Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع آمریکا در گزارشی به وجود ۸۷۱ نقص نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در جنگنده‌های اف‌-۳۵ ساخت شرکت «لاکهید مارتین» اعتراف کرده است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع آمریکا در گزارشی به وجود ۸۷۱ نقص نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در جنگنده‌های اف‌-۳۵ که هشت متحد آمریکا از آن استفاده می‌کنند اذعان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دفتری در پنتاگون که مسئولیت آزمایش‌های عملیاتی سیستم‌های تسلیحاتی را به عهده دارد در گزارشی که به رویت شبکه خبری بلومبرگ رسیده این اعتراف را مطرح کرده است.

«رابرت بهلر»، مدیر بخش آزمایش‌های عملیاتی پنتاگون در این گزارش که قرار است به زودی منتشر شود گفته پرهزینه‌ترین سیستم تسلیحاتی پنتاگون «همچنان نقائص زیادی دارد که بسیاری از آن‌ها قبل از مراحل توسعه و عرضه در نمایشگاه شناسایی شده بودند.»


بهلر گفته مراحل ساخت و عرضه نمایشگاهی این جنگنده‌ها آوریل سال ۲۰۱۸ با شناسایی ۹۴۱ نقص فنی به پایان رسیده بود. شبکه خبری بلومبرگ نوشته در گزارش فعلی فقط ۲ نقص جنگنده‌های اف‌-۳۵ نسبت به گزارش سال گذشته برطرف شده است.

علاوه بر نقص فنی، برنامه تولید جنگنده‌های اف‌-۳۵ در بودجه برنامه‌ریزی‌شده پنتاگون از سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ با کمبود ۱۰ میلیارد دلاری روبرو است.

کلیات بودجه دولت ترامپ خواستار اختصاص ۷۸ میلیارد دلار برای تحقیق و توسعه، خریداری جت، عملیات و نگهداری شده است. اما تحلیل هزینه مستقل از سوی پنتاگون می‌گوید پیشبرد این برنامه‌ها نیازمند ۸۸ میلیارد دلار بودجه است.

قرار است هواپیما‌های اف‌-۳۵ در چند زمینه به‌روزرسانی شوند. این به‌روزرسانی‌ها که با عنوان بلوک ۴ (Block۴) شناخته می‌شوند دست‌کم ۱۲.۱ میلیارد دلار هزینه دارند و برنامه‌هایی برای اصلاح نقائص گذشته و به‌کارگیری قابلیت‌های جدید جهت متناسب‌سازی این جنگنده‌ها با تهدید‌های فعلی را شامل می‌شوند.

بهلر در گزارشش نوشته است: «حتی با وجود این تلاش‌های متمرکز، تغییر محسوسی در تعداد نقائص موجود نسبت به اوایل سال ۲۰۱۸ ایجاد نشده است.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پنتاگون جنگنده آمریکایی جنگنده آمریکایی جنگنده های اف جنگنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۷۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد

نیویورک تایمز به نقل از مقامات ارشد پنتاگون گزارش داد، سامانه‌های موشکی تاکتیکی ارتش آمریکا، موسوم به ATACMS، به نیروهای اوکراینی اجازه می‌دهد تا شبه جزیره کریمه روسیه را «به‌طور موثرتری» هدف قرار دهند.

به گزارش ایسنا، پس از آنکه یکسری از رسانه‌ها مدعی شدند که کی‌یف از تسلیحات جدید علیه اهداف روسیه دورتر از خطوط مقدم استفاده می‌کند، مقام‌های آمریکایی تایید کردند واشنگتن به صورت مخفیانه در ماه جاری میلادی یک تعداد نامشخص موشک‌های تاکیتکی را به اوکراین ارسال کرده است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، مقام دفاعی آمریکا که خواست نامش فاش نشود گفت، هدف از تامین تسلیحات دوربرد برای اوکراین، اعمال فشار بیشتر بر کریمه است؛ جایی که در حال حاضر پناهگاه نسبتا امنی برای روسیه به شمار می‌رود.

آمریکا موشک‌های ATACMS را که گفته می‌شود با برد تا ۳۰۰ کیلومتر برد دارد و به عنوان بخشی از بسته تسلیحاتی ۳۰۰ میلیون دلاری که توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در اواسط ماه مارس تصویب شد، به اوکراین تحویل داده بود. روز چهارشنبه، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید تحویل این سلاح را تایید کرد، اما مقامات آمریکایی از اظهار نظر در مورد اصلاحات و برد دقیق این سلاح خودداری کردند.

پس از اینکه گزارش‌های رسانه‌ها ادعا کردند که کی‌یف از این موشک‌ها برای اولین بار در حمله به فرودگاهی در حدود ۱۶۵ کیلومتری  خط مقدم استفاده کرده است، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین صبح روز ۱۷ آوریل گفت، نیروهای این کشور به یک پایگاه هوایی در «ژانکوی» کریمه حمله کرده‌اند.

اوکراین اولین بار در سپتامبر گذشته موشک های ATACMS میان رده را دریافت کرد. ارتش روسیه به سرعت شروع به سرنگونی آنها کرد و نقشه زلنسکی برای آسیب رساندن یا تخریب پل کریمه را خنثی کرد.

اوایل ماه جاری میلادی نیز، زلنسکی تکرار کرد که او و دولتش «واقعا می‌خواهند زیرساخت‌های روسیه از جمله پل کریمه را تخریب کنند».

آناتولی آنتونف، سفیر روسیه در واشنگتن نیز گفت: «تحویل این موشک‌های دوربرد به کی‌یف کاملا غیرقابل توجیه است. این اقدام واشنگتن تهدید علیه امنیت کریمه از جمله سواستوپول را افزایش می‌دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • حمله‌های جنگنده‌های صهیونیست، غزه را به لرزه درآورد
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • حمله جنگنده‌های اسرائیلی به مقر صلیب سرخ در غزه
  • اعتراف معاون پنتاگون به شکست تسلیحات ارسال شده آمریکا به اوکراین 
  • گزارش تلویزیون اسرائیل از سوخو 35‌ های در راه ایران
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • قاتل آرائوخو اعتراف کرد: می‌دانستم اشتباه می‌کند!‏
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا