دنبال دیدارش از ایران انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نفتکش کره ای و ۲۰ نفر از خدمه آن از جمله پنج نفر از اتباع کره جنوبی از ۴ ژانویه تاکنون به اتهام آلودگی دریا در بندری در ایران نگهداری می شوند. مذاکرات درباره کشتی توقیف شده در تهران پیشرفت چندانی نداشت.

وزارت خارجه کره جنوبی اعلام کرده که معاون وزیر خارجه خواستار حداکثر حمایت ممکن از سوی طرف قطری برای حل ای مساله شده است.

دو طرف همچنین درباره مسائل دوجانبه از حمله توسعه همکاری ها در توسعه انرژی و بخش های کشتیرانی مذاکره کرده اند.

چوی جونگ کان بعد از بازگشت به کشورش گفت بر این باور است که ایران باید «سریعا»  در زمینه این کشتی و ملوانان آن گام بردارد.

وی در فرودگاه بین المللی سئول به خبرنگاران گفت: هر چند دیدارش از تهران نتیجه ای در خصوص آزادی زودهنگام این کشتی نداشته است، اما ایران و کره جنوبی گام های بزرگی را برای دستیابی به این هدف برداشته اند.

وزارت خارجه کره در عین حال مدعی شد که وقتی کشور مشغول مذاکره درباره راه های گسترش تبادلات بشردوستانه بودند، ایران پیشنهاد داده است از پول های بلوکه شده اش در کره به موجب تحریم های آمریکا برای خرید آمبولانس استفاده شود. این ادعای وزارت خارجه کره درباره پیشنهاد ایران در حالی مطرح شده که محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری گفته تهران این ادعا را رد کرده و گفت تهران با پیشنهاد سئول برای استفاده از بخشی از دارایی ها مسدود شده اش که حدود ۷ میلیارددلار است برای خرید آمبولانس مخالفت کرده است.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۵ دی ماه در بیانیه ای از توقیف یک فروند شناور کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» حامل ۷ هزار و ۲۰۰ تن مواد شیمیایی نفتی به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌ محیطی در خلیج فارس خبر داد. سفارت کره جنوبی در تهران دو روز بعد سلامت هر ۲۰ ملوان را تأیید کرد.

به دنبال توقیف این کشتی، کره جنوبی دو هیات دیپلماتیک شامل یک هیات به سرپرستی  «کو کیونگ سوک» مدیرکل امور آفریقا و خاورمیانه وزارت امور خارجه و یک هیات هم به سرپرستی «چوی جونگ کان» معاون اول وزیر امور خارجه کره جنوبی  به تهران اعزام کرد که بر اساس گزارش رسانه های کره ای این دو هیات دست خالی تهران را ترک کرده اند.

پربیننده ترین دو ساعت تا تصویب استیضاح ترامپ هیات کره جنوبی با دست خالی تهران را ترک کرد قطعنامه درخواست از پنس برای برکناری ترامپ تصویب شد طرح استیضاح ترامپ تصویب شد/ پلوسی: ترامپ یک تهدید برای کشور است حکم بازداشت ترامپ با پیگیری وزارت خارجه در عراق صادر شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کره جنوبی وزارت خارجه کره کره جنوبی کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری

نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ویژه کشور‌های عضو گروه بریکس امروز (پنجشنبه) ششم اردیبهشت ماه در مسکو آغاز به کار کرد.

تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا از جمله مباحث مورد بررسی در این نشست است.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این نشست شرکت کرده و قرار است مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره اوضاع جاری در غرب آسیا از جمله وضعیت غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی تبیین کند.

معاون وزیر خارجه ایران همچنین امروز با میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه دیدار و گفتگو کرد.

روسیه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) ریاست گروه بریکس را برعهده دارد.

جمهوری اسلامی ایران از اول ژانویه سالجاری میلادی به عضویت گروه بریکس درآمد. سازوکار بریکس (BRICS) شامل پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور، یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و دوم شهریور سال گذشته و در پانزدهمین نشست سران در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی اعلام شد که چند عضو جدید از جمله ایران از اول ژانویه ۲۰۲۴ به عضویت بریکس درخواهند آمد. در حال حاضر برزیل، آفریقای جنوبی، روسیه، هند، چین، ایران، امارات عربی متحده، مصر و اتیوپی از جمله اعضای این گروه هستند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • آزادی کارکنان هندی کشتی توقیف شده توسط ایران
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می شوند
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات توافق شده آزاد می‌شوند
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • ۵ سند همکاری میان مقام‌های ایران و سریلانکا امضا شد