Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهین منافی روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح مدرسه ۱۰ کلاسه روستای "ایگریقاش" مهاباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع دانش‌آموزانی که در سامانه شاد، ثبت‌نام و احراز هویت شده‌اند، ۴۴۷ هزار دانش‌آموز توانسته اند در کلاس‌های آنلاین شرکت کنند و مابقی بنابر دلایل مختلف سخت‌افزاری و نرم افزاری قادر به حضور در کلاس‌های دروس اینترنتی نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: طبق بررسی کارشناسان ۱۰.۱۹ درصد از کل دانش آموزانی که در سامانه شاد ثبت نام کرده‌اند به علل مختلف در آموزش‌های این شبکه حضور ندارند که برای آنها پک‌های آموزشی مختلف و کلاس‌های رفع اشکال در نظر گرفته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه ۱۰۸ هزار نفر از دانش آموزان استان به سامانه شاد دسترسی ندارند اظهار داشت: از این تعداد ۳۳ هزار و ۴۰۰ نفر دانش آموزان مناطق عشایری هستند که از شیوه های دیگر آموزشی همچون مدرسه تلویزیونی و بسته های آموزشی که توسط گروه‌های آموزشی استان تهیه شده است،  استفاده می کنند.

"منافی" افزود: در این مدت کلاس‌های حضوری در ‌هزار روستای آذربایجان‌غربی که در مناطق زرد و سفید قرار گرفتند و کمتر از هفت دانش‌آموز دارند با حضور پنج دانش‌آموز دایر شده است.

وی با اشاره به اینکه معلمان پایه‌های عشایری در کنار فعالیت در سامانه شاد، به دلیل عدم سترسی به اینترنت در مناطق سخت گذر به صورت نیمه حضوری در مدارس نیز حضور دارند اضافه کرد: به علت نبود زیرساخت‌های اینترنتی، ۱۰۸ روستای مرزی تحت پوشش شبکه شاد نیست که معلمان برای دانش آموزان این مناطق بسته های آموزشی تهیه و ارائه می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: ۱۵۰ هزار محتوا برای دانش آموزان استان در مقاطع متوسطه اول و دوم از زمان شیوع ویروس کرونا تهیه شده و همه کتاب‌های ابتدایی نیز پس از محتواسازی در شبکه شاد بارگذاری شده‌ است.

وی با اشاره به حرکت برنامه‌های آموزش و پرورش به سمت مهارت‌محوری افزود: هم اکنون طرح "هر دانش‌آموز یک مهارت" در استان در حال اجراست که در این راستا تمام دانش‌آموزان باید یک مهارت را فراگیرند.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات جامعه ما بیکاری است و آموزش و پرورش سعی می‌کند با راه‌اندازی هنرستان‌ها و مراکز مهارت آموزی، حرفه‌های مختلف را به دانش‌آموزان یاد دهد تا هر کدام از انها در آینده یک حرفه و یا شغل جدیدی هم علاوه بر درس‌خواندن فراگیرند.

مدسه ۱۰ کلاسه روستای "ایگریقاش" مهاباد با زیربنای ۵۶۳ متر مربع و در محوطه مدرسه شهیدمیرکاظمی این روستا به صورت مشارکتی بخش دولتی و خیرین مدرسه‌ساز احداث شده است.

برای احداث این مدرسه در مجموع ۱۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال هزینه شده است که سهم بخش دولتی از این مقدار ۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال است که سه میلیارد ریال نیز توسط اهالی روستا و خیرین مدرسه ساز تامین شده است.

آذربایجان‌غربی دارای ۶۲۵ هزار دانش آموز است که از اسفند سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا به صورت غیر حضوری ادامه تحصیل می‌دهند.

برچسب‌ها مدارس آذربایجان غربی شبکه شاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آذربایجان غربی شبکه شاد مدارس آذربایجان غربی شبکه شاد اخبار کنکور آذربایجان غربی آموزش و پرورش سامانه شاد دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند

حبیب‌اله آسوده، در مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم در کرمانشاه، افزود: همکاری ۴۰ ساله کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش در جشن مهم با محوریت علم و دانش و دانایی با نام جشن عاطفه‌ها قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت بالای مردم خیر در کمک به دانش‌آموزان نیازمند باید استفاده بهینه شود، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف، تحت حمایت کمیته امداد هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: آنچه امروز توقع محرومان است، فرصت تلاش و معاش در شرایط سخت اقتصادی امروز است و در همین راستا تعداد زیادی از استعدادهای برتر در خانواده‌های محروم با کمک کمیته امداد به کارآفرینی رسیده‌اند و برای افراد جامعه ایجاد شغل کرده‌اند.

آسوده گفت: آنچه که در جامعه ما در فرهنگ نوجوانان تحت حمایت باید برجسته شود، هویت‌بخشی به استعداد عقلی و فکری و استعداد انقلابی و دینی است که نقش معلمان عزیز با بینش فرهنگی و اقتصادی توامان در این زمینه بسیار مهم است.

وی با اشاره به حمایت از ایتام توسط دانش‌آموزان و معلمان نیکوکار خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار حامی در سراسر کشور ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند که حدود ۱۰ درصد از این حامیان زیر ۲۰ سال هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دانش آموزان در دست معلمان امانت هستند
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان